• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

RUSIA 2018 - Paste

 • RUSIA 2018 - Paste
 • RUSIA 2018 - Paste
 • RUSIA 2018 - Paste
 • RUSIA 2018 - Paste
 • RUSIA 2018 - Paste
 • RUSIA 2018 - Paste
 • Tarife
 • Servicii
 • Descriere
 • Destinatie
 • Atractii turistice

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Circuit Paste 2018 Rusia ~ Moscova - Sankt Petersburg!

 

 

Tariful este exprimat in Euro / persoana / cazare 7 nopti cu Mic Dejun

 

 

 

Tip Camera 06.04.2018
Loc in camera Dubla 955

Servicii incluse:

 

✔ transport cu avionul Bucuresti –  Moscova cu compania Aeroflot; 

 

✔ transport cu avionul Moscova - Sankt Petersburg  compania Aeroflot; 

 

✔ transport cu avionul  Sankt Petersburg - Bucuresti  compania Aeroflot; 

 

✔  7 nopti cazare cu mic dejun;

 

✔  transfer cu autocarul  hotel - aeroport - hotel;

 

✔  tur al orasului si vizitarea obiectivelor turistice:  Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. 

 

✔ taxele de aeroport;

 

 

Servicii neincluse:

 

 

✔  asigurarea medicala si asigurarea storno, care se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice; 

 

✔  excursii optionale;

 

✔  bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica).

ITINERAR

ZIUA 1

BUCURESTI - MOSCOVA Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:30, pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT, cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:30. Cazare la hotel Korston 4* sau similar. Cina la restaurantul hotelului.

 

ZIUA 2

MOSCOVA Mic dejun. In aceasta zi, vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Timp liber pentru pranz sau vizitarea Catedralei Sfantului Vasile (intrarea este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup, pret informativ: 10 euro/persoana). Continuam programul cu vizitarea Complexului Kremlin (o catedrala si Armureria). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

 

ZIUA 3

MOSCOVA Mic dejun. Timp liber sau, optional, participarea la pranzul de Paste, la un restaurant local. Dupa masa de pranz, optional, vom vizita Galeriile Tretyakov - tezaurul national de arta al Rusiei. In continuare, se poate opta pentru o croaziera pe raul Moscova.

 

ZIUA 4

MOSCOVA - SANKT PETERSBURG Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora 15:20. Transfer si cazare la hotel Dostoevsky 4* sau similar.

 

ZIUA 5

SANKT PETERSBURG Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam orasului St. Petersburg unde vom avea un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Kazan, Catedarala Sf. Isaac, fortareata Petru si Pavel (intrare inclusa) - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus, acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.

 

ZIUA 6

SANKT PETERSBURG - PUSKIN (optional) Mic dejun. In cursul diminetii vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt prezente in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, optional, va propunem o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

 

ZIUA 7

SANKT PETERSBURG - PETERHOF (optional) Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac (a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume), Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.

 

ZIUA 8

SANKT PETERSBURG - BUCURESTI Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot, Sankt Petersburg - Moscova. Sosire la Moscova, apoi imbarcare pe cursa AEROFLOT catre Bucuresti. Sosire la Otopeni la ora 12:25.

Rusia (în rusă Росси́я / Rossia), oficial Federația Rusă (Росси́йская Федера́ция / Rosiiskaia Federația), este o țară care se întinde pe un teritoriu vast în Europa și Asia. Cu o suprafață de 17.101.081 km², Rusia este cea mai întinsă țară din lume, aproape de două ori mai mare decât teritoriul celei de-a doua țări ca întindere, Canada. În ciuda întinderii sale, Rusia este doar a opta țară din punct de vedere al numărului de locuitori. Rusia are frontiere terestre cu următorii vecini (în sens trigonometric, de la nord-vest la sud-est): Norvegia, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Belarus, Ucraina, Georgia, Azerbaidjan, Kazahstan, China, Mongolia și Coreea de Nord. De asemenea, se află foarte aproape de Statele Unite ale Americii, Canada, Armenia, Iran, Turcia și Japonia. SUA se află la o depărtare de numai 3 km în Insulele Diomede, (una sub controlul Rusiei, cealaltă sub controlul SUA), iar Japonia (Hokkaido) se află la o depărtare de 20 km de Insulele Kurile.

 

În timpul Uniunii Sovietice, Rusia era republica dominantă a uniunii. În zilele noastre, Rusia este o țară independentă și un membru cu o mare influență în Comunitatea Statelor Independente. Până în 1991, țara s-a numit, în mod oficial, Republica Socialistă Federativă Sovietică Rusă, iar după prăbușirea URSS este considerată succesoarea de drept în problemele internaționale ale desființatei URSS.

