• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Liguria si Elvetia

 • Liguria si Elvetia
 • Liguria si Elvetia
 • Liguria si Elvetia
 • Liguria si Elvetia
 • Liguria si Elvetia
 • Liguria si Elvetia
 • Liguria si Elvetia
 • Descriere
 • Tarife
 • Servicii
 • Destinatie
 • Atractii turistice

ITINERAR

Graz – Padova – Verona – Milano – Genova – Monaco – Nice – San Remo – Cinque Terre – Aosta – Annecy – Chamonix- Mont Blanc – Montreux – Berna – Zurich – Sankt Gallen - Liechtenstein - Melk

 

 

Ziua 1. Bucureşti – BUDAPESTA  (895 km)

Ora 6:00. Plecare din Bucureşti, de la Autogara, Calea Griviţei nr. 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

 

 

Ziua 2. BUDAPESTA – GRAZ - PADOVA (765 km)

După micul dejun, plecare spre Graz, al doilea oras ca marime din Austria, pentru a parcurge un tur pietonal în centru. Apoi deplasare spre Padova. Opţional (8 euro), vizită la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Seara cazare în zona Padova.

 

Ziua 3. VERONA – MILANO - RIVIERA LIGURICĂ (390 km)

Mic dejun. Plecare spre Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa del'Erbe, Palatul şi Mormintele Scaligerilor. Traseul continuă spre Milano unde vizităm: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, pe atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Seara sosire şi cazare în zona Genova - Savona.

 

Ziua 4. MONACO – NICE - SAN REMO - SAVONA (390 km)

Mic dejun. Zi liberă la dispoziţia turiştilor sau opţional (35 euro) excursie pe Coasta de Azur. Deplasare spre Monaco unde, după vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port şi faimosul Cazino. Urmează Nice pentru o plimbare pe Promenade des Anglais, iar la întoarcere, oprire în San Remo, replica staţiunilor exclusiviste în "varianta” italiană. Cazare în zona Genova - Savona.

 

Ziua 5. SAVONA - Parcul Naţ. CINQUE TERRE – GENOVA - AOSTA (215+240 km)

Mic dejun. Zi liberă la dispoziţia turiştilor sau opţional (35 euro) excursie în Parcul Naţional Cinque Terre + Genova. Deplasare spre La Spezia, de unde utilizăm trenuleţul pentru a admira cele cinci oraşele amplasate (oprire in 2 dintre ele)  spectaculos pe terase abrupte care “plonjează” în mare. Atât micile aşezări cu străduţele lor pitoreşti, cât şi natura generoasă în peisaje care “îţi taie răsuflarea” sunt incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO. Continuăm excursia opţională cu capitala Liguriei - Genova, unde vizităm Vechiul Port, Centrul istoric cu labirintul său de străduţe înguste, Catedrala, Palatul Ducal şi casa lui Cristofor Columb. După amiază deplasare pentru cazare în zona Aosta.

 

Ziua 6. Chamonix - Vf. Aiguille du Midi – Annecy – GENEVA - Bellegarde (225 km)

Mic dejun. Traseul traversează printre crestele impunătoare ale munţilor Alpi spre Franţa prin tunelul Mont Blanc, spre micuţa staţiune pt. sporturi de iarnă St. Gervais les Bains, de la poalele Mont Blanc-ului. Timp liber sau excursie opţională (15 euro) spre tărâmul stâncilor veşnic înzăpezite – Chamonix - Mont Blanc. Daca vremea permite, se urcă din Chamonix la cea mai înaltă staţie de telecabină din lume, Aiguille du Midi, 3777 m, în apropiere de Mont Blanc. După amiază continuăm traseul cu vizita pitorescului orăşel Annecy, superb amplasat pe malul lacului omonim. Ne vor încânta Castelul, Palatul d`Isle şi Catedrala Saint Pierre. Plecare spre Geneva pentru un tur de oraş: Catedrala St. Pierre, Place Neuve, Primăria, Maison Tavel, sediul ONU. Cazare în zona Bellegarde-sur-Valserine din Franţa.

