• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Circuit individual 2018 - CHINA PENTRU EXLORATORI

 • Circuit individual 2018 - CHINA PENTRU EXLORATORI
 • Circuit individual 2018 - CHINA PENTRU EXLORATORI
 • Circuit individual 2018 - CHINA PENTRU EXLORATORI
 • Circuit individual 2018 - CHINA PENTRU EXLORATORI
 • Circuit individual 2018 - CHINA PENTRU EXLORATORI
 • Circuit individual 2018 - CHINA PENTRU EXLORATORI
 • Circuit individual 2018 - CHINA PENTRU EXLORATORI
 • Circuit individual 2018 - CHINA PENTRU EXLORATORI
 • Tarife
 • Servicii
 • Descriere
 • Destinatie
 • Atractii turistice

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Oferta Circuit China 2018!

 

 

Preturile sunt in Euro /persoana sejur 13 nopti

 

Tip camera

01.04.2018

22.04.2018

13.05.2018

15.07.2018

29.07.2018

09.09.2018

14.10.2018

23.12.2018

Loc in Dubla 1149

 

*Numărul minim de participanți: 6 persoane

Servicii incluse:

 

✔   Transfer la sosire si plecare;

 

✔   Itinerarii dus – intors cu  microbuz/ tren cu aer condiționat;

 

✔   13 nopți în hoteluri de clasa medie și case de oaspeți special amenajate, în Ping'an într-o pensiune administrată de o familie, în timpul călătoriei cu trenul de noapte în compartimentele cu 6 paturi;

 

✔   Ghid turistic vorbitor de limbă engleză;

 

✔   Ghid de călătorie de înaltă calitate, material informativ.

ITINERAR

Ziua 1: Beijing:
Sosire individuală la Beijing. Preluare de la aeroport și transfer la hotel. La ora 12 va avea loc o întâlnire cu ghidul dvs. Dacă nu sunteți prezent, vă va lăsa un mesaj la recepție. Veți primi informații importante despre călătoria viitoare și ghidul dvs. turistic vă va oferi câteva sfaturi pentru ziua petrecuta in Beijing. În funcție de ora sosirii, ar trebui să utilizați restul zilei și să faceți o primă plimbare prin capitala Chinei. Hotelul dvs. este la doar 2 km de Temple of Heaven. În prima zi în Middle Kingdom, vă recomandăm să vizitați una dintre cele mai remarcabile atracții ale țării. 3 nopți cazare la Sicily Hotel (2 stele).

 

Ziua 2 si 3: Beijing 
Aceste două zile sunt pe deplin ale dvs. Puteti face exact ceea ce va doriti. Există multe de explorat! De exemplu, începeți ziua cu o vizită la Imperial Palace. Puteți petrece mai multe ore în  Forbidden City "Orașul interzis" șa explorați numeroase săli și sa faceți o plimbare prin zonă. Apoi  puteți face o plimbare prin Parcul Beihai și, din nou, lăsați-vă ochii să rătăcească peste acoperișurile Palatului Imperial. Doar la o aruncătură de băț sunt Hutongurile, străzile vechi ale orașului Beijing. Pe jos, cu bicicleta sau cu ricșa, merită să umbli pe străzi. În drum spre hotel, faceți un ocol spre strada Qianmen - o stradă populară pietonală dotată atât cu magazine tipice chineze, cât și cu magazine moderne. Nu vreti să exploriati totul singuri? Din nou, aceasta nu este o problemă. Va puteti rezerva  excursii interesante cu ghid turistic la fata locului – de la extrem de recomandata vizită la Marele Zid, la evenimente de seară, cum ar fi un spectacol de acrobație sau un spectacol Kung Fu.

 

Ziua 4: Beijing - Pingyao: 
Dimineața aveți timp liber, în mod ideal, pentru a vizita Templul Lama sau Templul Confucius. După-amiaza,veti fi transferați la gară și veti lua trenul de mare viteză spre Pingyao (aproximativ 4 ore). Profitați de călătoria cu trenul și citiți în ghidul dvs. de călătorie. Ghidul de turism vă va oferi sfaturi sau interactionati cu pasagerii chinezi. Odată ajuns în Pingyao, veti fi transferati la pensiune. Am pregătit ceva foarte special: stați într-o pensiune autentică. Camerele sunt situate în jurul unei curți pătrate, iar decorul este foarte tradițional. In timpul ședereii dvs. peste noapte, puteți ajuta gazdele. 2 nopți cazare în Pensiunea Zhengjia.  

