• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Apartment Gschwandtner, Zell Am See

 • Apartment Gschwandtner, Zell Am See
 • Apartment Gschwandtner, Zell Am See
 • Apartment Gschwandtner, Zell Am See
 • Apartment Gschwandtner, Zell Am See
 • Apartment Gschwandtner, Zell Am See
 • Apartment Gschwandtner, Zell Am See
 • Apartment Gschwandtner, Zell Am See
 • Apartment Gschwandtner, Zell Am See
 • Apartment Gschwandtner, Zell Am See
 • Apartment Gschwandtner, Zell Am See
 • Apartment Gschwandtner, Zell Am See
 • Apartment Gschwandtner, Zell Am See
 • Apartment Gschwandtner, Zell Am See
 • Descriere
 • Tarife
 • Servicii
 • Destinatie
 • Atractii turistice

ITINERAR

Localizare:

 

Gschwandtner este situat în centrul orașului Schüttdorf, la 5 minute de mers pe jos la statia de telecabina Areitbahn.

Restaurante, baruri și centre comerciale aproape, 100 de metri distanta de autobuz.

 

 

Facilitati hotel:

 

În cadrul proprietăţii puteţi găsi un magazin, precum şi un serviciu de închiriere de motorete.

Există parcare publică gratuită.

 

Staţia de autobuz de schi este la 2 minute de mers pe jos de proprietate şi asigură acces la zona de schi Schmittenhöhe, aflată la 5 minute de mers cu maşina. Puteţi găsi un supermarket la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de Gschwandtner Appartement. Kaprun este la 7 km, iar zona de schi Kitzsteinhorn se află la mai puţin de 15 minute de mers cu maşina.

 

 

Camere:

 

1-5 dormitoare, living cu zonă de luat masa, bucătărie (cuptor, frigider, cuptor cu microunde, mașină de cafea, parțial mașina de spălat vase), Sat-TV, WiFi, balcon partial.

 

 

Apartament 1 (100 mp) - pentru 6 persoane, 3 zone de dormit cu paturi duble, living cu canapea pentru 2 persoane, TV, internet, aparat pentru cafea, baie cu toaleta si dus.

 

Apartament 2 Tip E (65 mp) - pentru 8 persoane, 3 sau 4 zone de dormit cu paturi duble, living cu chicineta si canapea pentru 2 persoane, TV, internet, aparat pentru cafea, baie cu toaleta si dus, balcon sud-lateral convenabil.

 

Apartament 3 Tip B (25 mp) - pentru 2 persoane, living cu zona de dormit cu paturi duble, chicineta mica, TV, internet, aparat pentru cafea, baie cu toaleta, balcon sud-lateral convenabil.

 

Apartament Tip 4A (25 mp) - pentru 2 persoane, un apartament complex cu paturi duble, colt de gatit, TV, internet, aparat pentru cafea, baie cu toaleta si dus.

 

Apartament Tip 5 (20 mp) - pentru 1/2 persoane, un mic apartament cu un pat dublu, mini-chicineta, TV, internet, aparat pentru cafea, baie mica.

 

Apartament Tip F (150 mp) - pentru 10 persoane, 5 zone de dormit cu paturi duble, 3 bai cu toalete, 1 toaleta separata, living si camera de cinat cu chicineta (35mp). Masina de spalat si uscator. TV, internet, aparat pentru cafea, baie mica.

 

Apartament Tip 8 (60 mp) - pentru 4/5 persoane, chicineta si living cu canapea, 1 zona de dormit cu pat dublu, 1 camera pentru copii cu 2 paturi single, baie cu dus, 1 toaleta separata, internet, pod, balcon sud-lateral convenabil.

 

Apartament Tip 2A (35 mp) - pentru 4 persoane, un apartament complex cu pat dublu, separat cu o usa glisanta, colt de gatit, TV, internet, masina de preparat cafea, 1 baie cu dus si toaleta.

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Oferta Iarna Ski 2017 - 2018!

 

 

 

Tarifele sunt in Euro / persoana / 7 nopti/ fara masa

Loc in Camera cu 4 paturi

06.01.2018 - 13.01.2018

411

03.02.2018 - 10.02.2018

23.12.2017 - 30.12.2017

503
30.12.2017 - 06.01.2018 548

 

 

*Pentru alte perioade, consultati specialistul destinatiei!

Servicii incluse:

 

✔ cazare 7 nopti fara masa

 

 

Servicii neincluse:

 

✔ transport

 

✔ asigurari medicale si storno

Austria este situata in Europa Centrala, are o populatie de aproximativ 8.3 milioane de locuitori si se invecineaza cu Germania si Republica Ceha in nord, Slovacia si Ungaria la est, Slovenia si Italia in sud, Elvetia si Liechtenstein la vest.

 

Suprafata: 83,872 kilometri patrati

Clima: temperat-alpina.

Cel mai inalt punct: 3797 metri

Limba oficiala a tarii: germana. Alte limbi oficiale sunt croata, maghiara si slovena.

