• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Tui Magic Life Marmari Palace Imperial 4*

 
 • Tui Magic Life Marmari Palace Imperial 4*
 • Tui Magic Life Marmari Palace Imperial 4*
 • Tui Magic Life Marmari Palace Imperial 4*
 • Tui Magic Life Marmari Palace Imperial 4*
 • Tui Magic Life Marmari Palace Imperial 4*
 • Tui Magic Life Marmari Palace Imperial 4*
 • Tarife
 • Servicii
 • Descriere
 • Destinatie
 • Atractii turistice

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Tariful este exprimat in euro / persoana / cazare 7 nopti cu All Inclusive

 

 

Oferta limitata, valabila pentru sezonul de vara 2017!

 

Tip Camera 03.06

10.06

02.09

17.06 24.06 01.07

08.07

15.07

22.07

29.07

05.08

12.08

19.08

26.08

09.09 16.09 23.09
Loc in Dubla 1010 1080 1143 1125 1100 1213 983 956 758

 

Tariful include:

- cazare 7 nopti cu All Inclusive

 

Tariful nu include:

- transport

- asigurari medicale si storno

 

 

*La cerere, agentia noastra va poate oferi transport avion charter sau cursa de linie in functie de perioada aleasa!

ITINERAR

Marmari Palace Imperial se afla intr-o locație liniștită, pe plaja de nisip usor inclinat. Micul sat Mastichari se află la aproximativ 3 km de club.

 

Facilitati:

Volei pe plajă și tenis sunt printre cele mai importante activitati MAGIC din acest club.

Zona de piscină superbă, cuprinzătoare zi de divertisment și seara și opțiunile culinare rotunji de relaxare de vacanță de familie.
Grădini bine întreținute.
Piscine in aer liber (inclusive pentru copii).
Scaune și umbrele la piscina / plaja fara comision.
Dusuri, vestiare și grupuri sanitare la piscina / plaja fara comision.

Alte facilitati: lobby, lift, recepție, WLAN 1 sală de conferințe, mai multe baruri, terasa cu vedere la mare și vedere la piscină, minimarket, cost suplimentar spălătorie, diverse activitati in aer liber si de divertisment.

Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere: 329
Cameră dublă, aproximativ 22 m², aer condiționat, balcon sau terasă, în clădirea principală sau în anexă, baie sau duș, WC, uscator de par, seif, mini-frigider :, apă la sosire / cerere și băuturi răcoritoare la sosire, TV, TV prin satelit telefon, cafea / ceainic.

Cameră dublă cu vedere la mare, aproximativ 22 mp, vedere la mare, aer condiționat, balcon sau terasă, în clădirea principală sau în anexă, baie sau duș, toaletă, uscător de păr, seif, mini-frigider: apă la sosire / cerere și băuturi răcoritoare la sosire, TV, TV prin satelit, telefon, cafea / ceai.

Camera Dubla tip 2, aproximativ 25 m², aer condiționat, balcon sau terasă, în anexă, baie sau duș, toaletă, uscător de păr, seif, mini-frigider: apă la sosire / cerere și băuturi răcoritoare la sosire, TV, TV prin satelit, telefon, cafea / ceainic.

Camera dublă tip 2 cu vedere la mare, 25 mp, vedere la mare, aer condiționat, balcon sau terasă, în anexă, baie sau duș, WC, uscator de par, seif, mini-frigider: apă la sosire / cerere și băuturi răcoritoare la sosire , TV, TV prin satelit, telefon, cafea / ceai.

Cameră de familie, constând dintr-o zonă de living / dormitor cu canapea extensibilă și o zonă de dormit (separate printr-o ușă glisantă, care servește ca o separare vizuala), aproximativ 30 mp, aer condiționat, terasă, în anexă, baie sau duș, toaletă, uscător de păr, seif, mini-frigider: apă la sosire / cerere și băuturi răcoritoare la sosire, TV, TV prin satelit, telefon, cafea / ceai.