 

Cea mai mare parte a teritoriului, populației și producției industriale ale Uniunii Sovietice - una dintre cele două superputeri ale lumii, a rămas în Rusia

. După prăbușirea URSS, rolul Rusiei pe scena lumii a fost diminuat mult în comparație cu cel al URSS. În octombrie 2005, statisticile oficiale arătau că populația a scăzut cu mai mult de o jumătate de milion de cetățeni, ajungând la un număr de 145 de milioane de oameni.

Catedrala Sfântul Vasile, faimoasă pentru arhitectura deosebită. Construită între anii 1554-1561 şi situată în inima Moscovei, Catedrala Sfântul Vasile reprezintă una dintre principalele atracţii turistice ale Rusiei. Deşi interiorul bisericii este foarte frumos, nu acesta atrage vizitatorii, ci, mai degrabă, arhitectura deosebită a catedralei reprezintă punctul principal de interes pentru turişti. Catedrala Sfântul Vasile este un amestec de culori şi turnuri din cărămidă roşie. Designul său îmbină nouă capele individuale, deasupra fiecăreia aflându-se un dom. Fiecare dintre aceste domuri comemorează câte un asalt încununat de succes asupra oraşului Kazan. În anul 1588, a noua capelă a fost ridicată pentru a găzdui mormântul celui căruia îi poartă numele, Vasile cel Binecuvântat. Proiectul bisericii se bazează pe un simbolism religios puternic şi s-a dorit a fi reprezentarea arhitecturală a Noului Ierusalim, Regatul Sfânt descris în revelaţiile Sfântului Ioan. În prezent, Catedrala Sfântul Vasile a devenit un simbol al oraşului Moscova şi un obiectiv turistic important. Deşi sunt în desfăşurare lucrări de renovare atât în interior, cât şi la exterior, vizitarea catedralei nu poate fi ratată de către turiştii ce se află în Moscova.

 

Muzeul Hermitage găzduieşte peste trei milioane de tablouri. Fondat în anul 1764 de către Ecaterina cea Mare, Muzeul Hermitage din Sankt Petersburg reprezintă o galerie de artă imensă, ce găzduieşte peste trei milioane de articole de artă din întreaga lume. Colecţiile de artă ocupă un complex imens, alcătuit din şase clădiri istorice, ce include şi Palatul de Iarnă, care este o fostă reşedinţă a împărăţiei ruse. Pe lângă acesta, Palatul Menşikov, care este muzeul de porţelan, aripa de est a Building Major General şi Staraya Derevnya sunt şi ele părţi ale acestui impresionant muzeu. Din cele şase clădiri, doar patru sunt deschise pentru vizitatori: Palatul de Iarnă, Hermitage Mic, Vechiul Hermitage şi Noul Hermitage. Celelalte două clădiri care nu pot fi vizitate sunt Teatrul Hermitage şi Casa de rezervă.

 

Kremlinul – o atracţie turistică ce nu trebuie ratată. Kremlinul este o atracţie turistică ce nu trebuie ratată de către nimeni care vizitează Moscova. Kremlinul din Moscova este cel mai cunoscut kremlin – ”citadelă rusească”. Acesta reprezintă un complex fortificat, care include palatele Kremlinului şi catedralele Kremlinului, care tronează în Piaţa Roşie din Moscova. Complexul serveşte drept reşedinţă oficială şi ca principal loc de muncă al preşedintelui Rusiei. Triunghiul neregulat al zidurilor Kremlinului cuprinde o suprafaţă de 27,5 hectare, iar piaţa catedralelor ocupă poziţia centrală a Kremlinului. Este înconjurată de şase clădiri, dintre care trei sunt catedrale. Catedrala Adormirii, care a fost terminată în 1479, este cea mai veche, fiind cea mai mare catedrală din acea vreme şi, totodată, biserica de încoronare a ţarilor Rusiei. Construcţia cu faţadă masivă din calcar, cu cinci turle şi cupole aurite, a fost proiectată de către arhitectul Fioravanti. Catedrala Bunei Vestiri, cu nouă cupole aurite, a fost terminată în anul 1489, în timp ce Catedrala Arhanghelului Mihail (1508) se află în partea de sud-est a pieţei din Moscova şi este necropola a peste cincizeci de membri ai familiilor imperiale ruseşti. O altă construcţie importantă este Turnul cu clopot al lui Ivan cel Mare, aflat în partea de nord-est a Pieţei Roşii. Are 81 de metri înălţime şi se spune că marchează centrul Moscovei.

