• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Flamingo Grand Hotel 5* Albena

 
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Flamingo Grand Hotel 5* Albena
 • Descriere
 • Tarife
 • Servicii
 • Destinatie
 • Atractii turistice

ITINERAR

Localizare:

 

Hotelul Flamingo Grand 5*  este amplasat in centrul statiunii turistice Albena, la aproximativ 150 m de plaja.

Acesta a fost renovat in 2009.

 

 

 

Facilitati hotel:

 

Hotelul dispune de restaurant modern A-la-carte, restaurant principal (mic dejun – 7:30 – 10:00), Bistro "Flamingo" (ofera program artistic cu muzica interpretata live), tango-bar, lobby bar (situat in holul hotelului, este deschis non stop oferind o gama larga de bauturi racoritoare, alcoolice si cocktail-uri).

 

Holul spatios al hotelului este dotat cu aer conditionat.

 

Pentru cei aflati cu afaceri, hotelul dispune de centru cu echipamente profesionale de ultima ora, Bussines center (amfiteatru cu capacitate de 320 locuri, alte 4 Sali cu capacitate diferita, 5 Sali de conferinte),

 

 

Spa & Fitness:

SPA, piscina acoperita -200 mp, piscina in aer liber care se intinde pe o suprafata de 1200 qm cu tobogane si fantani arteziene, piscine pentru copii, saltelele si shezlong-urile, prosoape pentru piscine, slapi si halat pentru baie, sala de fitness, salon de frumusete, manichiura si pedichiura.

 

Alte servicii: magazine, Galerie de arta, Internet club, jocuri electronice, billiard, spatiu amenajat pentru copii, schimb valutar, seif, cafea si ceai in camera pe parcursul sederii, acces WiFi in locurile publice – hol, spatiu de joaca pentru copii, garaj si parcare nepazita contra cost (se taxeaza pe intreg sejurul la intrarea in statiune).

 

 Se accepta animale de companie contra cost.

 

Servicii gratuite: Baby cot (0-2 ani), sezlong si umbrela pe plaja, acces la piscina exterioara pentru adulti si copii, loc de joaca copii, Mini Aquapark.  

 

 

 

Camere:

 

Flamingo Grand 5* are 4 lifturi si 9 etaje pe care sunt dispuse 60 studiouri standard, 84 studiouri deluxe, 14 studiouri executive, 2 apartamente cu 2 dormitoare Grand Superior, 6 apartamente cu 2 dormitoare Panorama Superior, 12 apartamente cu 2 dormitoare Corner si 4 apartamente cu 3 dormitoare Grand Superior. 

 

Apartament GRAND SUPERIOR - 100 mp – Ofera lux, confort si vedere panoramica la mare. Sunt apartamente cu 3 camere, pozitionate pe al 7-lea şi pe al 8-lea etaj. Sunt alcatuite din 2 dormitoare, living si terasa spatioasa cu vedere panoramica cu sezlonguri si masa. Numar de paturi: 1 pat cu dimensiunea de 200/200 cm, 1 pat cu dimensiunea de 140/200 cm si 1 pat cu dimensiunea de 100/200 cm. Posibilitatea maxima de cazare este de 5 adulti. Camera de zi este dotata cu mobilier modern  si bucatarie americana cu microunde.
Dotari apartament: TV satelit, clima, posibilitatea de conectare la Internet, safe, Mini bar, facilitati pentru gatit si posibilitatea de a pregati ceai sau cafea, telefon direct cu apelare internationala, fier si masa de calcat, sistem de inchidere electronica, baie cu cabina de dus cu hidromasaj, halat si papuci, uscator de par, telefon si buton de panica.

 

 Maisonettes GRAND SUPERIOR - 166 mp – Sunt localizate la 9-lea etaj si au vedere panoramica la mare. Este compus din 4 camere spatioase - 3 dormitoare si o sufragerie. Numar de paturi: 1 pat cu dimensiunea de 200/200 cm, 2 paturi cu dimensiunea de 160/200 cm si 1 pat cu dimensiunea de 100/200 cm. Numar maxim de cazare este de 7 adulţi. Camera de zi este dotat cu mobilier, bucatarie americana cu utilitati pentru 6 persoane şi un cuptor cu microunde. Dotari: AC central, Tv Satelit, Internet, Safe, Mini bar, facilitati de gatit si posibilitatea de a pregăti ceai sau cafea, telefon cu apelare internationala directa, fier şi masa de calcat, sistem de inchidere electronica, 3 bai cu cabina de dus si cada, halate si papuci, uscator de par, telefon, buton de panica, terasa cu sezlonguri si masa.

