• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo

 
 • Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo
 • Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo
 • Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo
 • Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo
 • Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo
 • Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo
 • Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo
 • Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo
 • Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo
 • Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo
 • Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo
 • Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo
 • Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo
 • Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo
 • Descriere
 • Tarife
 • Servicii
 • Destinatie
 • Atractii turistice

ITINERAR

Localizare:

 

Situat în populara stațiune de schi Cortina d'Ampezzo, acest hotel este perfect pentru o vacanță sportivă interesantă.

Hotelul Alaska Cortina este o clădire impresionantă localizata în Largo delle Poste, la 200 de metri de telecabina Faloria.

 

Facilitati hotel:

 

În afară de schi excelent, zona are numeroase oportunități de practicare a sporturilor de iarnă, cum ar fi patinajul, hocheiul și curlingul pe stadionul orașului Olympic Ice, care este deschis pe tot parcursul anului.

În timpul verii, vizitatorii se pot bucura de drumeții și alpinism și în munții pitorești.

Muzeul de paleontologie al orașului Rinaldo Zardini și muzeul de artă modernă se află la o plimbare de doar 10 minute.

 

Hotelul de 4 stele pune la dispoziție o parcare subterană si oferă unități de cazare spațioase cu mobilier alpin tipic.

 

Terasa la soare de la Alaska Cortina beneficiază de vedere minunată, iar în lounge se poate asculta seara muzică de pian.

Proprietatea include, de asemenea, 2 săli de mese, o sală de lectură și un depozit gratuit pentru echipament de schi.

 

Servicii masa:

Hotelul ofera cazare cu Mic Dejun.

 

După o zi plină de schi sau explorarea zonei, oaspeții se pot relaxa cu o carte sau pot face față evenimentelor curente din sala de lectură, pot profita de accesul la internet Wi-Fi în hol și pot lua cina în restaurantul in-house în timpul unui refugiu de munte relaxant.

 

 

Camere:

 

Camerele moderne spațioase și moderne sunt decorate artistic cu țesături bogate, calde și mobilier montan confortabil.

Unele camerele au și cameră de zi sau zonă de lounge.

Camerele recent construite sunt situate în anexa alăturată.

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Oferta Iarna Ski 2017 - 2018!

 

 

Tarifele sunt in Euro / persoana / 7 nopti/ cu Mic Dejun

Loc in Camera Standard

06.01.2018 - 13.01.2018  571

03.02.2018 - 10.02.2018

677

 

 

*Pentru alte perioade consultati specialistul destinatiei!

 

Servicii incluse:

 

✔ cazare 7 nopti cu Mic Dejun

 

 

 

Servicii neincluse:

 

✔ transport

 

✔ asigurari medicale si storno

Italia (Republica italiană) este un stat peninsular din sudul Europei, de care aparțin și câteva insule din Marea Mediterană (împărțită în Mările: Tireniană, Adriatică și Ionică). Cele mai mari insule sunt Sicilia și Sardinia.

Italia se învecinează cu Franța în Nord Vest, Austria și Elveția la Nord și Slovenia la Nord Est. Include enclavele San Marino și Vatican și deține excalva din Elveția numită Campione d’Italia.

Limba oficială este limba italiană, o limbă latină, dar foarte mulți italieni vorbesc fluent limba engleză.

Cu o suprafață de 301,340 de km, Italia ocupă locul 71 în lume din punct de vedere teritorial, iar economic se află în primele zece puteri mondiale.

 

Președintele statului este Giorgio Napolitano, acum în vârsta de 88 de ani. A fost ales în 2006 si 2013 - este al unsprezecelea președinte al Italiei și primul care a fost membru al Partidului Comunist.

Primul ministru italian este Enrico Letta ales in aprilie 2013.

Italia este divizată în 20 de regiuni. Cel mai are oraș al Italiei este Roma, capitala regiunii Lazio și a statului. Din punct de vedere al densității populației îi urmează orașele: Milano, capitala regiunii Lombardia și Napoli, capitala regiunii Campania.

Relieful este unul foarte variat, de aici și potențialul turistic imens de care dispune Italia. Fiind o peninsulă, putem spune că Italia este împrejmuită de fâșii interminabile de litoral spre Mările Adriatică, Ionică și Tireniană.

Centrul peninsulei, însă, este străbătut de Munții Apenini, care spre Est se unesc cu Alpii formând marele arc muntos (din care fac parte și celebrii Dolomiți) care închide Italia în nord.

Cel mai înalt vârf al Italiei este Mont Blanc (Monte Bianco) de la granița cu Franța, 4,807m, de altfel și cel mai înalt vârf din Europa de Vest.

Italia este vestită mai mult pentru vulcanii săi: unul activ Etna, în Sicilia și unul adormit Vezuviu din apropiere de Napoli.

