Hotel Mercur Minerva Family Club
Mamaia, Romania

Informatii despre Hotel

COMPLEXUL HOTELIER A FOST RENOVAT IN 2011 – 2012 !!!
Complexul se intinde pe aproximativ 25.000 mp, in zona centrala a statiunii, vizavi de Clubul Scandinavia, langa Hotel Rex 5*, la circa 50 m de plaja;
Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare;

Informatii despre Camere

Camere duble standard = capacitatea maxima a camerei Duble Standard: maxim 3 adulti si un copil cu varsta pana la 4.99 ani care nu beneficiaza de pat suplimentar, iar pentru al 3-lea adult se asigura contra cost pat suplimentar;
Camere duble family = camere comunicante, formate dintr-o camera dubla cu pat matrimonial + o camera dubla twin. Camerele duble family sunt situate in cadrul structurilor Mercur-Minerva 3* Family Club, pot fi valorificate si individual, in regim de camera dubla standard. Beneficiaza gratuit la pachetele All Inclusive Premium de 4 sezlonguri si umbrela.
Apartamente = living (mobilier nou, canapea extensibila - poate fi utilizata de 2 adulti, TV, aer conditionat), dormitor (mobilier nou, pat matrimonial, tv, aer conditionat), baie (cada cu hidromasaj, gresie, faianta), dressing, cafetiera - acestea sunt situate in Vila Maia 4*. Micul dejun la apartament se va servi la restaurantul Capriccio, turistii dispunand de masa personalizata pe numar de apartament. Parcarea masinii se va face in zona vilei - parcare dedicata pe numar de apartament. Turistii vor beneficia de o zona special amenajata la plaja, cu servicii all inclusive la sezlong (inclusiv fructe), precum si 4 sezlonguri/apartament cu umbrela si prosoape de plaja.
Camerele duble standard si dublele Family sunt situate in cadrul structurilor Mercur - Minerva 3* Family Club. Apartamentele sunt situate in cadrul Vilei Maia 4* + din cadrul compelxului.

Facilitati

2 terenuri de tenis, 3 zone de joaca pentru copii (o zona interiora, 2 zone exterioare in cadrul complexului si o zona pe plaja) 1 teren de baschet/fotbal, 1 teren de volei, 2 piscine cu zona de plaja, lounge bar & cafenea, zona de magazine cu articole de plaja, zona fitness;
Activitati de divertisment pentru adulti:
Karaoke; activitati pe plaja: aerobic dance, zumba dance, jogging; campionate de volei pe plaja; competitii sportive derulate pe terenurile de sport exterioare ale complexului: tenis de masa/tenis de camp, baschet si fotball.
Animatie
Program artistic, spectacole speciale (seri tematice saptamanal), muzica live, mini cinema, mini disco pentru copii, zona de fitness, tenis de masa, volei pe plaja, concursuri si beach party.
Isi vor desfasura activitatea in cadrul clubului atat animatori profesionisti straini din Germania si Polonia, dar si din Romania, incepand din luna mai 2013.
ESTE ABSOLUT OBLIGATORIE PURTAREA BRATARILOR PRIMITE LA CHECK-IN PENTRU A BENEFICIA DE FACILITATILE COMPLEXULUI!