 

Ziua 5: Pingyao: 
Sentimentul de a fi transportat înapoi in timp! Orașul antic Pingyao, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, este înconjurat de zidurile impresionante ale orașului cu porțile lor originale. În secolul al XIX-lea, Pingyao era centrul financiar comercial al Chinei, iar conacele vechi pot fi văzute, unele fiind transformate în ceinari și restaurante. Veti avea toata ziua la dispozitie pentru a va plimba pe strazi.

 

Ziua 6: Pingyao - Xian: 
Prima parte a zilei este la dispoziția dumneavoastră. Luati-o usor si bucurati-va de aceasta zi. Încă va doriti acțiune? Atunci scăpați de clinchetul bicicletelor si vizitați templul liniștit Shuanglin, situat la aproximativ 6 km sud-vest de oraș. După-amiaza veti lua un tren care vă va duce în Xian în cel mai scurt timp (aproximativ 3 ore). Bine ați venit în vechiul oraș imperial! 2 nopți cazare în Hotel Guanzhong Tavern (2,5 stele), situat în mijlocul orașului vechi.

 

Ziua 7: Xian: 
Deja il iubiti: dupa ce ati primit o mulțime de informații de la ghidul dvs. de turism, sunteți gata să explorați Xian pe cont propriu. Proiectați-va ziua în ritm propriu și începeți, de exemplu, cu o vizită la zidul orașului. De-a lungul zidului sunt câteva parcuri mici folosite de localnici pentru a practica Tai Chi dimineața. De la zidul de piatră care înconjoară complet orașul vechi, aveți și o vedere magnifică. Trebuie sa va incununati șederea în Xian cu o vizită la Teracotta Army. Această descoperire  mondiala este situată la aproximativ 30 km de Xian. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a rezerva o excursie acolo. Înapoi în Xian ar trebui să terminați ziua cu o plimbare pe străzile orașului vechi.  

 

Ziua 8: Xian - Luoyang - Guilin: 
Va asteapta o zi de călătorie lunga, dar nu mai puțin interesantă. Dimineața mergeți pe trenul de mare viteză spre Luoyang (aproximativ 2 ore). Aici aveti un program extins de vizitare a obiectivelor turistice care vă așteaptă, care este deja inclus în prețul călătoriei. În primul rând, ghidul vă duce la impresionantele grote Longmen. Acestea sunt un exemplu de statuar magnific al budistului din dinastiile nordice Wei și Tang. Apoi, vizitați vechea mănăstire Shaolin, unde mai târziu au fost inventate faimosele arte martiale Kung Fu. Există posibilitatea de a vedea elevii care invata meditația și artele marțiale. Veti fi apoi transferati la gara Zhengzhou. In timpul noptii veti merge cu trenul la  următoarea destinație (aproximativ 13 ore). 

 

Day 9: Guilin - Ping'an

Sosirea la Guilin la prânz. După ultimele zile pline de cultură și istorie, zilele următoare sunt axate pe natură. De la stația Guilin, luați un autobuz privat la plantatiile de orez Longji. Dealurile sunt complet cultivate cu orez. Din satul idilic Ping'an, puteți face o excursie frumoasă la satele Yao și Zhuang din zonă. Puteti face tururi independente scurte de-a lungul punctelor special concepute pentru a admira plantatiile. 1 noapte într-o casă de oaspeți.

 

Ziua 10: Ping'an - Yangshuo: 
veti parasi acest loc idilic. Un autobuz privat va va conduce incet spre Yangshuo. Acum vă aflați în mijlocul peisajului caracteristic pentru China. Munții carstici se ridică aproape vertical din câmpurile de orez, iar vederea este întreruptă numai de păduri de bambus și de sate mici. În funcție de anotimp, puteți vedea fermierii care ara campurile cu bivolii, planteaza manual orezul sau cosind campul câmpul cu secera. 2 nopți la Hotelul Imperial City (2,5 stele).  

 

Ziua 11: Yangshuo: 
Pasiti in mijlocul naturii! Ziua este din nou la dispozitia dvs. În Yangshuo, este ușor să va găsiți propria cale. Explorați peisajul natural unic pe jos, cu bicicleta sau de la râu cu barca sau pluta de bambus. De asemenea, puteți să rezervați o excursie la o plantatie de ceai sau la un curs de gatit. Seara nu trebuie să pierdeți spectaculosul spectacol de sunet și lumină. Seara, când excursioniștii pleaca, calmul se întoarce și poți să termini ziua cu o plimbare pe jos. 