Cameră de familie cu vedere la mare, constând dintr-un living / zonă cu o canapea extensibilă și o zonă de dormit (separate printr-o ușă glisantă, care servește ca o separare vizuala), 30 mp, vedere la mare, aer condiționat, balcon, în anexă, baie sau duș de dormit, WC, uscator de par, seif, mini-bar: apă la sosire / cerere și băuturi răcoritoare la sosire, TV, TV prin satelit, telefon, cafea / ceai.

Cameră de familie superioară, aproximativ 41 mp, living / zonă cu o canapea extensibilă și un dormitor separat (separate printr-o ușă), aer condiționat, balcon sau terasă, în anexă, baie sau duș, WC, uscator de par, seif, mini-frigider dormit: apă la sosire / cerere și băuturi răcoritoare la sosire, TV, TV prin satelit, telefon, cafea / ceai.

Cameră de familie superioară cu vedere la mare, aproximativ 41 mp, vedere la mare, o zonă de living / dormitor cu canapea extensibilă și un dormitor separat ( separate printr-o ușă), aer condiționat, balcon sau terasă, în anexă, baie sau duș, WC, uscator de par, seif, mini-frigider: apă la sosire / cerere și băuturi răcoritoare la sosire, TV, TV prin satelit, telefon, cafea / ceai.

Suită de familie, aproximativ 43 m², 1 dormitor și 1 cameră de zi separată cu canapele extensibile (separate printr-o ușă), aer condiționat, balcon sau terasă, în anexă, baie, WC, uscator de par, seif, mini-frigider: apă la sosire / cerere și băuturi răcoritoare la sosire, TV, TV prin satelit, telefon, cafea / ceai.

Suită de familie cu vedere la mare, aproximativ 43 m², 1 dormitor și 1 cameră de zi separată cu canapele extensibile (separate printr-o ușă), vedere la mare, aer condiționat, balcon sau terasă, în anexă, baie, WC, uscator de par, seif, mini-frigider: apă la sosire / cererea și băuturi răcoritoare la sosire, TV, TV prin satelit, telefon, cafea / ceai.

Suită de familie superioară cu vedere parțială la mare, aproximativ 62 m², 2 dormitoare și 1 cameră de zi separată (separate prin uși), aer condiționat, balcon sau terasă, în anexă, baie, WC, uscător de păr, seif, mini-frigider. Cu apă la sosire / cererea și băuturi răcoritoare la sosire, TV, TV prin satelit, telefon, cafea / ceai.

Cameră cu două paturi single Cameră cu copii, aproximativ 22 m², aer condiționat, balcon sau terasă, în clădirea principală sau în anexă, baie sau duș, WC, uscator de par, seif, mini-frigider: apă la sosire / cerere și băuturi răcoritoare la sosire, televiziune, prin satelit TV, telefon, cafea / ceai.

 

All Inclusive:

Băuturi nealcoolice, băuturi alcoolice naționale, băuturi răcoritoare, ceai / cafea, bere, vin de masă, snacks-uri / sandwich-uri, snacks-uri de la miezul nopții, Torturi / Produse de patiserie.
Bufet: mic dejun, aperitive, salata, masa de prânz, Basta Paste Prânzul, feluri de mâncare principale, bucătărie, deserturi, tema de noapte în fiecare zi, mic dejun târziu 10-10: 30 pm.

Fit verde Corner - bucătăria modernă sănătoasă lumină, pentru calorii-dieta conștientă în restaurantul principal
Restaurantul principal "Magico" (bufet), este necesară ținută.
2 restaurante à la carte: Al Baccio (italiană) și greacă Taverna, meniu la alegere (rezerve necesar, fiecare 1x pe săptămână / cameră, inclusiv, în funcție de disponibilitate) vă rugăm să îmbrace adecvat
Bar la piscina, bar pe plaja, bar de vitamine.
Coffee House cu cafea de înaltă calitate și prăjituri.
Mini frigider in camera: umplut cu apă la sosire / cerere și băuturi răcoritoare la sosire.
Stație de apă la terenurile de tenis și sala de sport

