• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Domeniul Greaca 5*, Giurgiu

 
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Domeniul Greaca 5*, Giurgiu
 • Tarife
 • Servicii
 • Descriere
 • Destinatie
 • Atractii turistice

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Tariful este exprimat in Euro, pe noapte / camera cu mic dejun si este valabil pentru sezonul 2017:

 

 

Tip Camera Tarif cazare
Single 55 Euro
Dubla 60 Euro
Deluxe 60 Euro
Apartament 85 Euro

 

 

 

 

*Tarifele NU sunt valabile in perioada Sarbatorilor legale!

*Optional, puteti solicita si oferta personalizata pentru sarbatori (Paste, 1 Mai, Rusalii, 1 Decembrie etc.)

Tarifele asigura accesul gratuit si liber la:

 

- Tarifele de cazare includ micul dejun, acces nelimitat wireless și toate taxele.

ITINERAR

Localizare:

 

Domeniul Greaca este situat la 45 km de Bucureşti, în Judeţul Giurgiu. Conform legendei, localitatea si-a primit numele de la Hanul “La Greaca cea frumoasă”, aflat in proprietatea unei frumoase grecoaice care detinea si mosia din localitate, in urma cu sute de ani.

 

 

Facilitati:

 

Domeniul se intinde pe o suprafata de 32 de hectare si este aflat foarte aproape de intrarea in localitatea Greaca. Resortul include un conac cu arhitectura neoromaneasca, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama si doua piscine exterioare.

 

Conacul dispune de 15 camere şi 1 apartament pentru cazare. Camerele spaţioase sunt decorate în tonuri pastelate, iar detaliile florale şi mobila albă, din lemn masiv creează o ambianţă placuta.

 

Intreg domeniul este o adevărată oază de liniste, de relaxare, insa poate deveni si un pretext perfect pentru evenimente importante din viata ta.

 

Activitati:

Bucură-te de un timp liber activ, alături de cei dragi. Fie că te distrezi la piscină, pe terenul de tenis sau într-o drumeție, noi suntem la buna ta dispoziție. 

Platforma pe care este construită piscina dispune de 400 de locuri, baldachine, bucătărie proprie, două baruri, jacuzzi, saună, outdoor fitness, baldachine pentru masaj, loc de joacă și piscină pentru copii, duşuri şi grupuri sanitare.

Este un spaţiu special amenajat pentru relaxare şi înot, pe timp de zi. Seara, Dj-ul şi show-ul barmanilor completează experienţa unei petreceri adevărate.

De asemenea, este un cadru foarte potrivit pentru o lansare de produs sau pentru organizarea unui eveniment deosebit.

 

Ai la dispoziție două terenuri de tenis, special amenajate pentru pasionaţii sportului alb.

Echipamentul complet poate fi închiriat, iar instalaţia de nocturnă face posibilă distracția și pe timp de noapte.

 

Alte activitati de relaxare:

Biliard si ping-pong (contra-cost)

Outdoor Spa - în perioada de sezon (mai-septembrie): jacuzzi, saună, fitness. Acces gratuit pentru clienții cazați la Domeniul Greaca. Acces gratuit pentru turiștii ce achiziționează pachetul de acces la Piscină.

Masaj doar în zilele de sâmbătă și duminică, cu programare la recepția hotelului.

 

Kiddyland

Domeniul Greaca poate deveni oricand un Domeniul Copilului caci se poate bucura de tobogane, leagane, piscina dedicata, plimbari cu poneiul si multe alte minunatii ce confera oricarui parinte bucuria si siguranta unei destinatii mereu la indemana.

*ACCESUL  GRATUIT  pentru oaspetii hotelului;

*Se achita suplimentar o taxa de intrare pentru oaspetii care nu au cazare.

 

Servicii masa:

Fie că sunt mâncăruri alese, preparate cu mare iscusință de echipa de bucătari, fie că sunt feluri de mâncare tradițională, preparate din ingrediente eco, servite în restaurant, pe terasă sau la piscină, la Domeniul Greaca vei simți întotdeauna pasiunea și respectul față de client.

