• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Israel - Iordania - Pe drumurile Crestinatatii

 • Israel - Iordania - Pe drumurile Crestinatatii
 • Israel - Iordania - Pe drumurile Crestinatatii
 • Israel - Iordania - Pe drumurile Crestinatatii
 • Israel - Iordania - Pe drumurile Crestinatatii
 • Israel - Iordania - Pe drumurile Crestinatatii
 • Israel - Iordania - Pe drumurile Crestinatatii
 • Tarife
 • Servicii
 • Descriere
 • Destinatie
 • Atractii turistice

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Oferta Toamna 2017!

 

 

Tarifele sunt in Euro / persoana / sejur 7 nopti (8 zile) cu Demipensiune

 

Tip camera 24.10-31.10.2017
Loc in Dubla / Tripla 679 Euro

 

 

Supliment camera single: 225 EURO

Servicii incluse:

 

✔ transport cu avionul cu Bucuresti - Tel Aviv – Bucuresti, compania EL AL;

 

✔ 7 nopti cazare cu demipensiune (bufet suedez/fara mic dejun in data de 31.10) la hoteluri 3*superior si 4* standard local, conform programului: 2 nopti Tiberias, 2 nopti Amman, 3 nopti Betleem;

 

✔ transport autocar modern (dotat cu aer conditionat), conform itinerariului in Israel si Iordania;

 

✔ intrari la obiectivele turistice din Israel;

 

✔ asistenta pe aeroportul din Tel Aviv, la sosire;

 

✔ ghizii locali vorbitori de limba romana, la principalele obiective in Betleem si Ierusalim;

 

✔ autocar (dotat cu aer conditionat) si ghid iordanian in Iordania;

 

✔ insotitor roman de grup.

 

 

 

Servicii neincluse:

 

✔ taxele de aeroport: 160 EURO/persoana (pot suferi modificari)

 

✔ bilet de intrare Petra: 65 EURO/persoana - se achita la agentie

 

✔ taxa intrare-iesire Iordania: 20 EURO/persoana, se achita la agentie

 

✔ Transfer microbuz Muntele Tabor: 10 euro/persoana - se achita la agentie

 

✔ “tips” (bacsisurile) se practica in Orientul Apropiat: 20 EURO/persoana in Israel si 10 EURO/persoana in Iordania (pentru ghizii locali, soferi, hoteluri si restaurante, care se achita la fata locului reprezentantului agentiei);

 

✔ bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program.

 

✔ asigurare medicala si asigurare storno (recomandate)

ITINERAR

Plecare: 24.10.2017 (8 zile / 7 nopti)

 

 

ZIUA 1: BUCURESTI – HAIFA – TIBERIAS 

Intalnire la ora 08:00 pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa El Al spre Tel Aviv la ora 10:55. Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 13:30. Apoi, deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oras-port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris. Vom admira Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate. Parasim Haifa si ne indreptam spre Tiberias. Cina si cazare hotel Bali 3* (sau similar) in Tiberias.

 

ZIUA 2: MUNTELE TABOR – CANA GALILEII – NAZARET CAPERNAUM – TIBERIAS  

Mic dejun. Deplasare spre Muntele Tabor. Vizitarea Bisericii Ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata (transfer maxi-taxi: 10 EURO/persoana, se achita la agentie). Nazaret, vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, ridicata pe locul casei Sfintilor Ioachim si Ana, si a Bisericii Ortodoxe Sf. Arhanghel Gavril, cu izvorul unde acesta i-a vestit Fecioarei Maria ca va naste pe Isus Cristos-Fiul lui Dumnezeu, pictata de fratii Morosanu in anul 1977. Capernaum, supranumit “Orasul Domnului”, Tabgha unde Mantuitorul a savarsit minunea inmultirii painilor si pestilor. Muntele Fericirilor – locul unde Mantuitorul a rostit Fericirile. OPTIONAL, in functie de timpul disponibil, mini-croaziera cu o copie a ”barcii lui Isus”, pe apele Marii Galileii (pret informativ: 10 EURO/persoana). Cina si cazare in Tiberias.

