• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Evetia - Bavaria - Coasta de Azur

 • Evetia - Bavaria - Coasta de Azur
 • Evetia - Bavaria - Coasta de Azur
 • Evetia - Bavaria - Coasta de Azur
 • Evetia - Bavaria - Coasta de Azur
 • Evetia - Bavaria - Coasta de Azur
 • Evetia - Bavaria - Coasta de Azur
 • Evetia - Bavaria - Coasta de Azur
 • Evetia - Bavaria - Coasta de Azur
 • Evetia - Bavaria - Coasta de Azur
 • Evetia - Bavaria - Coasta de Azur
 • Evetia - Bavaria - Coasta de Azur
 • Descriere
 • Tarife
 • Servicii
 • Destinatie
 • Atractii turistice

ITINERAR

Viena – Defileul Dunării – Abaţia Melk – Innsbruck – Linderhof – Neuschwenstein – Schaffhausen  Zurich – Lucerna – Liechtenstein – Interlaken – Berna – Montreux – Lausanne – Geneva     Chamonix-Mont Blanc – Zermatt - Matterhorn– Monaco –Nice – San Remo – Milano– Verona - Graz

 

 

Ziua 1. Bucureşti- BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara, Calea Griviţei, nr. 158, pe ruta prezentată în tabelul de mai jos. Cazare la Budapesta.

 

 

Ziua 2.  BUDAPESTA- VIENA- Defileul DUNĂRII- MELK- TIROL (695 km)

Mic dejun. Plecare spre Viena pentru un tur cu autocarul: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg, Opera. Ne îndreptăm spre Innsbruck, capitala Tirolului. Pe traseu admirăm Defileul Dunării, cu o scurtă oprire la Durnstein, apoi splendoarea barocului austriac, Abaţia Melk.  Cazare în zona Innsbruck.

 

Ziua 3. INNSBRUCK- LINDERHOF şi NEUSCHWANSTEIN (240 km)

Mic dejun. Plecare spre Innsbruck, unul din cele mai frumoase oraşe austriece, pt. un tur pietonal. Începem circuitul Castelelor Bavariei descoperind lumea fanteziei în care trăia Ludovic de Bavaria. Vizităm renumitul Palat Linderhof, apoi Castelul Neuschwanstein superb amplasat într-un cadru natural unic. Cazare în zona Dornbirn- Austria.

 

Ziua 4.  Cascada RINULUI - ZURICH - LUCERNA- LIECHTENSTEIN (345 km)

Mic dejun. Timp liber în zona Dornbirn sau excursie opţională GRATUITĂ (în valoare de 35 euro) la Zurich. Oprire la Schaffhausen pentru  a admira spectaculoasa cascadă a Rinului. În Zurich începem turul pietonal: Grossmunster (catedrala protestantă, fondată de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) şi Bahnhofstrasse, principala arteră comercială a oraşului. Excursia opţională continuă spre Lucerna pentru un tur de oraş: Kapellplatz, Kapellbrucke, Rathaus, St. Peterskapeele, Wasserturm. Încheiem excursia opţională tranzitând Liechtenstein, cu o scurtă oprire în capitala Vaduz. Seara întoarcere pentru cazare în zona Dornbirn.

 

Ziua 5. INTERLAKEN- BERNA- MONTREUX- LAUSANNE (495 km)

Mic dejun. Deplasare spre Interlaken, celebra staţiune montană superb amplasată între 2 lacuri la poalele Alpilor. Continuăm cu Berna, capitala Elveţiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse şi Kramgasse, Catedrala St. Vicenţiu. Urmează Montreux, o plăcută staţiune pe malul lacului Leman unde putem admira renumitul Castel Chillon. Încheiem ziua cu un tur pietonal în Lausanne, către Catedrala din centrul istoric. Cazare în zona Bellegarde.

 

Ziua 6. GENEVA- Chamonix-Mont Blanc Vf. Aiguille du Midi (3842 m) (275 km)

Mic dejun. Plecare spre Geneva pentru un tur de oraş: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Maison Tavel, Primăria, iar seara sediul ONU. Timp liber în Geneva sau excursie opţională (25 euro) spre tărâmul stâncilor veşnic înzăpezite. Dacă vremea permite, se urcă din Chamonix la cea mai înaltă staţie de telecabină din lume Aiguille du Midi 3.777m, în apropiere de Mont Blanc. Întoarcere în Bellegarde pentru cazare.