 

 

 

Camere:

 

Fie că sunteţi turist sau călătoriţi în scop de afaceri, Domeniul Greaca Resort este o alegere excelentă pentru cazare dacă veţi vizita Greaca.

Oaspeții pot alege din 16 camere, toate emanând o atmosferă de armonie și pace totală.

 

Camere disponibile:

- Single Room

- Duble

- Deluxe

- Apartament

 

Acest hotel oferă o pleiadă excelentă de dotări de recreere, incluzând pescuit, grădină, terenuri tenis, biliard, călătorie, outdoor spa, ping-pong, Kiddyland și plimbări cu ponei.

Facilități superbe și o locație excelentă fac din Domeniul Greaca Resort locul perfect pentru a te delecta cu sejurul dumneavoastră din Greaca.

Muntenia este o regiune istorica din sudul Romaniei. Denumirea acestei regiuni a aparut pentru prima data in cronicile primilor domnitori moldoveni, iar prin Muntenia se intelegea intregul teritoriu al Tarii Romanesti.
Muntenia a format impreuna cu Oltenia principatul medieval al Tarii Romanesti, incepand cu domnia lui Basarab I, si pana la unirea principatelor din anul 1859. Pana in secolul al XVIII-lea denumirea „Muntenia” se intindea si asupra Olteniei, care abia dupa stapanirea habsburgica a inceput sa fie perceputa ca o regiune istorica distincta.

 

Istorie

Teritoriul Munteniei era locuit in antichitate de triburile Getilor, popor de neam tracic. Istoricul antic Strabo sustinea ca „dacii si getii vorbesc aceeasi limba”, iar Herodot ii introduce in istorie cu urmatoarea mentiune: „Getii sunt cei mai barbati si mai drepti dintre traci”.
Getii au dus lupte aprige cu bastranii (popor germano-celtic), care intre anii 200 si 100 i.e.n. ocupa poalele nord-estice ale Muntilor Carpati si malurile Nistrului.
Muntenia (cu portocaliu inchis) a facut parte din marele regat dac a lui Burebista, dar nu si de regatul lui Decebal. Dupa ce Decebal a fost invins de catre Traian, au fost trimise trupe auxiliare in Muntenia si sudul Moldovei pentru pacificarea regiunii. Muntenia nu a fost anexata si nu a devenit provincie a Imperiului Roman.

Asezarile gotilor (acestia sunt probabil urmasii getilor ai lui Burebista si Deceneu) cuprindeau numai Podisul Moldovei si jumatatea rasariteana a Campiei Romane, in timp ce in spatiul carpatic continua sa locuiasca populatia daco-romana, ramasa aici dupa retragerea legiunilor si administratiei romane. Dupa asezare, gotii se imparteau in vizigoti (goti apuseni, ramura tervingilor) care locuiau in campia rasariteana a Daciei si pe Nistru, si ostrogoti (goti rasariteni) care locuiau la est de Nistru.

Dupa victoria lui Basarab I de la Posada, si in urma unor campanii victorioase asupra tatarilor care ajunsesera stapanitori peste sudul Moldovei si a Munteniei, s-a format principatul medieval al Tarii Romanesti, cu capitala la Campulung.

Principatele Unite ale Valahiei (Tarii Romaniesti) si Moldovei, a fost primul pas spre crearea Romaniei ca un singur stat. Cei doi domnitori ai Principatelor Unite au fost Alexandru Ioan Cuza si Carol I.

Manastirea Comana reprezinta un monument istoric situat in comuna Comana, judetul Giurgiu, ce a fost ridicat in anul 1461 de Vlad Tepes, atestat ca primul ctitor. Manastirea era nu doar un lacas de inchinaciune, ci si o fortareata pentru apararea tarii, fiind inaltata pe o fosta insula, in mijlocul mlastinilor. Accesul se facea pe o poarta aflata in nordul incintei, dupa ce se traversa un pod de lemn, usor de incendiat la vreme de primejdie.
Primul document care atesta Manastirea Comana dateaza din 27 septembrie 1461 emis de cancelaria lui Vlad Tepes.