Asklepieion

Asklepieion este un centru medical antic, situat la 4 kilometri sud-est de orasul Kos, dincolo de satul Platani. Centrul medical a fost construit pe cea mai inalta culme a unui deal inverzit, loc de unde poate fi admirat intregul oras Kos si suburbiile lui. El a fost construit in onoarea lui Asklepios (zeul medicinei in mitologia greaca) la inceputul secolului 3 i.Hr, dupa moartea medicului grec Hipocrate. Medicii din cadrul acestui centru au fost si preoti, iar in cadrul cladirii era construit un sanctuar in care localnicii puteau veni sa se roage. Grecii au pus constructia sub simbolul sarpelui, animalul onorat pe taramurile grecesti datorita capacitatii sale de a selecta plantele curative ale insulei. Structura centrului medical a fost puternic zguduita de cutremure, insa inca se mai pot diferentia camerele si utilitatea pentru care au fost construite. Prima terasa este inchisa de un portic in forma unui Π (P = scrisoare in limba greaca), ce lasa deschisa partea sudica si despre care legenda spune ca detinea o scoala medicala. Pe latura estica pot fi zarite urmele unui complex de bai romane, unele dintre ele amenajate cu arcade pentru pacientii si familiile lor. Cea de-a doua terasa este si cea mai veche structura a Asklepieion. Aici stau ruinele unui altar construit in secolul 4 i.Hr., iar la sud se afla zona „Avato”, unde pacientii veneau in speranta de a-l intalni pe zeul Asklepios, pentru a-i cere vindecare.  A treia terasa este templul Doric al lui Asklepeion, care dateaza din secolul 2 i.Hr. In cadrul Centrului Medical mai exista o biserica dedicata Sfintei Panagia Tarsou, construita in perioada creștina timpurie, insa astazi i se mai pot zari doar ruinele si cateva elemente de identificare precum initialele ICXP (Iisus Hristos), lacasul nefiind reconditionata dupa cutremur.

 

Castelul Cavalerilor - Neratzia

Castelul Cavalerilor Ioaniti din Kos a fost ridicat cu piatra locala și resturile unor constructii anterioare, de cavalerii Sf. Ioan, pe ruinele unui zid antic. Castelul se afla chiar la intrarea in portul orasului Kos si detine o colectie impresionanta de blazoane pe zidarie, sculpturi si inscriptii din perioadele elena, romana, bizantina si crestina. Constructia a fost realiyata in timpul ocupatiei Cavalerilor, care a durat peste 200 de ani. Aceasta superba piesa de arhitectura intampina si uimeste vizitatorii cu un pod de piatra, folosit in antichitate ca legatura intre o fosta zona insulara a Kos, cu interiorul insulei.  Astazi, podul este numit Phoinikon (palmieri, in limba greaca), iar dupa traversarea acestuia poti vedea castelul din piatra, impartit in doua curti de aparare, cea interiorara avand 4 turnuri circulare. Curtile sunt separate de un sant cu apa, dar comunica intre ele printr-un pod mobil.

 

Odeonul Roman

Odeonul Roman a fost construit de romani in jurul secolelor II-III  si a fost descoperit la inceputul secolului XX , impreuna cu sala de sport și baile romane. Avantajele asezarii din punct de vedere turistic este ca formeaza un complex de obiective, pe care le poti vizita fara mult efort fizic. Odeonul Roman, deși restaurata, si-a pastrat din unicitate, avand primele noua randuri de scaune construite din marmura originala, ce erau dedicate marilor personalitati.