 

Trans-Siberianul. Coloana vertebrală a celui mai lung sistem de căi ferate din lume, ruta clasica a Trans -Siberianului pleacă din Moscova şi ajunge la Vladivostok,  un oraş aşezat la graniţa rusă cu China şi Koreea de Nord. Construcţia a început în 1891 de Ţarul Alexandru al III-lea şi a fost finalizată în timpul fiului său, Nicolae al II-lea, în 1916. Acest drum mai este cunoscut şi ca calea ţarilor. Cei mai mulţi călători folosesc trenul şi ca hotel de la o destinaţie la alta. Există trei clase diferenţiate de luxul oferit. Astfel sunt cabine care au băi private, iar altele care folosesc duşuri la comun. O experienţă cu Trans-Siberianul este una cu siguranţă de neuitat.

 

Baikal – cel mai adânc, cel mai mare şi cel mai vechi lac. Cu o adâncime de 1.637 de metri, Baikal este cel mai adânc, cel mai mare şi cel mai vechi lac din lume. Lacul Baikal se află în sudul Siberiei şi conţine mai multă apă decât toate marile lacuri din America de Nord la un loc, potrivit travelwiz.ro. Lacul Baikal este cel mai adânc lac din lume şi cel mai mare lac de apă dulce din lume ca volum, deţinând 20% din toată apa dulce de pe glob. Cu toate acestea, conţine mai puţin de o treime din apa din Marea Caspică, cel mai mare lac din lume ca suprafaţă. Lacul Baikal s-a format într-o veche vale de rift, de aceea este lung şi în formă de C, cu o suprafaţă de 31.500 kilometri pătraţi, mai puţin decât Lacul Superior sau Lacul Victoria. Baikal găzduieşte peste 1.700 de specii de plante şi animale, dintre care două treimi nu se mai găsesc nicăieri în lume, şi a fost declarat Monument de Patrimoniu Cultural UNESCO în 1996. Cu o vechime de peste 25 de milioane de ani, este cel mai vechi lac din lume.

 

Insula Kizhi. Situată în regiunea Karelia, din nord-vestul Rusiei, la frontiera cu Finlanda şi Marea Albă, insula Kizhi este celebră  pentru incredibilul său muzeu în aer liber. Locuitorii de aici au strămoşi ce au trăit aici, în această regiune sfâşiată între culturile din Est şi Vest, încă din secolul al 13-lea. În colecţia muzeului se găseşte şi un exponat emblematic: Biserica Schimbării la Faţă a Mântuitorului. Nu înăţimea de peste 35 de metri o face atât de cunoscută, cât cele 22 de cupole care se găsesc pe structura de lemn a clădirii. Alte atracţii turistice includ zeci de case din lemn, mori de vânt, capele şi hambare. Cultura ţărănească este reprezentată cu demonstraţii de artizanat şi ansambluri folclorice.

 

Suzdal, oraşul mănăstirilor. Prin acest oraş, vă puteţi plimba ca printr-un muzeu. Pe o suprafaţă de numai nouă kilometri pătraţi, se află cinci mănăstiri din Evul Mediu şi alte aproape 30 de biserici. Cea mai veche construcţie a oraşului este Kremlinul din Suzdal. El a fost construit între secolele XI-XII, însă construcţia iniţială nu s-a păstrat. S-au păstrat doar movilele din pământ, pe care acum sunt bănci, de unde se poate admira apusul soarelui. Kremlinul care s-a păstrat a fost construit între sec. XIII-XV, scrie Vocea Rusiei. Principala clădire este Catedrala Naşterii Domnului. A fost prima catedrală în care s-au putut ruga nu numai familia cneazului, dar şi simpli orăşeni. S-au păstrat frescele din sec. XIII, însă o adevărată capodoperă o constituie ”Porţile de Aur”, un monument al artei ruseşti vechi, mai precis al tehnicii în care au fost executate: cuprul negru a fost acoperit cu un strat extrem de subţire de aur. Pe Poarta din Sud sunt reprezentate scene din Vechiul Testament, iar pe Poarta din Vest – scene din Noul Testament.

Rusia | MOSCOVA - SANKT PETERSBURG

8 zile / 7 nopți

TARIF / PERSOANA
955€
Oferta Speciala Primavara 2018!

Solicita Oferta pentru RUSIA 2018 - Paste:

Daca nu completati acest camp, veti primi oferta doar pentru RUSIA 2018 - Paste!
Vreau sa rezerv
Andreea P.
Pentru mai multe informatii despre
RUSIA 2018 - Paste" ma puteti suna la 0753 097 001
Andreea P.

Repere sejur

 • Tip vacanta: Family / Kids friendly
 • Companie Aeriana : Aeroflot
 • Tip transport: Avion

CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0753 097 001
sau faceti o cerere de rezervare on-line