 

Casa memoriala Gellu Naum este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Muntenia, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in apropiere.

Gellu Naum este unul dintre marii scriitori suprarealisti din Romania. El s-a retras la Comana impreuna cu sotia sa Lyggia cu care s-a casatorit in 1946 si care va deveni personajul emblematic al volumului Zenobia, publicat in 1986. Aici, pe "malul albastru", scriitorul va continua sa isi compuna poemele.

 

Parcul Natural Comana este cea mai mare arie protejata din zona de sud a Romaniei care se intinde pe 25.000 de hectare si ocupa locul II ca biodiversitate la nivelul intregii tari, dupa Delta Dunarii.

Se remarca prin numeroase ecostiteme naturale (balta Comana, paduri, pajisti) cu o mare diversitate, tipice pentru zona de campie sudica, cu puternice caractere specifice, alternate cu terenuri umede, agricole, asezari rurale, in care se desfasoara activitati traditionale.

 

Lacul Comana este situat la marginea comunei cu acelasi nume. Desi are o adancime de 4,5 m, lacul nu se intinde pe o suprafata prea mare.

Pescuitul este permis doar celor care se cazeaza la pensiunea Casa Comana, insa pe sistemul "catch and release", putandu-se retine un peste pentru consum.

Este populat cu crap romanesc si stiuca.

 

Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril din Herasti a fost construita in 1644 de Elina, doamna lui Matei Basarab si de fratii ei Udriste si Cazan Nasturel.

Potrivit pisaniei in 1833, Milos Obrenovici, principele Serbiei, noul propietar al mosiei si casei Herasti, a daruit lacasului un clopot mare si a facut renovari. In biserica se pastreaza icoane de lemn datate 1868 si un potir vechi din argint cu o parte din vechea pecete a familiei Nasturel.

In peretele exterior se pot vedea pietrele de mormant ale lui Radu Postelnicu Nasturel si ale altor membri ai familiei. In curte se afla mormantul fratelui lui Milos Obrenovici, Milan I Obrenovici, care a domnit peste o parte a Serbiei. Mormantul are forma unui sarcofag din piatra, cu pilastri si sculpturi, avand deasupra o placa de marmura cu inscriptii.

 

Manastirea Delta Neajlovului se afla in comuna Comana, judetul Giurgiu apartinand initial de Manastirea Comana.

In anul 2005 a fost numita manastire si este una dintre cele mai mari manastiri din sudul Romaniei, construita dupa anul 1990.

Manastirea Delta Neajlovului este construita ca o adevarata cetate monahala cu o biserica tip catedrala in partea centrala a curtii, inconjurata de chilii iar in exterior detine o parcare frumos amenajata.

Hramurile manastirii sunt: Nasterea Maicii Domnului (biserica mare), Inaltarea Domnului (biserica de lemn), Sfintii Arhangheli (paraclisul).

Romania | Vacanta la Conac

2 zile / 1 nopți

TARIF / PERSOANA
30€

Solicita Oferta pentru Domeniul Greaca 5*, Giurgiu:

Daca nu completati acest camp, veti primi oferta doar pentru Domeniul Greaca 5*, Giurgiu!
Vreau sa rezerv
Silvia
Pentru mai multe informatii despre
Domeniul Greaca 5*, Giurgiu" ma puteti suna la 0745 322 726
Silvia

Repere sejur

 • Tip vacanta: Family / Kids friendly
 • Companie Aeriana :
 • Tip transport: Individual
 • Număr de stele: 5 stele
 • Puncte forte:

  - 2 piscine în aer liber cu şezlonguri

  - două terenuri de tenis

  - Outdoor Spa si Spa

 • Facilitati Copii:

  - Kiddyland

Puncte Forte


CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0745 322 726
sau faceti o cerere de rezervare on-line