Marile râuri ale Italiei sunt Tibrul care străbate Roma, Pad care formează celebra lagună Pad-Veneția, Arno (care străbate Toscana) și Adige (care trece prin Verona). De asemenea cel mai mare lac este Lacul Garda din apropierea Veronei.

Italia este țara cu cele mai multe locuri incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO.
Deși Biserica Catolică nu mai este numită oficial religie de stat, cea mai mare parte a țării împărtășește credința romano-catolică.

Italia este recunoscută pentru complexa arie culturală de care s-a ocupat din cele mai vechi timpuri. Este locul în care s-au născut mișcările artistice ale Renașterii și Barocului.
Principalul sport național este fotbalul, Italia câștigând Cupa Mondială de nu mai puțin de 4 ori, iar campionatul intern este unul dintre cele mai puternice din lume.

Bucătăria tradițională include pastele și pizza, iar dintre băuturile populare sunt de amintit, faimosul lichior Limoncello și excelentul vin Brunello di Montalcino (regiunea Toscana fiind renumită pentru o gamă întreagă de vinuri celebre).

Italia atrage și datorită caselor de modă, Milano fiind numit în repetate rânduri capitala mondială a modei, iar italienii sunt printre cei mai eleganți și șarmanți europeni.

„Dolce far niente“ este expresia cea mai cunoscută din Italia și mai mult decât o expresie, definește o atitudine a oamenilor în ceea ce privește „relaxarea națională“.
Nu în ultimul rând, Italia este cunoscută și apreciată pentru ideea bucuriei de a trăi și pentru viața frumoasă pe care oamenii încearcă să o trăiască, subliniată și prin termenul foarte des întâlnit, „la dolce vita“.

 

Italia – Informații utile
Acces: prin Pașaport (pentru toată lumea) sau Cartea de Identitate (pentru cetățenii UE)
Monedă: euro
Prefix telefonic: +39
Internet: .it
Fus orar: UTC +1/+2

Regiunea de schi Cortina d’Ampezzo este una dintre cele mai renumite regiuni de schi din Europa.

Statiunea alpina, situata in inima muntilor Dolomiti, a gazduit Jocurile Olimpice de iarna in anul 1956. Datorita acestui fapt are stadion si pista de bob. Anual gazduieste cate o cursa de Cupa Mondiala de Schi FIS.

Incoronata de varfurile Tofana, Tofana di Mezzo si Cristallo (2939 m) poate fi accesata prin trecatori minunate ca Falzarego, Giau si Tre Croci.

Regiunea de schi include centrele de schi din Cortina d’Ampezzo: Faloria, Cristallo, Mietres / Tofana / Lagazuoi / Cinque Torri si centrele din Arunzo - Misurina si din San Vito de Cadore. Partiile insumeaza un total de 120 km din care 19 km negre, 46 km rosii si 55 km albastre, in 90% acoperite cu zapada artificiala, asigurand un sezon de schi din noiembrie pana in aprilie. Aici avem 38 de instalatii de transport pe cablu: 5 telecabine, 28 telescaune si 5 teleschiuri.

Skipassul regional ofera acces la 101 partii din centrele mentionate, dar regiunea fiind parte integranta a Dolomiti Superski, schiorii au acces la 1220 km de partii si 450 instalatii pe cablu cu un singur skipass.

Partiile de la Faloria pot fi accesate cu telecabina „Faloria”, care porneste din centrul orasului si ajunge la o altitudine de 2134 m, sau din localitatea Rio Gere situata la 7 km de Cortina si conectata prin skibus. Dispune de 30 km de partii fiind conectata de centrul Cristallo prin localitatea Rio Gere.

Partiile de la Cristallo sunt cunoscute ca fiind „locul de nastere” al lui Alberto Tomba. Telescaunul Valgrande urca pana la Forcella Staunies, cu o statiune intermediara, dar expertii pot continua ascensiunea pana la 3000 m, ca sa cucereasca cea mai abrupta partie din Dolomiti, partia neagra „Canalone Staunies”. Partiile de la Cristallo sunt folosite in competitii nationale si pentru antrenamente pentru Cupa Mondiala.

Cele 5 partii de la Mietres sunt usoare/medii. Teleschiul Mietres porneste de langa piscina acoperita Guargne, fiind conectata de Cortina prin skibus.

La Tofana putem alege dintre partii dificile si renumite: legendarul Canalone, Vertigine Bianca sau partia Olimpia unde se organizeaza anual concursul de coborare din Cupa Mondiala Feminina. Prin partia neagra „Forcella Rosa” este conectata de aria de schi Ra Valles. Partiile cu dispunere estica sunt de dificultate medie. Datorita altitudinii mari, partiile sunt asezate intre 2850 m si 2200 m, conditiile de schi sunt optime pana la sfarsitul primaverii.

