• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Family Camping

 

Ai fost vreodata in vacanta in camping? Merita sa te aventurezi sa traiesti in natura macar pentru cateva zile pe an. 

 

O vacanta intr-un camping poate fi o alternativa pentru turistii care doresc sa-si petreaca cat mai mult timp in mijlocul naturii departe de zgomotul si aglomeratia oraselor. 

 

Alege o destinatie, fa o lista cu avantaje si dezavantaje, stabileste ce activitati te intereseaza, afla detalii despre vreme.

 

 

Red Shoot Camping Park, New Forest, Hampshire, Marea Britanie

In pitorescul New Forest, Anglia se afla un camping de familie deosebit numit Red Shoot Camping Park. Facilitatile includ: magazine de panificatie, zona amenajata pentru copii, spalatorie, dusuri incalzite, bai de familie inclusiv pentru persoanele cu handicap, toate construite la un standard ridicat. In 2014 si 2015 proprietarii au castigat premiul “Trip Advisor Award for Excellence”. Campingul este dotat cu rulote, corturi, caravane, terenuri de iarna electrice si non-electrice. Padurile din jur sunt fermecatoare: poti sa le cuprinzi la pas sau cu bicicleta.


 

Arthur’s Field, Treloan, Cornwall, Marea Britanie

Unul dintre cele mai cunoscute campinguri britanice de familie este Arthur’s Field denumit dupa fermierul care a detinut terenul si care a deschis camping-ul. Zona este speciala pentru a petrece o vacanta cu familia la camping deoarece: este deschis tot anul, satul Portscatho si districtul Roseland Peninsula sunt magice, ai vederi superbe la mare, traiesti senzatia unui camping eco, desfasori activitati eco/art, ateliere de lucru, stai in corturi, rulote, corturi tip remorci, practici sporturi pe terenuri cu iarba amenajata. Dar mai bine te las pe tine sa descoperi cand vei merge acolo ce minunatii mai ascunde locul.


 

Burnbake, Corfe Castle, Dorset, Marea Britanie

Este situat printre paduri frumoase, cu un izvor in apropiere, un loc perfect departe de agitatia orasului. Rulotele sunt pozitionate printre copaci, in timp ce altele sunt centrate pe zonele cu iarba si ofera multa intimitate familiei gazduite. Copiii iubesc aventurile prin padure, iar parintii sunt fascinati de aerul old-fashioned traditional oferit de loc.


 

Gwithian Farm, Hayle, Cornwall, Marea Britanie

Vacanta ta traditionala incepe aici in camping si in Caravan Park. Terenul este la cateva minute de mers pe jos de plaja de surf Gwithian din St. Ives Bay. Iata cateva motive pentru care turistii se intorc an de an: locurile de entertainment pentry familie si prieteni, toaletele si dusurile de lux, wireless free, corturi spatioase, accesul cu animale, caravane, rulote simple si rulote pe roti, parc de rulote de lux – toate conectate la energie electrica, teren de tenis, locatie cu peisaje de vis, zona de picnic si de nisip pentru copii.


 

Kelling Heath, Weybourne, Norfolk, Marea Britanie

Ideal pentru a-ti aduce propria rulota sau propriul cort. Relaxati-va sufletul printre padurile masive si mature care inconjoara campingul. Alege din doua stiluri de cazare: casele de lux sau casele din lemn si paie. Cunoscatorii stiu ca spatiul are piscine interioare si exterioare, baruri si restaurante, iar programele si evenimente pentru copii sunt la mare cautare: poti juca tenis, merge la pescuit, poti participa la atelierele de fotografie, arta, dans, ceramica. Parintii isi gasesc linistea in cluburile de sanatate din zona. Trenul cu aburi Norh Norfolk trece prin terenul de camping si are statie acolo, iar gradina zoologica Amazona este bogata in jaguari, vidre, maimute paianjeni si pasari flamingo.

 

Ca'Savio Campsite, Adriatic, Italy

Relaxeaza-te la umbra unui pin in confortabilul camping situat la 10 km de Lido di Jesolo si la 59 km de Venetia. Ai acces direct la plaja, pista de biciclete, canoe, cluburi pentru copii, tobogane cu apa, piscine, restaurante, spalatorie, golf. Poti locui atat in clasicele corturi, dar si casute de lemn cu 3 dormitoare.

 

Bel Campsite, Vendee, Franta

Asa cum spune si numele, acest parc de familie, este atat de frumos amplasat astfel incat poti vizita resortul La Tranche-sur-Mer. Acest mic parc de familie este linistit, ofera o piscina minunata si o zona de joaca in stil scandinav, practicarea de sporturi: tenis, badminton, gym.