Ziua 12: Yangshuo - Guangzhou - Hong Kong: 
La sfârșitul acestei zile de călătorie va veti reintoarce din nou in era moderna, in  metropola Hong Kong. Dimineața devreme veti merge la gara Gongcheng, unde veți lua trenul de mare viteză spre Guangzhou. De acolo, călătoriți cu trenul spre Hong Kong, unde ajungeți după-amiaza târziu. Transfer la hotel. Rețeaua de transport public vă permite să faceți prima plimbare de explorare. 2 nopți cazare la Harbour Plaza North Point Hotel (3,5 stele).  

 

Ziua 13: Hong Kong: 
Această ultimă zi este din nou la dispozitia dvs. Hong Kong este un oraș interesant și vibrant, care poate fi ușor explorat cu transportul public. Foarte recomandata este o plimbare cu funicularul spre vârful Victoria. Bucurați-vă de o vedere incomparabilă! Sau decideți să faceți o croazieră la port cu faimosul Star Ferry pentru a vedea lumina strălucitoare a orașului dintr-o perspectivă diferită. Pășește pe piața Stanley Market sau vizitați zona Wan Chai - aici vă puteți bucura de o mare varietate de mâncăruri delicioase. 

 

Ziua 14: Sfârșitul Hong Kong: 
Călătoria dvs. interesantă și variată prin Middle Kingdom se termină astăzi. Camerele sunt disponibile până la ora 12. În funcție de zborul dvs. rezervat individual, va avea loc transferul către aeroport. Sfârșitul călătoriei.

China este un stat independent situat in Asia de Est, fiind cea mai populata tara din lume, cu o populatie de peste 1.350.000.000 de locuitori. China are un sistem unipartid, condus de catre Partidul Comunist Chinez si are sediul guvernamental in orasul-capitala Beijing. China are una dintre cele mai vechi civilizatii din lume, fiind compusa din state si culturi datand de mai bine de sase milenii; are cel mai vechi sistem de limba scrisa utilizat in lume si este privit ca sursa a numeroase inventii.China este a doua cea mai mare tara din lume ca suprafata de uscat. Peisajul ei este vast si divers, variind de la stepe si deserturi, din nordul arid, la padurile subtropicale din sudul umed. Lanturi muntoase precum Himalaya, Karakoram, Pamir si Tian Shan separa China de Sudul si Centrul Asiei. Coasta Chinei, de-a lungul Oceanului Pacific, este de 14.500 km lungime si este marginita de marile Bohai, galbena, Chinei de Est si Chinei de Sud.China are o istorie bogata de 3500 de ani, dand nastere celei mai vechi civilizatii din lume. Prima dinastie a fost dinastia Xia, iar feudalismul a fost modelul economic si cultural dominant. In momentul de fata China este alcatuita din 34 de unitati teritoriale administrative de nivel provincial, dintre care 4 municipii de subordonare centrala, 23 de provincii, 5 regiuni autonome si 2 regiuni administrative speciale. Mai mult de o cincime din totalul populatiei Pamantului traieste in China. Guvernul chinez a considerat planificarea familiei drept o politica fundamentala de stat, adoptand metoda de imbinare a indrumarii de stat cu acordul liber al cetatenilor. Actuala politica cuprinde realizarea casatoriilor si nasterilor mai tarziu, mai putine nasteri dar mai sanatoase si un singur copil la un cuplu se soti.

Presedintele in exercitiu este Xi Jinping, acesta fiind totodata Secretarul General al Partidului Comunist Chinez si presedintele Comisiei Militare Centrale. Premierul actual este Li Keqiang, care este, de asemenea, membru senior al Comitetului Permanent al Biroului Politic.Turismul este un factor important pentru imbunatatirea competitivitatii internationale a tarii, in anul 2010 China fiind declarata a treia cea mai vizitata tara din lume. China este a doua tara din lume cu cele mai multe locuri declarate ca facand parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, cu 45, in urma Italiei. Principalele destinatii turistice sunt: Marele Zid Chinezesc, orasul Interzis din Beijing, Mausoleul Qin Shi Huang, Muntii Guilin, Fluviul Yangtze, palatul Potala, Valea Jiuzhaigou, etc.

Cu o populatie de peste 19 milioane de locuitori (ca municipalitate), Beijing ramane orasul impregnat cu bogata istorie a Chinei, o capitala internationala.  Ultimile doua dinastii ale Chinei (1368 – 1911) au daruit Beijingului cea mai bogata mostenire din lume. Orasul are o colectie incredibila de obiecte istorice si de arta expuse in mai mult de 50 de muzee, in timp ce teatrele reflecta traditia populara, restaurante fabuloase contrasteaza cu amenajari exotice, iar centrele culturale gazduiesc expozitii si demonstratii de arta si mestesuguri din secole trecute. Beijing (Capitala Nordului), intruchipeaza un fel de oras ideal, iar pentru chinezi semnifica Orasul Fagaduintei. Astazi, capitala reprezinta miza politica pentru sistem si simbolul unitatii unei tari care afirma ca accepta pluralismul politic si liberalizarea economiei. Ca marime orasul este cotat a fi unul dintre cele 4 mari aglomerari urbane ale Chinei alaturi de Chongqing, Shanghai si Tinjin.

