• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

AMSTERDAM 2018 - Parada florilor

 • AMSTERDAM 2018 - Parada florilor
 • AMSTERDAM 2018 - Parada florilor
 • AMSTERDAM 2018 - Parada florilor
 • AMSTERDAM 2018 - Parada florilor
 • AMSTERDAM 2018 - Parada florilor
 • AMSTERDAM 2018 - Parada florilor
 • AMSTERDAM 2018 - Parada florilor
 • AMSTERDAM 2018 - Parada florilor
 • AMSTERDAM 2018 - Parada florilor
 • Tarife
 • Servicii
 • Descriere
 • Destinatie
 • Atractii turistice

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Oferta Circuit Amsterdam 2018!

 

 

Tariful este exprimat in Euro / persoana / cazare 4 nopti cu Mic Dejun

 

 

Tip Camera

10.04.2018

02.05.2018

Loc in Dubla 595

 

SERVICII INCLUSE:

 

✔ transport cu avionul Bucuresti Amsterdam Bucuresti cu compania TAROM;

 

✔ 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel DUTCH DESIGN ARTEMIS 4* sau similar;

 

✔ transferuri aeroport - hotel - aeroport;

 

✔ tur de oras de jumatate de zi in Amsterdam cu ghid local;

 

✔ vizitarea muzeelor Rijkmuseum, Anne Frank si Van Gogh cu insotitorul de grup (nu sunt incluse intrarile);

 

✔ insotitor roman de grup;

 

✔ taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

 

NU SUNT INCLUSE:

 

✔ excursiile optionale;

 

✔ asigurarea medicala si storno (optionala, se incheie la semnarea contractului de prestari servicii turistice).

ITINERAR

ZIUA 1

BUCURESTI AMSTERDAM Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:00. Plecare spre Amsterdam cu compania TAROM. Sosire in Amsterdam la ora locala 09:00. Transfer de la aeroport in centrul orasului, unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolele XVII si XVIII, ce se intind de-a lungul canalelor. Vom trece pe langa Palatul Regal din Piata Dam, vom admira cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, Gara Centrala dar si celebra piata de flori. Dupa turul de oras urmeaza transfer si cazare la hotel DUTCH DESIGN ARTEMIS 4* (sau similar).

 

ZIUA 2

AMSTERDAM Mic dejun. Dimineata timp liber. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si, bineinteles, Rembrandt. Apoi se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului pictor. Cei interesati pot continua cu Muzeul Heineken, Muzeul Lalelelor, dar si cu celebrul Red Light District (Cartierul Rosu).

 

ZIUA 3

KEUKENHOF HAGA DELFT (excursie optionala) Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala deosebita, de o zi, la Parcul Keukenhof, Haga si Delft. Dimineata ne vom indrepta cu autocarul spre parcul Keukenhof, cea mai mare gradina de primavara din lume (biletul de intrare este inclus). Acesta este deschis in fiecare an de la sfarsitul lunii martie pana in luna mai. Gradina cuprinde peste 7 milioane de plante, dintre care unele infloresc toata perioada. Ne vom continua ziua cu vizitarea orasului Haga, unde vom admira: cladirea Parlamentului, Sala Cavalerilor si Palatul Pacii. Continuam cu celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft, iar apoi cu orasul Delft, unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice (pret informativ pentru grup minim 25 de persoane: 110 euro/persoana). Seara vom reveni in Amsterdam. Cazare.

 

ZIUA 4

MARKEN SI VOLENDAM (excursie optionala) Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn, unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam, unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta, dar si cumpara (pret informativ pentru grup minim 25 de persoane: 70 euro/persoana). Dupa amiaza ne intoarcem la hotel. Timp liber.

 

ZIUA 5

AMSTERDAM - BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi si vizite individuale. In jurul orei 17:00 avem programat transferul la aeroport. Imbarcare pe cursa Amsterdam Bucuresti a companiei Tarom. Sosirea in Bucuresti este prevazuta la ora 23:45.

Olanda este țara cu o populație estimată la 16,8 milioane de locuitori. Este a 11–a țară ca populație din Europa și a 68-a în lume. De asemenea, speranța de viață este una din cele mai ridicate, 82 de ani pentru fetele nou-născute și 77 de ani pentru băieții nou-născuți.

 

Un sfert din teritoriul Țărilor de Jos se află sub nivelul mării, statul având cea mai joasă altitudine din lume. Este una dintre țările cele mai dens populate din lume, iar pe teritoriul său se află sediul Curții Penale Internaționale.

