• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Oferte - Croaziere

Alegeți Vacanța preferată după linia de croazieră, luna de plecare și itinerariu

descoperă

Croaziere cu Avion...

Croaziere cu Avion Inclus

Oferte Croaziere 2017 cu Zbor Inclus!...

Oferte Croaziere 2017 cu Zbor Inclus!

Vezi ofertele Croaziere cu Avion Inclus (4)

Carnival Cruise Lines...

Carnival Cruise Lines

În 1987 Carnival Cruise Lines a primit distincția "Cea Mai Populara Linie...

În 1987 Carnival Cruise Lines a primit distincția "Cea Mai Populara Linie de Croazieră din Lume" și tot în acest an Carnival Cruise Lines a fost listata la bursă pe Wall Street, urmând să devină mai târziu Corporația Carnival un conglomerat de mai multe linii de croazieră din întreaga lume.

Flota Carnival Cruise Lines este impărțită în 8 mari clase și aici menționăm următoarele clase: Fantasy, Triumph, Spirit, Conquest, Splendor, Dream, Sunshine și cea mai noua clasă, Vista. 

Vezi ofertele Carnival Cruise Lines (3)

Celestyal Cruises

Celestyal Cruises

Fondată la începutul anilor 1970 sub numele de Louis Cruises, azi Celestyal...

Fondată la începutul anilor 1970 sub numele de Louis Cruises, azi Celestyal Cruises este principala linie de croazieră ce operează în Insulele Greceşti şi Turcia. Vasele mici, permit accesul în unele porturi inaccesibile vaselor mari, ceea ce înseamnă ca pot aduce pasagerii către zonele cu insule micuţe, micile bijuterii ale Mării Egee.
 

Celestyal Cruises este mandră de identitatea sa elenă. Mediterana de Est este casa sa şi este singura linie de croazieră care oferă pasagerilor o experienţă grecească autentică acolo unde cele mai vechi povesti s-au născut.

Vezi ofertele Celestyal Cruises (2)

Pullmantur Cruises

Pullmantur Cruises

Pullmantur Cruises este o linie de croaziera spaniola, cu sediul in Madrid si o experienta...

Pullmantur Cruises este o linie de croaziera spaniola, cu sediul in Madrid si o experienta de peste 40 de ani in industria turismului, oferindu-si serviciile atat in Europa, cat si in America Latina. Pullmantur Cruises, prin intermediul companiei tour operatoare si agentiei cu acelasi nume, a fost achizitionata de Royal Caribbean Cruises, in 2006. De atunci, foarte multi pasageri straini si-au aratat preferinta pentru vasele de croaziera ale acestei linii.

Vasele de croaziera Pullmantur Cruises ofera toate atu-urile unei croaziere traditionale, avand insa un accent spaniol.

Itinerariile parcurse de Pullmantur Cruises cuprind urmatoarele destinatii: Marea Caraibelor, Marea Mediterana, Marea Nordului.

Vezi ofertele Pullmantur Cruises (6)

Princess Cruises

Princess Cruises

Unul dintre cele mai cunoscute nume din industria croazierelor, Princess Cruises...

Unul dintre cele mai cunoscute nume din industria croazierelor, Princess Cruises si-a inceput activitatea prima data in anul 1965 cu un singur vapor ce opera croaziere catre Mexic. Astazi, Princess Cruises s-a dezvoltat in a treia cea mai mare linie de croaziera din lume, cu vapoare noi, inovatoare, un lider recunoscut ce transporta peste 1,7 milioane de pasageri anual catre destinatii din toata lumea, in croaziere cu durate cuprinse intre 3 si 114 zile. In anul 1977 Princess Cruises s-a catapultat catre stele cand, vasul Pacific Princess a avut rolul principal intr-un serial american de succes, The Love Boat, care a introdus conceptul de vacanta pe mare milioanelor de privitori. La jumatatea anilor '90, pentru a lasa pasagerii sa isi poata personaliza experienta pe vas, Princess Cruises a lansat o mare varietate de optiuni pentru a te bucura de facilitatile de pe vas, ce raman la alegere pentru a te lasa surprins de ceva nou de fiecare data.

Flota Princess Cruises formata din 18 vase, ofera o mare varietate de marimi si facilitati. Cele mai mari vase ale flotei includ Regal Princess (2014), Royal Princess (2013), caribbean Princess (2004), Crown Princess (2006), Diamond Princess (2004), Emerald Princess (2004), Golden Princess (2001), Grand Princess (1998), Ruby Princess (2008), Sapphire Princess (2004) si Star Princess (2002).