 

 Executiv Studio - 50 mp – Se caracterizeaza prin lux si eleganta si beneficiaza de vedere panoramica spre mare si spre piscina. Sunt localizate la etajele 8 si 9. Posibilitatea de cazare este de maxim 2adulti si 2 copii. Numarul de paturi - 2 paturi, cu dimensiunea de 90/200 cm, cu posibilitate de unire. Pat suplimentar (canapea), cu posibilitatea de cazare de 2 persoane.
Dotari: AC centralizat, LCD TV satelit, Internet, Safe, Mini bar, posibilitatea pentru prepararea de ceai şi cafea, telefon international direct, fier si masa de calcat, sistem de inchidere electronica, baie cu un design modern, echipata cu cada si o baie cabina de dus, halat şi papuci, uscator de par, telefon, buton de panica, bucatarie americana complet utilata, inclusiv cuptor cu microunde, terasa cu sezlonguri si o masa.

 

 Deluxe Studio - 50 mp – Garsoniere luxoase si elegante ce au vedere spre mare si spre piscina. Posibilitatea macxima de cazare este de 2 adulti si 2 copii. Paturi: 2 paturi, cu dimensiunea de 90/200 cm, cu posibilitate de unire şi o canapea pentru max de cazare de 2 persoane sau 1 pat cu dimensiunea de 180/200 cm; 1 pat cu dimensiunea de 100/200 cm si un pat suplimentar ( canapea).
Echipament: AC centralizat, LCD TV satelit, Internet, Safe, Mini bar, posibilitatea pentru prepararea de ceai si cafea, telefon international direct, fier si masa de calcat, sistem de inchidere electronica, baie cu un design modern, echipata cu o cada si cabina de dus, halat si papuci, uscator de par, telefon, buton de panica, bucatarie americana complet utilata, terasa cu sezlonguri si o masa.

 

 Panorama Superior Suite - 96 mp – Este alcatuit din 2 camere duble si un living. Este localizat la etajele 8 si 9. Are vedere panoramica spre mare si piscina. Posibilitatile de cazare sunt de maxim 4 adulti si 1 copil. Paturi: 4 paturi, cu dimensiunea de 90/200 cm - cu posibilitatea de a unire sau 1 pat cu dimensiunea de 180/200 cm, intr-una din camere si 1 pat cu dimensiunea de 140/200 cm in cea de-a doua cameră + canapea.
Echipament: AC centralizat, LCD TV satelit, Internet, Safe, Mini bar, posibilitatea pentru prepararea de ceai şi cafea, telefon international direct, fier si masa de calcat, sistem de inchidere electronica, baie cu un design modern, echipata cu o cada si cabina de dus, halat si papuci, uscator de par, telefon, buton de panica, bucatarie americana utilata, terasa cu sezlonguri si o masă.

 

 Corner Suite - 70 mp - Apartament cu 2 camere. Aceste apartamente sunt dispuse pe al 3-lea, 4-lea, 5-lea, 6-lea, 7-lea, 8-lea si 9-lea etaj. La etajele superioare apartamentele au vedere spre mare iar la nivelurile inferioare apartamentele au vedere spre piscina. Posibilitatile de cazare sunt de maxim 4 adulti si 1 copil. Paturi: 4 paturi, cu dimensiunea de 90/200 cm - 2 paturi in fiecare camera sau 1 pat cu dimensiunea de 180/200 cm, intr-una din camere si 1 pat cu dimensiunea de 140/200 cm in cea de-a doua camera + canapea.
Echipament: AC centralizat, LCD TV satelit, Internet, telefon international direct, fier si masa de calcat, Safe, Mini bar, sistem de inchidere electronica, baie cu un design modern, echipate cu cada si cabina de dus, uscator de par, telefon, buton de panica, halat si papuci, Bucatarie americana utilata, posibilitatea de a pregati ceai si cafea, terasa cu sezlonguri sii o masa.