Servicii masa

Restaurantul Complexului Family Club Mercur-Minerva este format din salonul principal cu o capacitate de 600 de persone dintre care 400 locuri in interior si 200 locuri in zona de terase acoperite. In zona de terasa descoperita capacitatea creste cu inca 300 locuri.
In fiecare seara incepand cu data de 01.06.2013, restaurantul Mercur isi invita oaspetii sa participe la spectacole de divertisment, cu seri tematice si concursuri pentru adulti si copii. Pe ritmurile muzicii, seara la cina se vor servi variante de meniuri cu specific romanesc si international.
Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata) incluzand si bufet de salate, fructe si deserturi la pranz si cina. Mentionam ca in fiecare zi meniurile vor fi alternate astfel incat pe parcursul unui sejur turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat.
Bauturile alcoolice/non-alcoolice incluse in pachetele de servicii (demipensiune - all inclusive premium) se servesc la barul restaurantului in timpul meselor. Bauturi alcoolice: vodca,
lichioruri, aperitive, vin alb/rosu/roze (draft), bere (draft) Timisoreana, racoritoare/sucuri – acidulate si neacidulate (PEPSI, 7UP, MIRINDA, PRIGAT, LIPTON - bauturile sunt servite la draft), cafea, ceai, apa plata, apa minerala.
Pentru pachetele all inclusive premium, bauturile enumerate mai sus pot fi servite si la barul de la plaja si piscina, intre orele 08:00 si 19:00
Micul dejun este servit intre orele: 07:00 – 10:00
Pranzul este servit intre orele: 13:00 – 15:00
Cina este servita intre orele: 19:00 – 21:30
Pachetele All Inclusiv Premium includ:
Cazare, mic dejun + pranz + cina, bauturile alcoolice si nonalcoolice (vodca, lichioruri, aperitive, bere draft Timisoreana, vin draft alb/rosu - draft), sucuri gama PEPSI (Pepsi, 7up, Mirinda, Prigat, Lipton - bauturile sunt servite la draft), cafea, ceai, apa plata/carbogazoasa. Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului pe perioada programului de masa si ulterior la barul de la plaja si piscina in intervalul orar 08:00-19:00. Intre orele 15:00-19:00 se vor servi in locuri special amenajate: sandwich-uri, mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie. Acces inclus la cele 3 locuri de joaca interioare/exterioare situate in complex si pe plaja acestuia. Acces inclus la terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii). Acces inclus la piscinele complexului cu sezlong gratuit in limita disponibilitatii. Parcare auto inclusa. Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri pentru o camera si umbrela de plaja.
Pe toata perioada sezonului (iunie, iulie, august) masa se va servi sub forma de bufet. Pentru perioada, mai si septembrie (dupa 10 septembrie) masa se va servi a la carte.
PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE PREMIUM SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA COMPLEXULUI (INCLUSIV PE PLAJA FAMILY CLUB), IN TIMPUL SEJURULUI. PRODUSELE OFERITE LA MIC DEJUN, PRANZ SI CINA SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA RESTAURANTULUI PE PARCUSUL DESFASURARII MESEI.
Pachetele All Inclusiv Premium la Apartament Vila Maia 4* includ:
Cazare si masa bufet (mic dejun + pranz + cina). Micul dejun se va servi in Restaurantul Capriccio, turistii vor dispune de masa personalizata pentru fiecare apartament in parte.
Bauturi alcoolice si nonalcoolice (vodca, lichioruri, aperitive, bere draft Timisoareana, vin draft alb/rosu, sucuri gama Pepsi (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat si Lipton - bauturile sunt servite la draft), cafea, ceai si apa plata/carbogazoasa. Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului pe perioada programului de masa si ulterior la barul de plaja si piscina in intervalul orar 8:00-19:00. Intre orele 15:00 - 19:00 se vor servi in locuri special amenajate: sandwich-uri, mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie. Acces inclus la cele 3 locuri de joaca interioare /exterioare situate in complex si pe plaja acestuia. Acces inclus la terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii). Acces inclus la piscinele complexului cu sezlong gratuit in limita disponibilitatii. Parcare inclusa in zona vilei – loc de parcare dedicat pentru fiecare apartament. Turistii cazati in apartamente vor beneficia de o zona dedicata, special amenajata pe plaja, cu servirea bauturilor incluse, la sezlong (inclusiv platou de fructe). Fiecare apartament va beneficia de 4 sezlonguri, umbrela si prosoape de plaja.
Pachetele cu Demipensiune Premium includ:
Cazare, mic dejun, pranz sau cina (PENTRU FELUL PRINCIPAL DE MASA, CLIENTUL VA OPTA IN MOMENTUL INTRARII, LA CHECK-IN), bauturile alcoolice si nonalcoolice (vodca, lichioruri, aperitive, bere draft Timisoreana, vin draft alb/rosu), sucuri gama PEPSI (Pepsi, 7up, Mirinda, Prigat, Lipton - bauturile sunt servite la draft), cafea, ceai, apa plata/
carbogazoasa. Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului numai pe perioada programului de masa. Acces gratuit la cele 3 locuri de joaca interioare/exterioare situate in incinta complexului si pe plaja, acces gratuit la terenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului in limita disponibilitatii, parcare gratuita in limita disponibilitatii, accesul la plaja este gratuit cu doua sezlonguri si umbrela incluse.
Pachetele Cazare cu Mic dejun includ:
Cazare, mic dejun, bauturile incluse in timpul mesei la barul restaurantului: sucuri, apa, cafea, ceai (mai putin bauturile alcoolice), acces gratuit la locurile de joaca exterioare, acces la loc de joaca interior contra cost - 25 lei/zi/copil, acces la terenurile de sport contra cost (25 lei/h), acces gratuit la piscinele complexului in functie de disponibilitate, parcare auto in limita disponibilitatii.
Acces gratuit la plaja fara sezlong si umbrela. Pentru a beneficia de sezlong si umbrela se achita 20 lei/zi/persoana, la receptia hotelului.