 

ZIUA 3: TIBERIAS VALEA IORDANULUI AMMAN 

Mic dejun. Deplasare Tiberias-Raul Iordan - Chibut Yardenit,”locul amenajat al Botezului”. Deplasare la Ben Shean (Decapolis); vom trece peste podul Seik Husein apa Iordanului, trecand din Israel in Iordania. Deplasare la Jerash (anticul Gerasa), important oras in perioada romana. Vizitarea vechiului oras cu impunatoarea poarta de intrare (Hadrian), strazi, arce si coloane deosebit de bine pastrate. Vom vizita Forumul Oval, Amfiteatrul, Templul lui Zeus, Aleea Cardo, in linie dreapta cu peste 200 de coloane in stil Doric si Ionic. Continuand printre munti si vai adanci, ne indreptam spre Amman, capitala Regatului Hasemit al Iordaniei, numita in antichitate Philadelphia. Cina si cazare la hotel Sparr 3* superior (sau similar) in Amman.

 

ZIUA 4: AMMAN – PETRA  – AMMAN 

Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre anticul Petra (aproximativ 3h si 30 min/sens), pe originala “Autostrada a Desertului”. Vizitarea extraordinarei capitale a Nabateenilor, sapata in stanca roz, redescoperita in anul 1812 dupa o cautare de circa 300 de ani, una dintre cele mai spectaculoase realizari ale umanitatii. Vom vedea defilee inguste, fatade sapate in stanca, temple, morminte funerare. Ne vom opri in special pentru a vizita Tezaurul Al Khazanek si Amfiteatrul. Petra a fost inclusa prin vot universal in anul 2007 in randul noilor 7 minuni ale lumii antice si moderne. Petra cu comorile ei reprezinta cea mai cunoscuta atractie turistica a Iordaniei (se recomanda incaltaminte comoda pentru mers pe jos cca.5km).  Parasim Petra si, trecand peste Valea lui Moise, revenim la Amman. Cina si cazare in Amman.

 

ZIUA 5: MUNTELE NEBO – MAREA MOARTA – IERIHON – BETLEEM   

Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Nebo (800m), unde Moise a fost ingropat, fiind astfel cel mai respectat loc Sfant din Iordania. Pe acest munte puteti vedea ce a vazut Moise: o panorama impresionanta ce cuprinde Valea Iordanului, Marea Moarta, Ierihonul, Ierusalimul, teritoriu denumit “Pamantul Sfant!”. Prima Biserica de pe Muntele Nebo a fost construita la finele sec. al-IV-lea pentru a marca locul unde a murit Moise si a fost ingropat, fiind un loc de pelerinaj pentru crestini, dupa cum a fost desemnat de insusi Papa Paul Ioan II. Continuam spre granita si vom trece din Iordania in Israel in dreptul orasului Ierihon. Prima oprire: Qumran la Marea Moarta (-400m), cea mai joasa mare de pe glob. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice & restaurant / autoservire. Scurta oprire la Marea Moarta (45 minute). Intram in Cisiordania, pentru vizitarea celui mai vechi oras din lume: Ierihon. Vizita la Biserica Romaneasca cu Hramul “Tuturor Sfintilor” si Caminul aferent. Cina si cazare la hotel Ararat 4* standard (sau similar) in Betleem.

 

ZIUA 6: BETLEEM – IERUSALIM – MUNTELE SIONULUI                  

Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului “Aparatoarea Betleemului”, facatoare de minuni); Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui sau “Grota pruncilor ucisi”. Transfer cu microbuze arabe in desertul Iudeii, pentru vizitarea Manastiriior Sfantul Teodosie (sec.V) si Sfantul Sava cel Sfintit (sec.IV). Pret informativ: 5 EURO/persoana, se achita la fata locului. In Ierusalim, vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul ”Cina cea de Taina” - locul primei Biserici din lume, Mormantul Marelui Rege David. Vizita in zona sitului arheologic “Cardo” si la ”Zidul Plangerii”. Cina si cazare la hotel  in Betleem.