 

 Studio Family - 50 mp – Sunt formate dintr-o camera dubla extinsa, au vedere spre mare la etajele 7,8 si 9 si vedere spre piscina la etajele 1,2,3,4,5 si 6. Posibilitatile de cazare sunt de maxim 4 adulti si 1 copil. Paturi: 2 paturi cu dimensiunea de 160/200 cm si 1 pat suplimentar (canapea) / cu posibilitate de cazare de 1 persoana.
Echipament: AC centralizat, TV satelit, Internet, telefon international direct, fier si masa de calcat, Safe, Mini bar, sistem de inchidere electronica, baie dotata cu cada si un cabina de dus,  uscator de par, telefon, buton de panica, halat si papuci,  bucatarie americana utilata, terasa cu scaune si o masa.

 

 Apartament Family - 63 mp - Apartament cu 2 camere, living si dormitor, cu vedere spre piscina. Posibilitati de cazare pentru maxim 2 adulti si 3 copii. Paturi: 1 pat, cu dimensiunea de 160/200 cm, 2 canapele si un fotoliu.
Echipament: AC centralizat, TV satelit, Internet, telefon international direct, fier şi masa de calcat, Safe, Mini bar, sistem de inchidere electronica, baie dotata cu cada si cu cabina de dus, toaleta separate, uscator de par, telefon, buton de panica, halat si papuci, bucatarie americana utilata, terasa cu scaune si o masa.

In studiourile standard se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii.

In studiourile deluxe se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii.

In studiourile executive se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii.

In apartamentele cu 2 dormitoare Grand Superior se pot caza maxim 4 adulti + 1 copil.

In apartamentele cu 2 dormitoare Panorama Superior se pot caza maxim 4 adulti + 1 copil.

In apartamentele cu 2 dormitoare Corner se pot caza maxim 4 adulti + 1 copil.

 

In apartamentele cu 3 dormitoare Grand Superior se pot caza maxim 6 adulti + 1 copil.

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Oferta valabila pentru sezonul de vara 2017!

 

 

Tarifele sunt in EURO / persoana / noapte cu Mic Dejun

 

Tip Camera 10.07-27.08

22.06-09.07

28.08-03.09

08.06-21.06

04.09-14.09

pana la 07.09

 

de la 15.09

Loc in Studio Standard 63 54 45 26
Loc in Studio Deluxe 68 63 47 31
Loc in Studio Executive 70 65 50 34
Studio Standard in regim de Single 106 92 67 39
Corner Suite - tarif camera (max. oc. 4 pers.) 279 260 200 134
Apartament Grand Superior - tarif pe camera (max. oc. 4+1) 297 276 213 142
Apartament Grand Superior 3 Dormitoare + hol - tarif pe camera (max. oc. 6+1) 419 389 300 201
Apartament Panorama Superior (max. oc. 2+2) 226 210 162 108

 

*Reducerile Early Booking, suplimentele si alte taxe nu sunt aplicate in tarifele din tabel!

 

 

*Optional, puteti solicita si sejur cu Demipensiune!

 

 

Taxa de statiune: 1.5 euro/adult / zi si 0.75 euro/copil (2-11.99) / zi

 

 

Suplimente si reduceri:

 

Copil pana la 1.99 ani - gratuitate

 

Copil intre 2- 11.99 ani in pat suplimentar cu 2 adulti - gratuitate

 

Adult in camera cu un copil (2-11.99 ani) - tarif de Single

 

Adult in camera cu 2 copii (2-11.99 ani) - tarif de Single pentru adult cu un copil, iar pnetru ce-l de-al 2-lea achita 30% din tariful de Single

 

2 adulti si 2 copii (2-11.99 ani) in camera - primul copil are gratuitate; al 2-lea copil achita 30%

 

Al 3-lea adult in pat suplimentar - achita 80%

 

Servicii incluse:

 

✔ cazare cu Mic Dejun

 

✔ 2 sezlonguri + 1 umbrela / pe camera / plaja

 

 

Servicii neincluse:

 

✔ Taxa de statiune: 1.5 euro/adult / zi si 0.75 euro/copil (2-11.99) / zi

 

✔ Asigurari medicale si storno

 

✔ Transport

Bulgaria este situata in partea de sud-est a Europei, in partea de nord-est a peninsulei Balcanice, intre latitudinile nordice 41°14'si 44°14' si longitudinile estice 22°21' si 28°36'. Bulgaria are o suprafata de 110 993 kilometri patrati care reprezinta 22% din peninsula Balcanica. Lungimea ei este de 520 km iar latimea de 330 km. Lungimea totala a liniei de frontiera este de 2245 km. Bulgaria margineste la nord cu Romania (linia de frontiera este delimitata de raul Dunarea si continua pe uscat in directia nord-est), la sud – cu Grecia si Turcia, la vest – cu Serbia si Macedonia si la est – cu Marea Neagra.