 

Majoritatea persoanelor consideră Țările de Jos și Olanda sinonime. Însă Olanda reprezintă doar zona de vest a coastei, alcătuită din Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Leiden și Hague.

Este una din țările fondatoare ale Uniunii Europene, iar peste 86% din populație vorbește limba engleză ca a 2-a limbă.

 

Cei mai înalți oameni din lume sunt olandezii cu o mărime medie de 184 cm pentru bărbați și 170 cm pentru femei. Aceștia consumă 12 milioane de kilograme de pește anual și au o medie de 3.2 căni de cafea per persoană, ceea ce îi poziționează pe locul 2 în lume după scandinavi.

 

Deși prima imagine care apare în minte atunci când vine vorba de Olanda sunt faimoasele câmpuri cu lalele, iar 75% din producția mondială de bulbi de flori provine tot de aici, primii bulbi au fost inițial importați din Turcia.

 

Încălțările de lemn sau Klompen sunt populari în Olanda de peste 700 de ani. Aceste încălțări industriale purtate de fermieri, pescari și muncitorii din fabrici i-au protejat de accidentări și au păstrat picioarele uscate.

 

Orașul Eindhoven este, de asemenea, cunoscut ca „Orașul luminilor‟ fiind locul din care gigantul Philips a început producția de becuri.

 

Heineken este al 3-lea cel mai mare producător de bere din lume, cu peste 140 de fabrici în peste 70 de țări. Pe plan local deține peste 50% din piața de bere, iar conform The Brewers of Europe, Olanda exportă cel mai mult în procent de 50%.

Piaţa Dam este situată chiar în centrul şi inima oraşului Amsterdam, deşi există, am putea spune, atracţii mult mai fascinante în oraş, trebuie să apreciem valoarea istorică şi politică a pieţei. Piaţa Dam a fost martoră la numeroase drame istorice deşfăşurate de-a lungul istoriei. Spre exemplu în anul 1808 când Napoleon Bonaparte şi trupele sale au ocupat oraşul, locul de recepţie a fost în piaţa Dam.

 

Canalele din Amsterdam. Datorită canalelor sale numeroase, Amsterdamul a mai fost denumit şi "Veneţia Nordului". Din acest motiv, o excursie în Amsterdam nu este completă fără o plimbare pe canale cu vaporaşul. Un tur al canalelor poate fi fascinant şi relaxant în cursul zilei, însă încântător şi romantic noaptea când cele mai multe case şi podeţe sunt luminate în culori diferite.

 

Atomium. Inaltat cu prilejul expozitiei universale din 1958, spectaculosul monument metalic din Bruxelles cuprinde 9 sfere - fiecare are un diametru de 18 metri - conectate prin tuburi; cinci dintre cele 9 "bile" uriase pot fi vizitate, fiecare avand atractiile ei: una un restaurant, alta expozitii temporare cu tema stiintifica etc.

 

Muzeul Regal al Africii Centrale (RMCA) Bruxelles. Cuprinde o colectie etnografica splendida de obiecte de arta africana, arme, podoabe… plus arhivele lui Henry Morton Stanley, celebrul explorator al Africii.

 

Bozar - Bruxelles. E, de fapt, un Palat al Artelor, o cladire mare-mare, cu scop cultural, unde se fac de toate: concerte (cu muzica de genuri foarte diferite, de la cea medievala pana la jazz), filme de calitate, expozitii, teatru de avangarda, spectacole de dans, conferinte… de toate, cum spuneam, diverse si bune; se gaseste ceva de vazut/auzit pentru turistii cu inclinatii culturale.

Olanda | Amsterdam

5 zile / 4 nopți

TARIF / PERSOANA
595€
Plecare din Bucuresti pe 10.04 si 02.05.2018!

Solicita Oferta pentru AMSTERDAM 2018 - Parada florilor:

Daca nu completati acest camp, veti primi oferta doar pentru AMSTERDAM 2018 - Parada florilor!
Vreau sa rezerv
Raluca
Pentru mai multe informatii despre
AMSTERDAM 2018 - Parada florilor" ma puteti suna la 0753 097 002
Raluca

Repere sejur

 • Tip vacanta: Family / Kids friendly
 • Companie Aeriana : Tarom
 • Tip transport: Avion
 • Orarul de zbor:

  ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

  Bucuresti 08:30 Amsterdam  10:40 - durata zborului: 3h 10min

  Amsterdam 20:00 Bucuresti 23:45 - durata zborului: 2h 45min

CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0753 097 002
sau faceti o cerere de rezervare on-line