• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Despre noi

Echipa de Management:

 

 

Oana Aniela Dunel
Director General

Georgiana Tutu
Director Agentie Slobozia

Andreea Pata
Director Agentie Bucuresti

 

 

 

 

 

 

✔ Viziunea noastra:

 

 

 

 

- Sa fim in Top 10 agentii de turism din Romania

 

 

Misiunea noastra:

 

- Sa depasim intotdeauna asteptarile clientilor nostri

 

 

 

Valorile noastre sunt:

 

- lucram cu pasiune, muncim din greu si jucam dur

 

- depasirea asteptarilor clientilor

 

- obsesie pentru detalii si coerenta

 

- imbunatatire continua si inovatie

 

- entuziasm si spirit de echipa

 

 

Ne-am revizuit permanent viziunea, misiunea si valorile in acord cu cresterea afacerii si cu obiectivul nostru principal, acela de a oferi servicii de excelenta.

 

Ne straduim din greu sa indeplinim acest obiectiv si va multumim ca sunteti alaturi de noi!

 

 

 

DESPRE CE este agentia Terra Tourism:

 

1. DESPRE VACANTE DE FAMILIE
Ne-am specializat puternic in ultimii 2 ani pe nisa vacantelor de familie si in decembrie 2015 am lansat noul site www.terratourism.ro, cu tematica family.
Am introdus in oferta noastra o selectie generoasa de cluburi de vacanta all inclusive, mai multe parcuri de distractii din Europa si am reunit principalele destinatii recomandate sub tematica "destinatii de familie".


Lucram in prezent la sectiuni dedicate vacantelor la ferma, vacantelor cu cortul in camping-uri special amenajate,vacantelor tip family safari si vacantelor cu animalutul de companie.

 

Negociem in acest moment contracte cu hotelurile acreditate Kinderhotels, un adevarat paradis pentru orice familie cu copii si facem research pentru rubricile "Idei de Vacanta" si "Vacante Recomandate" unde ne propunem sa venim cu continut de calitate, idei si informatii interesante pentru vacantele in familie.

 

Si pentru ca o familie este formata mai intai din 2 oameni care se casatoresc, nu lipsesc din oferta noastra nici vacantele exotice, hotelurile adults only recomandate pentru luna de miere sau croazierele romantice.

 

 

2. DESPRE INOVATIE
Aceasta este partea mea preferata. Inovatia este omniprezenta in agentia noastra, incepand de la politici de lucru si strategii de management si customer care si pana la produsele finale care ajung la turistii nostri.


Ne place sa inovam iar acest lucru inseamna pentru dumneavoastra acces permenent la noutati, hoteluri noi, hoteluri premiate, destinatii noi, ultimele trenduri de calatorie si recomandari inedite.

 

Suntem la curent permanent cu tot ce este nou si savuram cu nesat de fiecare data cand un hotel anunta renovari, imbunatatiri, sau extra facilitati. Suntem primii care integreaza rapid orice schimbare, orice destinatie noua in portofoliu, orice este wow si folosim toate aceste informatii in beneficiul clientilor nostri fideli, primii care au acces la informatiile noastre!

 

In anul 2016 am introdus nou in oferta noastra lanțurile de vacanta Club Med, Pierre&Vacances, TUI Best Family, Robinson Club, Viverde, Splash World si multe altele pe care le puteti descoperi pe site la rubrica "Cluburi de Vacanta".

 

 

3.DESPRE VACANTE DE CALITATE
Promovam in oferta noastra vacante pentru aproape orice buget dar cu precadere vacante pentru bugete mediu-high.


Am scos din oferta noastra hotelurile foarte ieftine, studiourile sau vilele in regim selfcatering, la 79 de Euro ptr 7 nopti.


Nu vindem vacante la 1 Euro si credem cu tarie ca principiul "Cat dai,atata face"se aplica cel mai bine in turism.

 

Ne dorim numai clienti multumiti si probabil de aceea suntem atrasi numai de locatiile frumoase, cu servicii excelente, personal amabil si conditii de cazare peste medie.

 

Toti consultantii nostri verifica temeinic review-uri, scoruri si forumuri de calatorie inainte sa faca recomandari iar daca ati primit o oferta din partea noastra in dreptul careia scrie "RECOMANDAT", puteti sa fiti sigur ca a trecut de toate filtrele posibile.

 

 

Aceasta este agentia noastra si va multumesc inca o data ca ne-ati ales pe noi!

 

 

 

Imagini Sediu Slobozia, Bd. Matei Basarab, bl. Z, nr. 71, sc. A, parter:

 

 

 

 

                                                                                     

Imagini Sediu Bucuresti, Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 27-33, parter:

 

 

 

 

                                                                                  

 

Documente Terra Tourism