Pentru copii

Locuri de joaca pentru copii: 1 zona interioara situata in hotel, 2 zone exterioare in curtea complexului precum si o zona de joaca pe plaja complexului. Toate zonele de joaca beneficiaza de supravegherea animatorilor precum si de supraveghere video. In aceste zone se desfasoara, activitati diverse dedicate copiilor.
WINNIE CLUB: mini-club (1 – 4 ani), midi-club (5-15 ani)
Concept:
- 10:00 –13:00: sucuri acidulate si neacidulate, dulciuri, produse de patiserie, fructe.
- 16:00 – 19:00: sucuri acidulate si neacidulate, dulciuri, produse de patiserie, fructe.
La WINNIE CLUB au acces clientii care achizitioneaza pachetele de tip Demipensiune si All Inclusive.
Activitati de divertisment pentru copii:
Interioare: educatie civica-autocunoastere, respectul de sine, comunicarea, capacitatea de a decide; activitati si jocuri extracuriculare; activitati de creatie: exercitii practice de creativitate, notiuni generale de desen si compozitie, notiuni cromatice elementare, desen, tehnici de acuarela, colaj, modelaj, pastel etc; vizionare desene animate, filme Disney; mini-disco, karaoke; lectii de vacanta (posibilitatea de a face lectii de vacanta asistate de cadrele didactice de la Winnie Club); lectura de vacanta; cursuri de limba straina: engleza si germana (notiuni de baza in invatarea unei limbi straine); activitati de dobandire a cunostintelor despre abecedar si notiuni elementare de matematica si aritmetica specific clasei 0; si nu in ultimul rand, Babysitting (turistii au posibilitatea de a lasa copiii in grija personalului calificat de la Winnie Club).
Exterioare: activitati de creatie, consursuri si jocuri pe plaja, rasplatite in diplome si premii; competitii si campionate pe plaja, cinema in aer liber; campionate sportive derulate pe terenurile de sport exterioare ale complexului: tenis de masa/tenis de camp, fotbal, baschet, volei pe plaja; petreceri exterioare de bun venit, de ramas bun carnaval si parada modei, face painting, modelaj baloane, Winnie Disco, Winnie Karaoke
Toate aceste activitati sunt derulate si asistate de personal calificat (animatori si clowni), straini si romani pentru o experienta cultural variata.
FACILITATI COPII PENTRU SEZONUL ESTIVAL 2013
Dubla Standard:
2 adulti + 1 copil (0 - 11.99 ani)
Copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar; daca se solicita pat suplimentar se achita 40% din pachetul achizitionat de adult
2 adulti + 1 copil (>12 ani)
a 3- a persoana peste 12 ani achita 70% din pachetul achizitionat de adult (beneficiaza de pat suplimentar)
*se accepta a 3-a persoana adulta in camera dubla standard (beneficiaza de pat suplimentar) 2 adulti + 2 copii (0-11.99 ani si 0 - 11.99 ani)
primul copil (0 - 11.99 ani) beneficiaza de gratuitate la pachetul achizitionat de adulti, fara pat suplimentar
al doilea copil (0 - 11.99 ani) achita 40% din pachetul achizitionat de un adult si beneficiaza de pat suplimentar si de regimul de masa achizitionat de adult.