 

ZIUA 7: MUNTELE MASLINILOR – IERUSALIM – BETLEEM                                      

Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre Muntele Maslinilor. Continuam pe jos cu vizitarea  Bisericilor Pater Noster (Tatal Nostru) si Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Naţiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in Cetatea Sfanta prin poarta Sfantului Arhidiacon Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Isus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Vizitarea Bisericii ”Sfantului Mormant”- “Centrul Pamantului Crestin”. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor Paracliselor Sfinte. Cina si cazare la hotel in Betleem.

 

ZIUA 8: BETLEEM – TEL AVIV – BUCURESTI                                        

La ora 2 noaptea plecare din Betleem Deplasare spre Aeroportul International ”Ben Gurion” Tel Aviv, pentru formalitatile de plecare. Imbarcare cursa El Al LY 573 cu decolare la ora 07:00 si sosire la Bucuresti la ora 09:50.

Tel Aviv ( ebraica=Muntele Primaverii) este, dupa Ierusalim, cel mai mare oras din Israel, centru economic, de afaceri si cultural al tarii. Este un oras cu un ritm de viata alert si cu multe locuri de agrement. Aici se afla sediile principale ale bancilor si ziarelor israeliene, de asemenea jumatate din marile companii si locurile de munca ale unui sfert din populatia activa a Israelului. In anul 1909, cand a luat fiinta in mod oficial, urma sa devina cel dintai oras evreiesc din Tara Sfanta (Palestina, Eretz Israel) , dupa o pauza de doua mii de ani.

In anul 2005, orasul a fost inclus ca asezamant apartinand  patrimoniului cultural UNESCO, gratie celor aproximativ 4000 de constructii situate in centrul orasului, in stil international avangardist, cunoscut si sub denumirea de Bauhaus.

Orasul reprezinta un amalgam de curente, apartinand miscarii avangardiste, astfel conduce la stil arhitectonic local foarte diversificat, unic.

Centrul Istoric Jaffa - Yaffa se afla la sud de centrul orasului Tel Aviv si are o atmosfera araba, diferita de centrele istorice europene.

Muzeul Eretz Israel sau muzeul Pamantul Israelului este format dintr-un mare complex de cladiri. Principalul punct de atractie alacestui complex este movila mortuara Tel Qasile, unde au fost descoperite urmele a 12 civilizatii antice. Muzeul cuprinde urmatoarele expozitii: Numismatica, Ceramica, Sticla, Istoria Scrierii, Istoria Stintei, Etnografie si Folclor. Fiecare dintre aceste colectii contine exponate din diverse timpuri, de la cele mai indepartate pana in prezent. Din complexul muzeului Eretz Israel face parte si un Planetariu.

Ierusalimul, capitala tarii si cel mai mare oras al acesteia e cunoscut ca si Orasul Sfant sau Taramul Fagaduintei. Acesta e impartit in patru mari cartiere: Cartierul Evreilor, Cartierul Crestinilor, Cartierul Musulmanilor si al Armenilor. Orasul reprezinta o imbinare intre un loc sfant si un oras modern. Peste tot in oras se pot zari preoti, mollahi, rabini, biserici apartinand diferitelor culte sau piete aglomerate. Cea mai veche parte a orasului este Orasul lui David, Siloam in Biblie, si reprezinta locul pe unde au trecut David, Solomon si profetii.

 

Via Dolorosa, e drumul pe care Iisus a mers de la judecata spre rastignire. Aici se afla cele 14 opriri ale Crucii care duc spre Biserica Sfantului Mormant din Cartierul Crestin, cunoscut ca si locul unde a fost ingropat si unde a inviat Mantuitorul Iisus Hristos.