 

Platanul lui Hipocrate

Platanul lui Hipocrate se afla in Piata Platanou (Piata Platanilor), langa Castelul Cavalerilor si Moscheea Hassan, constructie ridicata in 1776, chiar in centrul capitalei. Conform legendei, platanul a fost plantat chiar de zeul medicinei, fiind cunoscut ca locul in care tinea cursurile cu discipolii sai. Desi multi spun ca a fost plantat de Hipocrate insusi, ceea ce inseamna ca  ar avea aproximativ 2.400 de ani, platanul actual este de fapt un ascendent al celui plantat de Hipocrate, de vreo 500 de ani. Este din specia Platanus Orientalis - Platanul Oriental, are un trunchi cu diametrul de 12 metri si este cunoscut ca fiind cel mai inalt si mai vechi plantan din Europa. Conform mitologiei grecesti, platanul nu este doar un simbol al vietii, asociat cu zeita Gaia, ci si un simbol al regenerarii intrucat scoarta sa se regenereaza precum pielea sarpelui. Imediat langa celebrul platan, o mare atractie turistica pentru istorici, se afla o fantana cu gravuri in limba araba, unde credinciosii obisnuiau sa se spele pe picioare inainte de a intra in Moschee, in perioada ocupatiei otomane.

 

Situl Arheologic de Vest

Mergand spre partea sudica a Platanului lui Hipocrate vei da peste Situl Arheologic de Vest, o zona de aproximativ 3.000 de metri patrati cu sapaturi arheologice. Situl se afla in jurul Portului intre Akti Miaouli, strada Nauclere si Buleverdul Hipocrate, si este cunoscut drept Situl Vechii Agora. Situl este sub conducerea Muzeului Arheologic din  Kos. In cadrul sitului argeologic poti vedea cele mai vechi descoperiri din insula Kos precum  Templul lui Dionisos, 2 basilici, mozaicul Casa Europei (care are aprocimativ 1.800 de ani), Odeonul Roman (cu 18 locuri bine conservate) si alte ruine printre care se regasesc curti impresionante, piscine antice, gymnasium „Xysto” si Nimfeumul roman.

 

Muzeul Arheologic

Se afla in inima capitalei, in piata Eleftherios, unde sunt expuse obiecte impresionante ce dateaya din perioadele Arhaice, Elenistice si Romane. Aici poti admira ceramice, obiecte de lut, statui, mozaicuri aparte si o statuie care il repreyinta pe Hipocrate, tatal medicinei stiintifice. Muzeul se afla intr-o cladire cu doua etaje, cu trei intrari. Alaturi de Muzeu se afla Situl Arheologic de Vest, una dintre cele mai mari atractii turistice ale insulei, care contine mozaicul Casa Europei, Odeonul Roman, templul lui Dionis (cea mai mare atractie a istoricilor), Odeonul lui Herodes Atticus si Stoa lui Eumenes.

 

Centrul Istoric

Bogat in monumente istorice, centrul istoric se afla in partea nord-estica a orasului Kos, chiar langa portul capitalei. In cadrul acestuia poti vizita ruinele unui templu elen dedicat lui Hercule si ruinele sanctuarului dedicat Zeitei Afrodita. Din cele doua temple au ramas doar ruinele, insa inca se mai pot zari detalii arhitecturale impresionante, care induc vorbesc despre cultura locala. Ajuns la templul dedicat Afroditei vei vedea doua fragmente de coloane si popilee, iar Ruinele templului elen dedicat lui Hercule exprima o istorie bogata. Acesta era decorat cu flori si statui cu Eros inaripat.

Grecia | Kos

8 zile / 7 nopți

TARIF / PERSOANA
758€
Oferta Speciala

Solicita Oferta pentru Tui Magic Life Marmari Palace Imperial 4*:

Daca nu completati acest camp, veti primi oferta doar pentru Tui Magic Life Marmari Palace Imperial 4*!
Vreau sa rezerv
Georgiana
Pentru mai multe informatii despre
Tui Magic Life Marmari Palace Imperial 4*" ma puteti suna la 0761.604.571
Georgiana

Repere sejur

 • Tip vacanta: Family / Kids friendly
 • Companie Aeriana :
 • Tip transport: Individual
 • Număr de stele: 4 stele

CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0761.604.571
sau faceti o cerere de rezervare on-line