2 adulti + 2 copii (0-11.99 ani si >12 ani)
primul copil (0 - 11.99 ani) beneficiaza de gratuitate la pachetul achizitionat de adulti, fara pat suplimentar
al doilea copil (>12 ani) achita 70% din pachetul achizitionat de un adult si beneficiaza de pat
suplimentar si de regimul de masa achizitionat de adult.
2 adulti + 2 copii (>12 ani si >12 ani)
primul copil (> 12 ani) achita 70% din pachetul achizitionat de adulti, iar al doilea copil >12 ani achita 70% din pachetul achizitionat de adulti si beneficiaza de pat suplimentar si regimul de masa achizitionat de adulti.
Dubla Family
2 adulti + 3 sau 4 copii
primul copil pana in 11.99 ani beneficiaza gratuit de cazare si masa, conform pachetului achizitionat de adult.
al doilea copil pana in 11.99 ani beneficiaza gratuit de cazare si masa, conform pachetului achizitionat de adult.
primul copil peste in 12 ani achita 25% din valoare pachetului achizitionat de adult.
al doilea copil peste 12 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult
a treia persoana achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult.
Facilitatile de mai sus sunt valabile si pentru a 5-a persoana fara pat suplimentar
Apartament
Capacitate maxima Apartament: 5 persoane (3 adulti si 2 copii)
tarifarea se face pe tariful de apartament, aplicand calculul facilitatilor pentru copii.
A 3-a persoana peste 12 ani achita 75% din locul in apartament
Structura
5 persoane (3 adulti si 2 copii), capacitate maxima
Masa copii: primul copil pana in 11.99 ani beneficiaza de masa gratuita, conform pachetului achizitionat de adult; al doilea copil pana in 11.99 ani achita 40% din valoarea mesei achizitionate de adult; al doilea copil peste 12 ani achita 70% din valoarea mesei achizitionate de adult
Facilitatile de mai sus sunt valabile si pentru a a 5-a persoana, fara pat suplimentar.
Daca se solicita pat suplimentar, se achita dupa cum urmeaza: copiii pana in 11.99 ani achita 40% din valoarea pachetului (cazare + masa) achizitionat de adult; peste 12 ani achita 70% din valoarea pachetului (cazare + masa) achizitionat de adult; a 3-a persoana peste 12 ani achita 75% din locul in apartament
1. Demipensiunea consta in mic dejun, pranz sau cina si bauturi: alcoolice si nonalcoolice (vodca, lichioruri, aperitive, bere draft Timisoreana, vin draft alb/rosu), sucuri gama PEPSI (Pepsi, 7up, Mirinda, Prigat, Lipton - bauturile se servesc la draft), cafea, ceai, apa plata/carbogazoasa in regim all inclusive (Pentru tipul mesei principale, dejun sau cina, se opteaza la receptia hotelului in momentul check in-ului, orice modificare a acestei optiuni nemaifiind permisa ulterior. Se vor acorda bratari colorate diferit, in functie de tipul mesei alese).
2. Turistii care achizitioneaza pachetele all inclusive sau demipensiune - vor purta obligatoriu bratara specifica fiecarui pachet.
VALORIFICAREA CAMERELOR IN REGIM SINGLE ESTE PERMISA DOAR IN LUNILE IUNIE SI SEPTEMBRIE
NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE

Oferte

Family Club Mercur-Minerva 3* OG 2014

Pret in lei/pers
5 cazari

 

Date de intrare

04.05, 09.05, 14.05, 19.05, 24.05

DBL + MD

375,00

Garsoniera + MD

562,50

DBL Family + MD

625,00

DBL + HB

687,50

APP + MD

875,00

Garsoniera + HB

1.000,00

DBL + AI

1.000,00

DBL Family + HB

1.062,50

Garsoniera + AI

1.187,50

APP + HB

1.250,00

DBL Family + AI

1.250,00

APP + AI

1.375,00

Date de intrare

29.05

DBL + MD

400,00

Garsoniera + MD

587,50

DBL Family + MD

675,00

DBL + HB

737,50

APP + MD

975,00

Garsoniera + HB

1.025,00

DBL + AI

1.025,00

DBL Family + HB

1.112,50

Garsoniera + AI

1.212,50

DBL Family + AI

1.275,00

APP + HB

1.375,00

APP + AI

1.550,00

Date de intrare

03.06, 08.06, 13.06

DBL + MD

437,50

Garsoniera + MD

625,00

DBL Family + MD

750,00

DBL + HB

812,50

Garsoniera + HB

1.062,50

DBL + AI

1.062,50

APP + MD

1.125,00

DBL Family + HB

1.187,50

Garsoniera + AI

1.250,00

DBL Family + AI

1.312,50

APP + HB

1.562,50

APP + AI

1.812,50

Date de intrare

18.06

Garsoniera + HB

637,50

APP + MD

675,00

APP + HB

937,50

DBL + AI

1.100,00

Garsoniera + AI

1.375,00

DBL Family + AI

1.875,00

APP + AI

1.887,50

DBL Family + MD

-

DBL Family + HB

-

DBL + HB

-

Garsoniera + MD

-

DBL + MD

-

Date de intrare

23.06

DBL + AI

1.156,25

Garsoniera + AI

1.562,50

DBL Family + AI

1.875,00

APP + AI

2.000,00

DBL Family + MD

-

DBL Family + HB

-

DBL + HB

-

APP + HB

-

Garsoniera + MD

-

Garsoniera + HB

-

DBL + MD

-

APP + MD

-

Date de intrare

28.06

DBL + AI

1.231,25

Garsoniera + AI

1.662,50

DBL Family + AI

2.000,00

APP + AI

2.125,00

DBL Family + MD

-

DBL Family + HB

-

DBL + HB

-

APP + HB

-

Garsoniera + MD

-

Garsoniera + HB

-

DBL + MD

-

APP + MD

-

Date de intrare

03.07

DBL + AI

1.343,75

Garsoniera + AI

1.812,50

DBL Family + AI

2.187,50

APP + AI

2.312,50

DBL Family + MD

-

DBL Family + HB

-

DBL + HB

-

APP + HB

-

Garsoniera + MD

-

Garsoniera + HB

-

DBL + MD

-

APP + MD

-

Date de intrare

08.07

DBL + AI

1.431,25

Garsoniera + AI

1.862,50

DBL Family + AI

2.312,50

APP + AI

2.437,50

DBL Family + MD

-

DBL Family + HB

-

DBL + HB

-

APP + HB

-

Garsoniera + MD

-

Garsoniera + HB

-

DBL + MD

-

APP + MD

-

Date de intrare

13.07, 18.07, 23.07, 28.07, 02.08, 07.08, 12.08, 17.08

DBL + AI

1.562,50

Garsoniera + AI

1.937,50

DBL Family + AI

2.500,00

APP + AI

2.625,00

DBL Family + MD

-

DBL Family + HB

-

DBL + HB

-

APP + HB

-

Garsoniera + MD

-

Garsoniera + HB

-

DBL + MD

-

APP + MD

-

Date de intrare

22.08

DBL + AI

1.525,00

Garsoniera + AI

1.925,00

DBL Family + AI