 

Pe Muntele Ghetsimani se afla numeroase biserici printre care: Flevit, in traducere Domnul a plans, Biserica Maicii Domnului, Biserica Pater Noster sau Pestera Ghetsimani, precum si o livada de maslini despre care se zice ca ar fi veche de peste 2000 de ani.
Pe Muntele Maslinilor, in fiecare Duminica a Floriilor se aduna sute de oameni pentru a reedita intrarea lui Iisus in Ierusalim. Locul unde Domnul a plans e marcat de o biserica in forma de lacrima.

 

Zidul Plangerii reprezinta fragmentul ce a ramas din cel de-al doilea Templu, distrus de romani. Aici pelerini de pretutindeni vin sa se roage, avand loc evenimente foarte diverse: lunea si joi dimineata, baietii de 13 ani primesc majoratul religios iar vinerea seara tinerii celebreaza la apusul soarelei inceperea Sabatului.

 

Ierusalimul gazduieste un numar foarte mare de muzee, Muzeul Israelului, fiind cel mai mare si cunoscut, adapostiind numeroase colectii de pictura sau scluptura si o serie de artefacte faimoase precum Manuscrisele de la Marea Moarta.
Tel-Aviv, este cel mai modern si occidental loc din Ierusalim, centrul economic al tarii, unde majoritatea populatie este foarte tanara. Acesta se poate lauda cu plajele exotice si curate, restaurantele si cluburile luxoase.

 

Situl arheologic Tzipppori, dateaza din sec II si a fost in trecut capitala Galileei. Ruinele acesteia s-au pastrat foarte bine, putand fi vazute si azi drumuri romane, o cetate a cruciatilor si un sistem roman de apeducte.

 

Haifa e locul ce combina influentele arabe si est-europene, traditia cu modernul.

 

Una dintre atractiile principale ale orasului este Muntele Carmel, ce ofera o panorama minunata asupra orasului. Pe munte se afla locul sfint Bahai, ce cuprinde Casa Universitara a Justitiei si Altarul lui Bab, o gradina zoologica si parcul Gan Haem.

 

Eliat e cel mai sudic oras al Israelului. Este un oras port, construit pe o fasie ingusta de pamant, intre muntii Sinaiului, desertul Arava si Marea Rosie. Fiind situat in apropiere de deserturile Negev, Sinai si Sahara temperaturile in timpul verii depasesc 40 de grade Celsius iar iarna 22 de grade.
Principalele atractii turistice ale orasului sunt: Coral World Underwater Observatory, o rezervatie de corali, plaja sudica sau Coral Beach, protejata de autoritatea Rezervatiilor naturale din Israel si locul ideal pentru scufundari sau surfing, Stanca delfinilor sau Observatorul What s Up.

 

Nazareth este locul unde si-a petrecut copilaria Iisus. Cele mai frumoase locuri de aici sunt Catedrala Catolica Buna Vestire, care e cea mai mare constructie din Orientul Apropiat ridicata pe locul unde se afla casa Fecioarei Maria, Biserica Sf. Iosif, Sinagoga si Biserica Sf. Gavril, locul unde se afla izvorul Mariei.

Israel si Iordania | TIBERIAS – MAREA GALILEII – AMMAN – MAREA MOARTA – IERIHON – BETLEEM – IERUSALI

8 zile / 7 nopți

TARIF / PERSOANA
679€

Solicita Oferta pentru Israel - Iordania - Pe drumurile Crestinatatii:

Daca nu completati acest camp, veti primi oferta doar pentru Israel - Iordania - Pe drumurile Crestinatatii!
Vreau sa rezerv
Georgiana
Pentru mai multe informatii despre
Israel - Iordania - Pe drumurile Crestinatatii" ma puteti suna la 0761.604.571
Georgiana

Repere sejur

 • Tip vacanta: Cupluri/Honeymoon
 • Companie Aeriana :
 • Tip transport: Avion

CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0761.604.571
sau faceti o cerere de rezervare on-line