 

Ziua 7. MONTREUX – BERNA – ZURICH - ST. GALLEN - LIECHTENSTEIN (320 km)    

Mic dejun. Străbatem întreaga Elveţie, începând cu Montreux, o plăcută staţiune de lux pe malul lacului Leman, cu o scurtă oprire la renumitul Castel Chillon. Continuăm cu Berna, capitala Elveţiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse şi Kramgasse, Catedrala St. Vicenţiu. În Zurich începem turul pietonal cu: Grossmunster (catedrală protestantă, fondată de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) şi Bahnhofstrasse, principala arteră comercială a oraşului. La Sankt Gallen, oprim pentru a vizita renumita Abatie Benedictină. Fondată în anul 613, aceasta a fost timp de multe secole principala Abatie Benedictină din Europa, fiind inclusă şi în patrimoniul UNESCO. Se tranzitează apoi Liechtenstein, cu o scurtă oprire în capitala Vaduz, apoi cazare în zona Dornbirn - Austria. 

 

Ziua  8.  Abatia MELK - Budapesta (855 km)

Mic dejun. Tranzităm Germania (la aeroportul din Munchen se îmbarcă turiştii sosiţi cu avionul pentru zborul de retur spre ţară) şi Austria spre Budapesta. Pe traseu admirăm splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire şi cazare la Budapesta.

 

Ziua 9. BUDAPESTA - BUCUREŞTI (895 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, în jurul orei 23:30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Tariful este exprimat in euro / persoana / cazare 8 nopti cu mic dejun

 

 

 

Plecari 2017 26.06

17.07

07.08

20.08
04.09 Supliment Single Copil 6-12 ani
Loc in Dubla 395 € 405 € 399 € 165 € 375 €

Servicii incluse:

 

✔  transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*;

 

✔ 8 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;

 

✔ ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu

 

 

Servicii neincluse:

 

✔ excursii opţionale: Genova-Cinque Terre, Coasta de Azur, Padova + Chamonix – Mont Blanc (gratuit pentru achitarea Coastei de Azur), toate minim 30 persoane

 

✔ intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale

Friedrich von Schmidt, care a proiectat Catedrala din Köln, a proiectat si construit si primaria din Viena (Rathaus), cel mai important edificiu laic in stil neo-gotic din oras.

 

Opera de Stat din Viena - Este una dintre cele mai importante adrese ale muzicii de opera din lume - aici va puteti bucura de o mare varietate la cel mai inalt nivel al calitatii.

 

 

Catedrala Santa Maria Nascente, pe scurt Domul din Milano, se gaseste in Piazza del Duomo si este a treia biserica ca marime a Crestinatatii (depasita numai de San Pietro din Roma si de Catedrala din Sevilia). Domul din Milano este fara indoiala o bucurie pentru ochii oricarui turist.

 

Castello Sforzesco este principalul obiectiv turistic din Milano datorita celor 12 mini-muzee si a diverselor obiecte ce dateaza din paleolitic pana in anii 1950.

 

 

Chamonix – Mont Blanc, locul unde alpinismul este la el acasă. Situată în partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont Blanc, staţiunea Chamonix se află foarte aproape de punctul de frontieră dintre Franţa, Elveţia şi Italia. Foarte aproape însemnând 15 km de Elveţia, separat prin tunelul Col des Montets şi 15 km de Italia, separat prin tunelul Mont Blanc. Pe lângă cunoscutul vârf Mont Blanc, staţiunea Chamonix este dominată şi de vârful Mont Dolent – 3820 m, graniţa naturală şi locul unde converg cele trei ţări europene care împart Alpii.

 

Palatul princiar din Monaco este reședința oficială a prințului de Monaco. Construit în 1191 ca o fortăreață genoveză, palatul a fost bombardat și asediat de numeroase puteri străine, în timpul lungii și adesea dramaticei sale istorii.

Italia si Elvetia | Verona – Milano – Genova – Monaco – San Remo – Cinque Terre – Chamonix- Mont Bla

9 zile / 8 nopți

TARIF / PERSOANA
395 €

Solicita Oferta

Trimite cerere
Georgiana
Pentru mai multe informatii despre
Liguria si Elvetia" ma puteti suna la 0761.604.571
Georgiana

Repere sejur

 • Tip vacanta: Family / Kids friendly
 • Companie aeriana:
 • Tip transport: Autocar

CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0761.604.571
sau faceti o cerere de rezervare on-line