 

Clima temperat continentala, cu cele patru anotimpuri bine delimitate.
In regiunile de sud ale tarii se simt valuri calde de la Marea Mediterana.
Temperatura medie anuala este de 10.5°C.
Temperatura medie iarna este de 0°C.
Temperatura medie vara este de obicei mai inalta de 23°C.
Relieful este destul de variat: sesuri largi si campii intinse, munti josi si inalti, vai si defileuri minunate.
Acum puteti urmari cum e vremea in Bulgaria in anumite localitati si pe site-ul agentiei Dream Bulgaria Ltd.

 

Va va fascina cu o creativitate si diversitate fantastica – formatiuni curioase ale rocilor si pesteri misterioase; coaste marine cu nispuri aurii; golfulete linistite si peninsule mici si romantice; munti ginganti cu piscuri fioroase, lacuri ca oglina si paduri cu mirosuri imbatatoare.
Bulgaria este renumita pentru trandafirii de ulei care infloresc in Valea Trandafirilor.
Fauna Bulgariei nu este mai putin interesanta, cu aproximativ 13 000 specii si subspecii de animale, sau aproximativ 14% din toate speciile Europene. Pescuitul este raspandit in lacuri, rauri, mare, iar vanatoarea- in zonele permise de pe dealuri, vai, paduri, munti.

 

Istorie
Va vor intoarce in timp cu cateva secole asa localitati ca Pliska, Preslav si Veliko Tarnovo – resedintele primilor tari, regi, hani ai Bulgariei, sculptura de piatra a lui Madara Omul-Cal, Comoara de Aur a Tracilor, biserica Boyana, frescele cavoului de la Kazanlac, linistea Manastirii Rila si asa orase ca Koprivshtitsa, Melnik and Zheravna – legendele lemnului, pietrei si a culorii.

 

Le veti auzi in ritmul, melodia si armonia unica a cantecului popular bulgar, inima voastra le va simti in atmosfera vesela si sanatoasa a ritualurilor si sarbatorilor. Le veti gasi in gustul excluziv al bucatariei traditionale si in aroma fina a vinului.


Cultura Bulgariei este foarte bogata. Aici putem enumera: descoperirile unice din muzee , incluzand si cel mai vechi aur din lume, minunatele colectii de lucrari manuale a mesterilor batrani cat si cele a pictorilor moderni din galeriile de arta, concerte clasice si festivaluri de muzica si dans popular, s.a.

 

 

Bulgaria se poate mandri cu o retea larga de spatii de acomodare, incepand de la hoteluri luxoase de cinci stele pana la cele mai simple de doua stele, hoteluri mici si dragute si camere private, care raspund la toate cerintele moderne. Puteti rezerva prin intermediul agentiilor turistice sau a oficiilor de acomodare.

 

Mancarea

In Bulgaria puteti gasi diferite categorii de localuri unde puteti servi mancare variata: restaurante dintre cele mai luxoase, taverne unde puteti servi bucate traditionale, restaurante specializate in bucatarii straine, fast food-uri, pizzerii, nenumarate cafenele si patiserii. Restaurantele sunt deschise de la ora 11.00 pana la miezul noptii, dar de obicei, in timpul verii lucreaza non-stop si mai ales in statiunile balneare.

 

Populatia si religia
8 000 000 de locuitori ce vorbesc limba bulgara. Engleza este vorbita aproape peste tot, in special in statiunile balneare, hotele si restaurante. Germana si rusa sunt la fel, destul de raspandite.
90% din populatie sunt ortodoxi, 10% - musulmani, marea majoritate dintre care de origine turca. Biserica bulgara este autonoma si este condusa de un Patriarh.

 

Capitala
 Sofia (pop. 1 400 000) Vezi mai multe detalii aici.

 

Orase mari
 Plovdiv, Varna, Bourgas, Rousse, Stara Zagora, Sliven, Pleven, Veliko Turnovo, Gabrovo, Dobrich, Blagoevgrad, Elhovo, Vidin, Yambol, Kustendil.
80 % din populatie este urbana.


 

Statiuni de odihna:

La mare - Balchik, Albena, Nisipuri de Aur, Obzor, Sunny Beach, Nesebar, Sozopol, Primorsko, Tsarevo si altele

La munte - Bansko, Borovets, Pamporovo si altele

Balneare - Velingrad, Sandanski, Hisarea, Pavel Banya, Narecenski Bani, Tuzlata si altele.

