• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Craciun Viena - Gala Imperiala

 • Craciun Viena - Gala Imperiala
 • Craciun Viena - Gala Imperiala
 • Craciun Viena - Gala Imperiala
 • Craciun Viena - Gala Imperiala
 • Craciun Viena - Gala Imperiala
 • Craciun Viena - Gala Imperiala
 • Descriere
 • Tarife
 • Servicii
 • Destinatie
 • Atractii turistice

ITINERAR

23 decembrie Bucuresti – Viena

Intalnire la ora 11:35 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) cu insotitorul de grup si check in pentru zborul Austrian Airlines OS784 cu decolare la ora 13:35. Sosire la Viena la ora 14:20. Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena din Piata Primariei cu ghidul insotitor. Timp liber pentru cumparaturi. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar. Detalii pe www.accorhotels.com

 

24 decembrie Abatia Melk – Defileul Dunarii – Ajunul Craciunului

Mic dejun. Optional, Excursie la ABATIA MELK & DEFILEUL DUNARII WACHAU. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau. Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. Puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare si ghid local pentru vizita la Abatia Melk. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena.                       Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de CraciunInterra Christmas Dinner” la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif: 49 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon. (19:30 – 22:30/23:00). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.

 

25 decembrie Viena – Palatul Schonbrunn – Concertul extraordinar de Craciun

Mic dejun. Dimineata intalnire cu ghidul si transfer cu autocarul la Palatului Schönbrunn pentru vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn. Timp liber pentru cumparaturi. Aici mai puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in limba romana sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala. Transfer cu autocarul inapoi la hotel. Timp liber la dispozitie.                           La ora 18:00 servirea cinei la hotel. Ora 20:30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester” www.hofburgorchester.at. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la Palatul Imperial „Hofburg”. (Transferul inclus cu autocarul hotel-Palatul Hofburg-hotel). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.

 

26 decembrie Viena – Ringstarsse – Palatul Hofburg – Piata Primariei

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea Vienei. Va sugeram o plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o vizita la Palatul Imperial Hofburg – Apartamentele Imperiale, Museum Quartier sau Palatul Belvedere unde se gaseste cea mai mare colectie din lume Gustav Klimt. Timp liber la dispozitie in Viena. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.

 

27 decembrie Viena – Bucuresti

Mic dejun. La 11:30 transfer catre aeroport pentru imbarcare pe zborul Austrian Airliines OS791 cu decolare la ora 15:15. Aterizare in Bucuresti la ora 17:55. Sfarsitul pachetului de servicii.

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Tarifele sunt in Euro / persoana / sejur 4 nopti (5 zile) cu Mic Dejun

 

Tip Camera 23.12.2017
Loc in Dubla 339 Euro

 

195 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera               

459 Euro adult loc in camera single    

Servicii incluse:

✔ Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Asutrian Airlines (bagaj de mana inclus)

✔ 4 nopti cazare cu mic dejun bufet, Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central pe Mariahilferstrasse sau similar

1 cina la hotel in ziua de 25 decembrie

Biletul categ. A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la Palatul Imperial Hofburg (in valoare de 55 Euro/persoana)

✔ Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana

✔ Transfer hotel - Palatul Schonbrunn cu vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn - hotel

✔ Vizitarea Pietelor de Craciun din Viena cu insotitorul de grup

✔ Transfer hotel - Palatul Hofburg – hotel in seara concertului de Craciun

✔ Transferuri aeroport – hotel – aeroport

✔ Insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

✔ Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

✔ asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice, biletele pentru transportul public  

Cina Festiva de CraciunInterra Christmas Dinner” la Hotel Ibis Mariahilf (se rezerva din tara)

✔ Tarif : 49 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de     3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 – 22:30/23:00)

✔ Taxa de bagaj de cala maxim 23 kg: 30 Euro/piesa de bagaj/dus-intors (optional, cu plata in agentie la inscriere). In aeroport taxa de bagaj de cala dus-intors este de 45 Euro/bagaj!

Nota! O familie de 2 persoane poate opta pentru un singur bagaj de cala, iar o familie de 3 persoane poate opta pentru 1-2 bagaje de cala, economisindu-se astfel 30 Euro/persoana ! Pentru fiecare persoana este inclus bagajul de mana!

 

Viena este capitala Austriei , situata în extremitatea estica a tarii, in landul autonom si este traversat de Dunare.  Cu o populatie de 2, 2 milioane locuitori, Viena este un important centru politic international, sediul a numeroase oraganizatii mondiale.

 

Este un oras de-a dreptul superb, cu impozante cladiri in stil baroc, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic. Orasul are imprimat un spirit imperial, reprezentat de palatele marete si vilele ce pot fi admirate la tot pasul.
Mostenirea culturala a orasului e in mare parte muzicala, mari compozitori precum Beethoven,  Strauss, Brahms, Mozart,  Schubert si  Haydn au trait si au concertat aici. In zilele noastre, Orchestra Filarmonica din Viena si Opera de stat, mentin vie traditia orasului, sustinand mai multe concerte de muzica clasica decat in oricare alt oras al lumii.