Croaziera 2018 - Asia (Singapore) - Princess Cruises - Sapphire Princess - 7 nopti
Croaziera 2018 - Asia (Singapore)...
de la 819 656
Croaziera 2017 - Asia & Africa (Singapore) - Princess Cruises - Sapphire Princess - 10 nopti
Croaziera 2017 - Asia & Africa...
de la 1.699 1.143
Vezi ofertele Princess Cruises (4)

Costa Cruises

Costa Cruises

Linia de croaziera Costa Cruises este destinata tuturor categoriilor de varsta,...

Linia de croaziera Costa Cruises este destinata tuturor categoriilor de varsta, de la pasagerii tineri de 20 de ani care navigheaza pentru prima data, pana la seniori.

Dintre destinațiile cele mai importante operate de linia de croazieră Costa Cruises, se numara: Mediterana, Fiorduri și Capitalele Baltice, America de Nord, Caraibe, Asia, Africa, Orientul Mijlociu, Oceanul Indian, etc.

Alegeti Costa Cruises pentru navigare în stil italian, personal la bordul vasului preponderent european, sala de fitness de ultimă generație, lecții de golf, cinematograf în aer liber si multe alte activitati unice!

Vezi ofertele Costa Cruises (2)

Royal Caribbean Cruise...

Royal Caribbean Cruise Line

Flota Royal Caribbean Cruise Line este formată din 25 de vase, cele mai mari...

Flota Royal Caribbean Cruise Line este formată din 25 de vase, cele mai mari și mai inovatoare din lume, prima companie care a pus accentul pe diversificarea activităților de la bordul vasului.

Este o companie care operează la nivel global oferind vacanțe în toată lumea, în peste 250 de destinații din Alaska, Asia, Canada, Europa, Caraibe, Mexic, Hawaii, America de Nord și de Sud, Australia și Noua Zeelanda.

Croazierele pe unul din vasele Royal Caribbean Cruise Line reprezintă vacanțe complete pentru toată familia, câștigând titul de cea mai bună linie de croaziera pentru familii în anul 2013.

Vezi ofertele Royal Caribbean Cruise Line (8)

Norwegian Cruise...

Norwegian Cruise Line

Flota Norwegian Cruise Line este împărțită în cinci mari...

Flota Norwegian Cruise Line este împărțită în cinci mari clase, și anume: Clasa Sun, Clasa Dawn, Clasa Jewel, Clasa Breakaway și Clasa Breakaway Plus, ultimele două fiind cele mai noi. 

Destinatiile pe care le atinge aceasta linie de croaziera sunt: Europa (Marea Mediterana, Capitalele Baltice& Fiordurile Norvegiene), Caraibe, Bermude & Bahamas, Hawaii, Canalul Panama & Riviera Mexicana, America de Sud, Transatlantic.

La bordul vaselor Norwegian Cruise veti intalni programe pentru copii și activități de familie, divertisment de tip Broadway pentru toate vârstele, cea mai luxoasă zonă de cazare - The Haven - și spa - Mandara Spa, si multe alte facilitati.

Vezi ofertele Norwegian Cruise Line (1)

MSC Cruises

MSC Cruises

In prezent, linia de croaziera MSC Cruises detine 12 vase de croaziera si are una dintre...

In prezent, linia de croaziera MSC Cruises detine 12 vase de croaziera si are una dintre cele mai tinere flote din industrie. MSC Cruises opereaza in destinatii precum: Marea Mediterana, Europa de Nord, Caraibe si Antilele Franceze, America de Sud, Africa de Sud, Insulele Canare si Maroc, Emiratele Arabe Unite.

La bordul vaselor MSC aveti parte de activități de familie și programe pentru copii și parteneriate cu branduri internaționale precum Lego și Chicco; activități sportive și de fitness în săli cu vedere panoramică echipate cu aparate Technogym; centrul de sănătate MSC Aurea Spa care oferă o gamă vastă de tratamente și masaje; spectacole tematice în fiecare seară și garantat distracție în stil latin.

Croaziera de Grup Organizat cu Zbor Inclus si Sejur 2017 - Cuba - MSC Opera - 13 nopti
Croaziera de Grup Organizat cu Zbor...
de la 2.159 2.059
Vezi ofertele MSC Cruises (1)