Albena este o statiune bulgareasca remarcabila prin plaja sa de 150 de metri lungime, cu nisip fin si pe limpezi. Este statiunea in care turistii pot alege dintr-o gama variata de hoteluri, cu numeroase facilitati atractive, majoritatea cu piscine proprii, chiar daca sunt aproape de plaja. Pe langa aceasta, statiunea a fosta menajata cu unul dintre cele mai mari centre de spa&wallness din Bulgaria. Aceasta foloseste exclusiv apa din izvoarele minerale locale – hipotermale cu temperaturi de 30oC, usor mineralizate, cu continut de hidrocarbonat cu calciu si magneziu.

 

Statiunea ofera, de asemenea, numeroase facilitati de sport si activitati recreative, printre care terenuri de fotbal, multiple terenuri de tenis, stadion de interior, terenuri de golf, bowling, skijet, o baza de echitatie si multe altele. Tocmai de aceea, o vacanta in Albena nu este niciodata plictisitoare, indiferent de varsta si modul in acre vrei sa te distrezi. Cat despre atractii turistice din imprejurimi, vacanta in Albena este ca o poarta deschisa spre atractii precum:

 

Rezervatia naturala Baltata, o padure care se intinde de-a lungul raului Batova, este locul in care vei descoperi o alta lume. O mare parte din rezervatia Baltata este protejata de lege. Asadar, iubesti natura? Albena este locul in care sa vii in vacanta in Bulgaria, chiar daca esti energic din fire. Vacanta aici nu inseamna doar plaja, racoritoare si resorturi all incusive. 

Poti vizita gradina Botanica din Balcic, care se intinde la 10 kilometri de Albena. O alta atractie majora zonala este parcul si complexul arhitectural Dvoretsa („The castle”), rezidenta reginei Maria, a Romaniei, incepand cu secolul al 20-lea. Orasul Obrochishte se afla la 3 kilometri nord-vest de Albena. Este atractiva datorita fortaretei ce dateaza din perioada sclaviei otomane. Daca fotografia este pasiunea ta si ramai mut de uimire in fata unui peisaj aparte, ar trebui sa-ti iei aparatul foto si sa te indrepti spre zona de coasta dintre Albena si Kranevo. Este la inaltime si vei avea sansa sa faci fotografii exceptionale datorita formatiunilor stancoase si abrupte.

 

Kranevo este o alta statiune de vacanta iubita datorita fortaretei Romane si a izvoarelor minerale naturale. Ea se afla la jumatate de ora de mers pe jos de Albena, daca mergi de-a lungul plajei de nisip. Orasul se gaseste in regiunea istorica a Dobruja Sudica. Intre 1913 si 1940 el a fost parte din Romania, fiind cel mai sudic asezamant. Pe langa acest oras, mai poti merge la Manastirea Aladzha, un locas al credintei, situat in zona fortaretei. Ea se afla la 14 kilometri de orasul Varna, iar cuvantul „aladzha” inseamna „multe culori”. Culori ilustrate de picturile murale luminoase si viu colorate, ce dateaza de la inceputurile Evului Mediu.

Bulgaria | Albena

2 zile / 1 nopți

TARIF / PERSOANA
26 €
Oferta Speciala Vara 2017!

Solicita Oferta

Trimite cerere
Georgiana
Pentru mai multe informatii despre
Flamingo Grand Hotel 5* Albena" ma puteti suna la 0761.604.571
Georgiana

Repere sejur

 • Tip vacanta: Family / Kids friendly
 • Companie Aeriana:
 • Tip transport: Individual
 • Număr de stele: 5 stele
 • Puncte forte:

  - situat la 150 m de plaja

  - centru spa cu piscina acoperita -200 mp

  - piscina in aer liber de 1200 qm cu tobogane si fantani arteziene

  - hotelul accepta animale de companie

 • Facilitati Copii:

  - piscine pentru copii

  - spatiu de joaca pentru copii

Puncte Forte


CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0761.604.571
sau faceti o cerere de rezervare on-line

Oferte Speciale

Hotel Paradise Blue 5*, Albena
-10%

Hotel Paradise Blue 5*, Albena...

 

Localizare:   Hotelul Paradise Blue 5* este localizat...

de la 27 24