 

Majoritatea atractiilor turistice sunt in vasta zona pietonala, in centrul orasului , zona ce odata a fost imprejmuita de zidul de aparare al orasului. Acesta a fost inlocuit cu bulevardul Ringstrasse, o sosea circulara ce inconjoara intreaga zona.

Catedrala Sf Stefan (Stephansdom) este atractia principala a capitalei, cu aproape 3 milioane de vizitatori pe an. Cladirea in stil gotic a fost construita in anul 1147 dar acoperisul din tigla sub forma de diamant a fost adaugat in anul 1952. Altarele, arcadele, turnurile, fiecare detaliu are scopul si istoria sa. Clopotul catedralei este unul din cele mai mari din lume si a fost facut din fierul obtinut dintr-un tun capturat de la turci in anul 1683. Clopotul rasuna in fiecare an in oras anuntand venirea Anului Nou. Catedrala Sf Stefan a fost de cateva ori distrusa de foc in timpul celui de-al doilea razboi mondial, dar a fost reconstruita in doar sapte ani: emblema Austriei si simbolul identitatii austriace a renascut din cenusa sa.

 

Palatul Hofburg a fost resedinta suveranilor austrieci, timp de peste 600 ani, incepand cu secolul al XIII-lea pana la sfarsitul monarhiei in anul 1918. Initial o fortareata din secolul al XIII-lea, Hofburg a fost extins de fiecare imparat. Complexul asimetric se intinde pe o suprafata de 240.000 metri patrati si este impartit in 18 aripi, 19 curti interioare si 2.600 de camere. In camerele de la Hofburg, de-a lungul secolelor, au fost tinute receptii si baluri impresionante iar Imparatul Franz Iosef a primit in audienta oameni de seama. Palatul Hofburg trebuie vizitat de oricine doreste sa descopere lumea fascinanta a Habsburgilor. In prezent, aici se afla birourile presedintelui, ale ministrilor si cel al secretarului de stat al Austriei. Palatul gazduieste si o parte din Biblioteca Nationala a Austriei.

 

Primaria din Viena este una dintre cele mai impresionante cladiri ale acestei capitale.  Cladirea a fost inaltata intre anii 1872 si 1883, in stil gotic, cu un turn asemanator cu cel al catedralelor gotice. In varful turnului se afla statuia unui cavaler cunoscuta sub numele de Rathausmann, unul dintre simbolurile Vienei. Statuia celui ce vegheaza asupra Vienei are o inaltime de 5.4 m (3.4 m fara steagul pe care il poarta) si cantareste 650 de kilograme. O replica exacta a statuii poate fi admirata in Rathauspark, parcul din fata Primariei. Astazi, cladire Primariei din Viena este sediul central al administratiei municipale a orasului. Vizitatorii vor fi impresionati de salile impozante utilizate pentru concerte, baluri, conferinte.

Spre marginea orasului se afla faimosul parc de distractii Prater si opulentul palat Schonbrunn.

 

Palatul Schonbrunn a fost conceput initial ca resedinta de vara a Habsburgilor dar incepand cu Maria Tereza (1717-1780) a inceput si epoca de aur a Habsburgilor, ea alegandu-si ca resedinta Palatul Schonbrunn.

Pana in anul 1749 au fost refacute interioarele, au fost terminate lucrarile la galerii pentru a gazdui receptiile tinute la palat , a fost adaugat un teatru si a fost amenajat parcul (care arata asa cum arata si astazi) in care se afla cateva statui grecesti si romane precum si constructia verde din otel - Casa palmierilor care a fost construita in anul 1882. Gradina zoologica de aici merita vizitata cu certitudine.

Un vechi teren de vanatoare, Praterul a fost declarat in anul 1766 de Imparatul Iosef teren pentru distractia poporului si a permis organizarea catorva cafenele ceea ce a reprezentat inceputul parcului de distractie de astazi.

Cea mai cunoscuta atractie din parc este roata imensa de 65 de metri inaltime de unde se poate admira intregul oras.  Parcul Prater include 250 de atractii cum ar fi: carturi, trenul groazei, trenul fanteziei, plimbari cu barcute, Sala oglinzilor, multe mountain rousse-uri, carusele, minigolf, biliard precum si multe restaurante si cafenele.

Austria | Viena

5 zile / 4 nopți

TARIF / PERSOANA
339 €

Solicita Oferta

Trimite cerere
Georgiana
Pentru mai multe informatii despre
Craciun Viena - Gala Imperiala" ma puteti suna la 0761.604.571
Georgiana

Repere sejur

 • Tip vacanta: Family / Kids friendly
 • Companie Aeriana:
 • Tip transport: Avion

CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0761.604.571
sau faceti o cerere de rezervare on-line

Oferte Speciale

Craciun Viena - Gala Imperiala

Craciun Viena - Gala Imperiala...

23 decembrie Bucuresti – Viena Intalnire la ora 11:35 in aeroportul...

de la 339