 

 

Este o constructie militara cu caracter defensiv, avand extremitatea estica la Shanhaiguan si cea vestica in zona lacurilor sarate Lop (Lop Nur) din Regiunea autonoma Xinjiang Uygur. Portiunea de zid ridicata in timpul Dinastiei Ming are o lungime de 8.852 km. Cercetari arheologice recente evalueaza lungimea totala a zidului ca fiind de 21.196 km. Pentru a apara granitele de invaziile triburilor migratoare dinspre stepele nordice, statele Yan, Zhao si Qin au construit la granitele lor nordice ziduri de aparare. Primele structuri au fost construite inca din anul 500 i.e.n., in anul 200 i.e.n. fiind terminata portiunea de la Fluviul Galben (Huang He). In anul 221 i.e.n., primul imparat al dinastiei Qin a reunificat tara, a legat zidurile razlete pe care le construisera diferitele principate si a continuat sa construiasca Zidul, creand astfel aceasta minune a lumii.

 

 

Aflate in partea de sud a vaii Muntilor Tianshou, in regiunea Changping, si la aproximativ 48 km nord-vest de Beijing, Mormintele Imparatilor Dinastiei Ming sunt o dovada a uimitoarelor traditiii religioase chineze. Locatia construirii lor a fost atent determinata in deplina concordanta cu regulile Feng-Shui pentru a evita influenta malefica ce vine din nord. 13 dintre cei 16 Imparati Ming au fost ingropati aici insa doar 3 morminte sunt deschise publicului: Chang Ling, Ding Ling si Zhao Ling.

 

 

O capodopera a artei chineze de amenajare a gradinilor - Palatul de Vara (Yiheyuan) din Beijing a fost ridicat in perioada Dinastiei Qing. In peisajul cu ape si coline din nord vestul orasului Beijing sunt integrate pavilioane, temple, poduri si alte constructii, intr-un ansamblu armonios si remarcabil din punct de vedere estetic, totul distribuit pe o suprafata de circa 300 ha. Palatul se deschide spre Lacul Kunming si a fost inscris pe lista Patrimoniului Universal UNESCO in 1998. Principalele repere ale extraordinarului ansamblu sunt Muntele Longevitatii Milenare, Lacul Kunming, Templul lui Buddha, Marele Coridor, Strada Suzhou, Podul cu Saptesprezece Arcuri si Teatrul Mare. Palatul de Vara impreuna cu gradinile sale se constituie intr-un muzeu al istoriei, artei si culturii poporului chinez. Turistii isi pot face o imagine a vechii Chine vizitand gradinile sau facand o plimbare de-a lungul coridoarelor unde isi petreceau vacantele, cu sute de ani in urma, familiile regale.

 

 

Situata in inima Beijing-ului, in fata Orasului Interzis, piata si imprejurimile acopera cca 40 de hectare si gazduiesc un amestec impresionant de monumente antice si moderne. Construita in 1420 si reconstruita in 1651, Poarta Tienanmen (Poarta Pacii Raiului) a primit acest nume in timpul Imparatului Shun Quing Zhi. Aceasta era principala intrare in Orasul Interzis. De pe platforma din varful acestei porti Presedintele Mao Zedong a proclamat la 1 octombrie 1949 infiintarea Republicii Populare Chineze. Astfel, intrarea aceasta a devenit logo-ul noii Chine.

 

 

In plin centrul capitalei - Beijing, se gaseste un grup de constructii antice, impunatoare si armonioase. Este vorba de Complexul Imperial de Palate, mai cunoscut sub numele de Orasul Interzis. Complexul Imperial din Beijing a fost construit intre anii 1406-1420, la ordinul imparatului Zhu Di, al doilea imparat al dinastiei Ming. Pana in anul 1911, cand dinastia Chin, ultima dinastie feudala din China, a fost rasturnata prin revolutia condusa de Sun Yat Sen, in cei aproximativ 500 de ani, in total 24 de imparati din dinastiile Ming si Chin au avut resedinta in acest palat. Cu o suprafata de peste 720.000 de m², Orasul Interzis din Beijing are o lungime, de la sud la nord, de circa 1000 de m si o latime, de la est la vest, de circa 800 de m. Este inconjurat de un zid inalt de peste 10 metri si un curs de apa cu o latime de peste 50 de m. Palatul a fost construit conform ritualurilor riguroase, normelor politice si eticii societatii feudale chineze. In ceea ce priveste amplasarea, amploarea, forma arhitectonica, culoarea, finisajul si mobilierul, palatul intruchipeaza puterea suverana si ierarhia imperiala.