Partiile de la poalele muntelui Tofana, in centrul Pocol, sunt recomandate incepatorilor si copiilor.

Conexiunea dintre Cortina d’Ampezzo si Alta Badia este asigurata prin pasul Falzarego. Din varful Lagazuoi pornesc 2 partii interesante: partia „Lagazuoi” are o lungime aprox. 3,5 km, 600 m diferenta de nivel, strabate partea estica a muntelui, ajungand in vale, iar partia „Armentarola” cu 8,5 km lungime este una dintre cele mai frumoase partii din Dolomiti, asigura legatura cu Alta Badia.

Partiile de la Col Gallina se deschid primele din sezon si se inchid ultimele. Sunt ideale pentru incepatori si copii, dar partia principala, conceputa pentru slalom, dispune de 2 sisteme de cronometrare.

Centrul Cinque Torri - Averau este aria cea mai buna de schi din Cortina. De la pasul Falzarego este o partie de conexiune, dar catre pas se poate ajunge numai cu skibus sau masina proprie. Acelasi schibus ofera conexiune si catre Tofana si Cortina, dar in sens opus. Partiile se intind pe 2 versanturi: cele de pe versantul nordic leaga Rifugio Averau cu Bai de Dones si ofera conditii de zapada optima de-a lungul sezonului, pe versantul sudic, pasul Giau, este o partie care leaga Forcella Nuvolau de Rifugio Fedare.

Toate partiile sunt de nivel usor/mediu si sunt remarcabile din punctul de vedere a panoramei. Centrul San Vito di Cadore este conectat de Cortina d’Ampezzo prin skibus gratuit cu skipass. Ofera 14 km de partii, mai mult usoare cu 2 telescaune si 1 teleschi. Arunzo di Cadore este situata in valea Ansiei, langa lacul Santa Caterina. Impreuna cu Misurina ofera 25 km de partii, totdeauna acoperite cu zapada.

Padurea Somadida, cea mai mare din Cadore iarna devine un centru de schi fond cu 9 km de piste. Tot aici putem incerca si sanii trase de caini.

La Misurina ajungem prin pasul Tre Croci. Statiunea se afla la 13 km de Cortina d’Ampezzo, la altitudinea de 1756 m, pe malul lacului Misurina cu lungime de 1 km si latime de 300 m. Statiunea este inconjurata de varfuri splendide Piz Popena, Cristallino, Tre Cime di Lavaredo, Sorapiss, Cadini si Marmarole.

Telescaunul Col de Varda ofera o ascensiune catre panorama minunata a grupului Cristallo.

Cei 10 km de partii sunt deserviti de 3 instalatii pe cablu. Aceasta dispune de 30 km piste de schi fond. Cortina d’Ampezzo ofera 130 km de piste de schi fond.

Pentru experti recomandam circuitul de la pasul Tre Croci de 6 km. Centrul de schi fond se gaseste la Fiame, la 5 km distanta de centrul Cortinei cu piste foarte bine pregatite atat pentru incepatori, cat si pentru experti.

Snowboarderii se pot bucura de snowpark in Cortina d’Ampezzo cu half - pipe de 100 m lungime, jump de 10 m, rails si muzica.

Iubitorii schiului "off - piste" au multiple posibilitati accesibile cu instalatii pe cablu, dar amatorii de senzatii tari pot incerca si heliskiing. O lume noua asteapta sa fie descoperita, spatii deschise, panorame incredibile si o coborare de 3000 m pe zapada neatinsa!

Sporturi de iarna practicabile: schi, snowboard, telemark, schi fond, drumetii cu schiuri de tura sau cu rachete de zapada, schi off - piste si elischi, sanius, bob, ice - climbing, snow - rafting,

Posibilitatile apres - ski sunt numeroase: patinoar, piscina acoperita, popice pe gheata, terenuri de tenis acoperite, wellness, baruri, restaurante, pizzerii, totul la numai 2 ore distanta fata de Venetia.

Italia | Cortina Dampezzo

8 zile / 7 nopți

TARIF / PERSOANA
571 €
Oferta Iarna Ski 2017 - 2018!

Solicita Oferta

Trimite cerere
Andreea P.
Pentru mai multe informatii despre
Hotel Alaska Cortina 4*, Cortina Dampezzo" ma puteti suna la 0753 097 001
Andreea P.

Repere sejur

 • Tip vacanta: Family / Kids friendly
 • Companie Aeriana:
 • Tip transport: Individual
 • Număr de stele: 4 stele
 • Puncte forte:

  - situat la 200 de metri de telecabina Faloria

  - aproape de scoala de schi, de alpinism

  - depozit gratuit pentru echipament de schi

  - camere tipic alpin

Puncte Forte


CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0753 097 001
sau faceti o cerere de rezervare on-line