• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Termeni si Conditii

www.terratourism.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: unele servicii sau tarife pot fi modificate de catre parteneri fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile au caracter informativ si pot contine servicii neincluse in oferta standard. Toate ofertele prezentate in site sunt valabile in limita locurilor disponibile. Va stam oricand la dispozitie pentru eventualele clarificari.

 

Site. Site-ul www.terratourism.ro este operat de Terra Tourism, agentie de turism, cu sedii in Bucuresti si Slobozia.

 

Rezervare si plata pachete turistice (sejururi). Sejururile se achita in Lei (curs BNR+2% comision de risc valutar) sau Euro, la orice sucursala sau agentie Banca Transilvania sau Unicredit pe baza confirmarii de procesare a rezervarii si a facturii proforme transmise. Platile pot fi efectuate la oricare din sediile noastre din Bucuresti sau Slobozia. Va fi transmis clientului contractul-cadru de comercializare a serviciilor turistice. La confirmarea rezervarii, documentele de calatorie vor fi inmanate personal clientului in agentie sau transmise la adresa de email/numar de fax indicate de client.

 

Protejarea informatiilor. Date obtinute de catre noi prin intermediul formularelor de pe site sunt confidentiale si nu vor fi transmise tertilor, fiind folosite doar pentru interes propiu sau al companiilor partenere, fara a publica insa date persoanale de indentificare. Politica de confidentialitate a www.terratourism.ro exclude publicarea informatiilor persoanele, cu exceptia cazurilor in care dumneavoastra veti fi facut acest lucru.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

- Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor, numărul de înregistrare TVA (daca este cazul);

- Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale;

- Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. - furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale;

- Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

 

Utilizatorii site-ului www.terratourism.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

 

- dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;

- dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);

- dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);

- dreptul de a restricționa utilizarea datelor;

- dreptul de a primi datele într-un format portabil;

- dreptul de a se opune prelucrarii datelor;

- dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;

- dreptul de a primi ofertele noastre curente prin sistemul de posta electronica;

- dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

 

 prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: office@terratourism.ro

 

Continut. Toate informatiile, date, text, software, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale reprezinta continutul site-ului www.terratourism.ro. Continutul site-ului nu va fi difuzat, vandut sau revandut de catre terti. Pe site sunt publicate informatii cu scop consultativ. Va rugam sa notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu consultantul www.terratourism.ro, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile publicate sunt de actualitate.

Este responsabilitatea utilizatorului de a se aigura ca va calatori in comformitate cu masurile aplicabile.

www.terratourism.ro nu garanteaza ca informatia cuprinsa in site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile, datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom corecta erorile de indata ce ne sunt semnalate.

 

Furnizori de servicii turistice/Modificari sau anulari. Va rugam sa notati ca agentia opereaza ca si agent al unor furnizori din servicii turistice (companii aeriene ,hoteliere, companii de inchiriat masini, etc.). Agentia nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele si serviciile turistice oferite de terti si nu garanteaza in niciun fel acuratetea sau calitatea produselor si serviciilor reflectate pe site. Furinizorii aplica reguli si restrictii aditionale celor aplicare de www.terratourism.ro si agentie si include, dar fara limitare, termenii referitori la proceduri si conditii de rezervare, plata, modificari sau anulari ale rezervarilor, restituiri ale sumelor platite, cand este cazul, etc. Operatorul www.terratourism.ro nu este responsabil de taxe suplimentare impuse de furnizorii de servicii turistice. Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de imbarcare, recomfimarea zborurilor sau a oricaror altor reguli. Pentru a fi la curent cu conditiile aferente fiecarui serviciu, va rugam sa contactati consultatul www.terratourism.ro la e-mail office@terratourism.ro sau la oricare din numerele noastre de telefon. Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea dumneavoastra de a informa in scris agentia. In unele cazuri, suma de bani platita aferenta serviciului respectiv nu va putea fi restituita, sau va fi restituita partial, in comformitate cu termenii si conditiile furnizorului de servicii turistice. In cazul modificarii unei rezervari, agentia isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe aferente costurilor administrative care vor rezulta din aceasta actiune. Agentia nu isi asuma nici o responsabilitate pentru sumele de bani transmise prin curier.

 

Modificari ale serviciului. www.terratourism.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile disponibile pe site, in totalitate sau partial, cu sau fara o notificare prealabila.

 

Publicitate/promotii. www.terratourism.ro poate organiza in orice moment campanii publicitare si/sau promotii prin bannere publicate pe site si/sau prin e-mailuri adresate clientilor/utilizatorilor. Tipul sau dimensiunea spatiului alocat pentru publicitatea pe site poate fi modificat oricand fara a necesita o notificarea prealabila.

www.terratourism.ro nu isi asuma responsabilitatea privind continutul sau politica de organizare a promotiilor a paginilor web pe care le veti accesa de pe site-ul www.terratourism.ro. www.terratourism.ro nu este raspunzator pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din asocierea/participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului.

 

Newsletter. www.terratourism.ro expediaza periodic newsletter-uri prin e-mail sau e-mail-uri promotionale referitoare la produsele si serviciile oferite de agentie si partenerii sai, catre adresele de e-mail primite odata cu inregistrarea pe site sau prin alta modalitate. La cerere www.terratourism.ro poate retrage utilizatorii (si informatiile despre acestia) din baza de date, sau le poate permite sa renunte la optiunea de a primi newsletter-uri sau de a fi contactati.

 

Drepturi de propietate. Ati luat cunostinta si sunteti de  acord ca site-ul si orice script folosit in legatura cu serviciile sale (programe) contin informatii confidentiale si aflate sub drept de propietate si sunt protejate de legile privind dreptul de propietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Drepturile de proprietate si continutul site-ului sunt rezervate de catre www.terratourism.ro. Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul site-ului este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de propietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivante bazate pe serviciile sau pe scripturile folosite in cadrul site-ului, doar daca nu este stipulat astfel, in mod expres, de www.terratourism.ro sau de companiile ce aduc campanii publicitare in cadrul site-ului.

 

Responsabilitate. Declarati in mod expres ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: utilizarea serviciilor www.terratourism.ro se face pe propia raspundere. www.terratourism.ro nu este responsabila pentru pierderile directe sau indirecte rezultate din utilizarea, imposibilitatea sau utilizarea defectuasa a site-ului sau a serviciilor turistice rezervate prin intermediul site-ului. Site-ul www.terratourism.ro poate contine legaturi de catre alte site-uri operante de terti.

 

Informatii generale. www.terratourism.ro poate modifica in orice moment termenii si conditiile de utilizare a site-ului, cu sau fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Acesti termeni si conditii au fost actualizate in octombrie 2010. Termeni si conditii suplementare vor fi prevazute atunci cand veti folosi servicii ale partenerilor www.terratourism.ro. Termenii si conditiile de utilizare a site-ului si relatiile dintre utilizatori si www.terratourism.ro vor fi guvernate de legile din Romania.

 

Licenta de turism. Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a acordat agentiei Terra Tourism,operatoarea site-ului www.terratourism.ro, licenta de turism specifica agentiilor de turism de tip touroperatoare cu numarul 3116/05.09.2008.

 

Contactati-ne. Opinia dumneavoastra este importanta. Va rugam sa ne contactati pentru intrebari sau observatii legate de acesti termeni si conditii sau orice informatii postate pe siteul www.terratourism.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.