 

 

Templul Paradisului (Tiantan) din Beijing este o adevarata capodopera a arhitecturii chineze din perioada Ming cat si una dintre cele mai fotografiate cladiri din lume, datorita frumusetii si a simetriei sale elegante. Intregul complex a fost construit intre 1406 - 1420, devenind locul sacru in care se rugau imparatii (Fii ai Paradisului) pentru recolte imbelsugate, apoi extins in secolul la XVI-lea; in secolul al XVIII-lea in timpul domniei Imparatului Qianlong fiind renovat in intregime. In parcul ce inconjoara templul se aude pe tot parcursul zilei o muzica placuta, desavarsind stilul arhitectural al templului. Templul era loc sacru de venerare, unde imparatii faceau sacrificii, aduceau ofrande si multumeau in felul acesta Cerului pentru recolta precedenta, rugandu-se si pentru cea viitoare. Templul Paradisului a fost inregistrat in Patrimoniul Universal UNESCO din 1998.

 

 

Cel mai mare oras al Chinei in functie de numarul de locuitori, Shanghai este situat in estul Chinei in zona de varsare a Fluviului Yangtze in mare. Aceasta metropola uriasa, unul dintre cele mai populate si mai mari orase ale lumii este totodata si cel mai puternic motor economic al tarii. Fostul sat de pescari a devenit astazi un important centru de afaceri, centru financiar si unul dintre cele mai aglomerate porturi din China. Shanghai si-a dobandit reputatia internationala si prin excelenta bucatarie ce include mai mult de 10.000 de specialitati culinare. Numit Huating in timpul dinastiei Sui, numele actual primindu-l in timpul dinastiei Song, Shanghai este supranumit Perla Orientului si este astazi una dintre cele mai populare destinatii turistice din lume.

 

 

Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha este un templu budist din Shanghai, construit in 1882. Doua dintre cele mai renumite statui de jad ale lui Buddha sunt gazduite de acest templu. Una dintre acestea este din jad alb, reprezentandu-l pe Buddha in pozitie verticala, iar cealalta este din jad verde, in pozitia intins, o reprezentare extrem de rara. Statuia din jad verde a fost readusa din Burma in anul 1881 de catre un calugar chinez. Fiecare statuie este sculptata intr-o singura piatra de jad.

 

 

Gradina Mandarinilor Yu (Yu Yuan/Gradina Fericirii sau Gradina Pacii) din Shanghai, construita in secolul al XVI-lea, este o increngatura pitoreasca de case, lacuri, dragoni din piatra, copaci arcuiti si flori, care inconjoara podul construit in zigzag. Gradina este una dintre cele mai caracteristice stilului chinezesc, cu conceptul arhitectural al Dinastiei Ming. Vei descoperi acest mic paradis in inima Orasului Vechi Shanghai, in mijlocul unui labirint de alei. O plimbare prin acest labirint iti creaza o placere deosebita, dandu-ti in acelasi timp ocazia de a descoperi nenumaratele chioscuri si pavilioane, micile curti ce-ti rasar in cale de o parte si de alta a aleii cu dragoni ce serpuieste in interior. Constructia gradinii a inceput in 1559 in timpul Dinastiei Ming; desi a suferit o serie de stricaciuni in timpul secolului al XIX-lea, intre 1956 - 1961 a fost complet restaurata fiind redata accesului public in 1961, iar in 1982 a fost declarata monument national.

China | Beijing - Hong Kong

14 zile / 13 nopți

TARIF / PERSOANA
1149€
China, plecari in intervalul Aprilie - Decembrie 2018!

Solicita Oferta pentru Circuit individual 2018 - CHINA PENTRU EXLORATORI:

Daca nu completati acest camp, veti primi oferta doar pentru Circuit individual 2018 - CHINA PENTRU EXLORATORI!
Vreau sa rezerv
Georgiana
Pentru mai multe informatii despre
Circuit individual 2018 - CHINA PENTRU EXLORATORI" ma puteti suna la 0761.604.571
Georgiana
 • Companie Aeriana :
 • Tip transport: Individual

CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0761.604.571
sau faceti o cerere de rezervare on-line