 

Scurt istoric
In sec.15 i.Hr., un regat celtic de pe teritoriul de astazi al Austriei a fost cucerit de romani, iar mai tarziu acesta a devenit provincie romana (la mijlocul secolului I). In 788 e.n., regele francilor, Charlemagne, a cucerit zona si a adus crestinismul. Sub dinastia de Habsburg, Austria a devenit una din marile puteri ale Europei. In 1867, Austria devine parte a Austro-Ungariei, insa Imperiul austro-ungar s-a prabusit in 1918, o data cu sfarsitul primului razboi mondial. Dupa stabilirea Primei Republici in 1919, Austria a fost anexata in Germania nazista din 1938 pana la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, in 1945, dupa care Austria a fost ocupata de catre aliati. In 1955, Tratatul austriac restabileste Austria ca stat suveran.
In acelasi an, Parlamentul austriac a creat Declaratia de neutralitate, iar in prezent Austria este o democratie parlamentara reprezentativa cuprinzand noua state federale.

Austria este una dintre cele mai bogate tari din lume, cu un PIB nominal pe cap de locuitor de 43.570 dolari. Tara are un standard de trai foarte dezvoltat, iar in 2008 a fost clasata pe locul 14 in lume pentru Indicele Dezvoltarii Umane. Austria este membru al Organizatiei Natiunilor Unite din anul 1955. A aderat la Uniunea Europeana in 1995. A semnat Acordul Schengen in 1995 si a adoptat moneda europeana, euro, in anul 1999.

Seful statului este presedintele, care este ales la fiecare 6 ani prin votul poporului. Presedintele desemneaza cancelarul, in mod normal liderul celui mai mare partid din parlament din urma alegerilor. Parlamentul austriac este format din doua camere, Bundesrat (consiliul federal), ce consista in 64 de reprezentanti ai statelor, in functie de populatie, si Nationalrat (consiliul national), care are 183 membri alesi prin vot direct.

Cel mai mare oras al Austriei si totodata capitala tarii este Viena, cu o populatie de peste 1.6 milioane de locuitori. Principalele orase: Salzburg, Innsbruck, Graz si Linz.


 

Cultura
Austria a fost locul de nastere al mai multor compozitori faimosi: Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Strauss Sr., Johann Strauss Jr., Arnold Schoenberg, Anton Webern sau Alban Berg (ultimii trei au facut parte din faimoasa A Doua %u0218coala Vieneza, vezi Muzica Austriei). La Viena si-au compus principalele opere compozitori renumiti, precum Ludwig van Beethoven, Joseph Haydn s.a. Alti austrieci renumiti au fost fizicienii Ludwig Boltzmann si Erwin Schrödinger, filozofii Ludwig Wittgenstein si Kurt Goedel, psihoanalistul Sigmund Freud, poetul Peter Rosegger si pictorul Gustav Klimt. Mari juristi precum Rudolf von Ihering, Hans Kelsen s.a. au facut celebra scoala vieneza de drept, in special in domeniul dreptului public si dreptului international public. In domeniul economiei austrieci de seama au fost Friedrich von Hayek, Karl Popper, si Joseph Alois Schumpeter.

Pe lista patrimoniului mondial UNESCO sunt incluse urmatoarele obiective din Austria: Centrul istoric al orasului Salzburg (1996); Palatul si Gradinile Schonbrunn din Viena (1996); Peisajul cultural Hallstatt-Dachstein din provincia Salzkammergut (1997); Linia ferata din Semmering (1998); Centrul vechi istoric din Graz (1999); Peisajul cultural din Wachau (2000); Centrul vechi istoric din Viena (2001); Peisajul cultural-natural din zona lacului Neusiedlersee (2001).

Kitzsteinhorn – ghețarul pe care se schiază aproape 365 zile pe an. E un loc incredibil cu atât de multe pârtii cum nu ți-ai imaginat niciodată. Atât de multe că niciodată nu e aglomerat, iar schiorii, snowboarderii și chiar împătimiții freerideri se simt aici ca peștii în apă.

 

 

Gipfelwelt 3000 – un adevărat centru turistic aproape de vârful ghețarului: restaurant la peste 3000 de metri, expoziție în stâncă, cinematograf, platforme incredibile de belvedere – Top of Salzburg 3029 m, photopoint și mult mai mult. 

 

 

Schmittenhöhe – muntele despre care se zice că ar avea cea mai frumoasă priveliște din Austria. Eu încă nu mă pot hotărî între el și  Kitzsteinhorn. Probabil că depinde și de vreme.

 

 

Tauern Spa în Kaprun – cel mai mare și mai cunoscut centru SPA din Salzburg. Deși am avut rezervare acolo, nu am găsit timpul necesar să mai ajung și acolo și regret și acum.

 

 

Castelul Kaprun – mergând cu mașina sau autobuzul între Kaprun și Zell am See, n-ai cum să ratezi Castelul care veghează deasupra lacului.

 

 

Zell am See – un orășel mic, cochet, foarte curat și numai bun pentru apres-ski-urile de seară. Eu am fost doar în trecere cu mașina prin oraș dar mi-a plăcut mult cum arată pe malul lacului, văzut de sus.

 

 

Kaprun e foarte liniștit, ciudat de liniștit. Poate pentru că în timpul zilei toți turiștii sunt pe munte iar seara când se întorc se adăpostesc în restaurante ori SPA-uri.

Austria | Zell Am See

8 zile / 7 nopți

TARIF / PERSOANA
411 €
Oferta Ski 2017 - 2018!

Solicita Oferta

Trimite cerere
Andreea P.
Pentru mai multe informatii despre
Apartment Gschwandtner, Zell Am See" ma puteti suna la 0753 097 001
Andreea P.

Repere sejur

 • Tip vacanta: Family / Kids friendly
 • Companie Aeriana:
 • Tip transport: Individual

Puncte Forte


CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0753 097 001
sau faceti o cerere de rezervare on-line