2.437,50

APP + AI

2.575,00

DBL Family + MD

-

DBL Family + HB

-

DBL + HB

-

APP + HB

-

Garsoniera + MD

-

Garsoniera + HB

-

DBL + MD

-

APP + MD

-

Date de intrare

27.08

DBL + AI

1.375,00

Garsoniera + AI

1.875,00

DBL Family + AI

2.187,50

APP + AI

2.375,00

DBL Family + MD

-

DBL Family + HB

-

DBL + HB

-

APP + HB

-

Garsoniera + MD

-

Garsoniera + HB

-

DBL + MD

-

APP + MD

-

Date de intrare

01.09, 06.09

DBL + MD

468,75

Garsoniera + MD

687,50

DBL Family + MD

812,50

DBL + HB

875,00

DBL + AI

1.062,50

APP + MD

1.062,50

Garsoniera + HB

1.125,00

DBL Family + HB

1.187,50

DBL Family + AI

1.375,00

Garsoniera + AI

1.437,50

APP + HB

1.500,00

APP + AI

1.750,00

Date de intrare

11.09, 16.09, 21.09

DBL + MD

375,00

Garsoniera + MD

562,50

DBL Family + MD

625,00

DBL + HB

750,00

APP + MD

750,00

DBL + AI

937,50

Garsoniera + HB

1.000,00

DBL Family + HB

1.062,50

APP + HB

1.187,50

Garsoniera + AI

1.187,50

DBL Family + AI

1.250,00

APP + AI

1.375,00

 

Family Club Mercur-Minerva 3* OG 2014

Pret in lei/pers
6 cazari

 

Date de intrare

04.05, 10.05, 16.05, 22.05

DBL + MD

450,00

Garsoniera + MD

675,00

DBL Family + MD

750,00

DBL + HB

825,00

APP + MD

1.050,00

Garsoniera + HB

1.200,00

DBL + AI

1.200,00

DBL Family + HB

1.275,00

Garsoniera + AI

1.425,00

APP + HB

1.500,00

DBL Family + AI

1.500,00

APP + AI

1.650,00

Date de intrare

28.05

DBL + MD

475,00

Garsoniera + MD

700,00

DBL Family + MD

800,00

DBL + HB

875,00

APP + MD

1.150,00

Garsoniera + HB

1.225,00

DBL + AI

1.225,00

DBL Family + HB

1.325,00

Garsoniera + AI

1.450,00

DBL Family + AI

1.525,00

APP + HB

1.625,00

APP + AI

1.825,00

Date de intrare

03.06, 09.06

DBL + MD

525,00

Garsoniera + MD

750,00

DBL Family + MD

900,00

DBL + HB

975,00

Garsoniera + HB

1.275,00

DBL + AI

1.275,00

APP + MD

1.350,00

DBL Family + HB

1.425,00

Garsoniera + AI

1.500,00

DBL Family + AI

1.575,00

APP + HB

1.875,00

APP + AI

2.175,00

Date de intrare

21.06

DBL + AI

1.387,50

Garsoniera + AI

1.875,00

DBL Family + AI

2.250,00

APP + AI

2.400,00

DBL Family + MD

-

DBL Family + HB

-

DBL + HB

-

APP + HB

-

Garsoniera + MD

-

Garsoniera + HB

-

DBL + MD

-

APP + MD

-

Date de intrare

27.06

DBL + AI

1.462,50

Garsoniera + AI

1.975,00

DBL Family + AI

2.375,00

APP + AI

2.525,00

DBL Family + MD

-

DBL Family + HB

-

DBL + HB

-
Hotel Mercur Minerva Family Club ***
  04.05
24.05
Loc in Camera Dubla
(RON/persoana) - Mic Dejun
375
Rezerva online
Cere oferta
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat:

Termeni si conditii