 

Ziua 7.  ZERMATT- MATTERHORN- GENOVA (535 km)

După micul dejun, parcurgem zone montane de o frumuseţe rară în Ţara Cantoanelor, spre Tasch pentru urcare cu trenuleţul la Zermatt, staţiune turistică protejată ecologic (vehiculele motorizate sunt interzise). Opţional, ascensiune la cota 3.883 m. Priveliştea magnifică a celor 38 de piscuri de peste 4.000 m, va fi "recompensa” pentru temerarii care s-au aventurat să "plutească” cu telecabina deasupra crevaselor gheţarului Matterhorn. Traseul continuă prin Aosta şi regiunea Lombardia din Italia pentru cazare în zona Genova - Savona.

 

Ziua 8. MONACO- NICE- SAN REMO - GENOVA (390 km)                                                                                                                 

Mic dejun. Zi liberă la dispoziţia turiştilor sau opţional (35 euro) excursie pe Coasta de Azur. Deplasare spre Monaco unde, după vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port şi faimosul Cazino. Urmează Nice pentru o plimbare pe Promenade des Anglais, iar la întoarcere, oprire în San Remo, replica staţiunilor exclusiviste în "varianta” italiană. Cazare în zona Genova - Savona.

 

Ziua 9.  GENOVA- MILANO- VERONA - PADOVA (520 km)

Mic dejun. Deplasare spre Milano unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, pe atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Plecare spre Verona pentru a admira: Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scaligerilor. Drumul continuă pentru cazare în zona Padova- Udine.

 

Ziua 10. Udine- Graz- Budapesta (690 km)

Mic dejun. Plecare spre Graz, al doilea oraş din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric. Sosire şi cazare la Budapesta.

 

Ziua 11. Budapesta- Bucuresti (895 km)

Mic dejun. Plecare spre  Bucureşti. Sosire după 23:30, în funcţie de trafic şi de formalităţile vamale.

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Tariful este exprimat in euro / persoana / cazare 10 nopti cu mic dejun

 

 

 

Plecari 2017 11.06

27.06

30.08

10.07

06.08

Supliment Single Copil 6-12 ani Al 3-lea adult în cameră
Loc in Dubla 465 € 475 € 485 € 175 € 439 € 459 €

Servicii incluse:

 

✔ transport cu autocar climatizat, clasificat 2* - 4*;

 

✔ 10 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2* - 4*;

 

✔ excursia la St.Gallen, Cascada Rinului, Zurich, Lucerna;

 

✔ ghid însoţitor din partea agenţiei, pe traseu.

 

 

Servicii neincluse:

 

✔ excursii opţionale: Chamonix-Mont Blanc, Coasta de Azur, Croaziera pe Dunare la Budapesta, toate pentru minim 30 persoane.

 

✔ Telecabina la Chamonix şi Matterhorn, trenuleţul din Tasch, urcarea la Neuschwanstein.

 

✔ intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.

Friedrich von Schmidt, care a proiectat Catedrala din Köln, a proiectat si construit si primaria din Viena (Rathaus), cel mai important edificiu laic in stil neo-gotic din oras.

 

Opera de Stat din Viena - Este una dintre cele mai importante adrese ale muzicii de opera din lume - aici va puteti bucura de o mare varietate la cel mai inalt nivel al calitatii.

 

 

Castelul Neuschwanstein. Acesta este cel mai frumos si cel mai vizitat castel al Germaniei. Se afla in satul Hohenschwangau alaturi de Castelul Hohenschwangau. Partea interesanta este ca desi cele 3 castele ale Lui Ludovic (Tatal si Fiu) au terminat resursele financiare ale Bavariei, astazi toate 3 au transformat Bavaria intr-o masina de facut bani. Doar Castelul Neuschwanstein este vizitat anual de peste 1.3 milioane turisti. Castelul a fost muza lui Disney si a fost inclus in cele 7 noi minuni ale lumii!

 

 

Castelul Linderhof a fost castelul preferat al Regelui Nebun (Ludovic al-II-lea). A fost construit si decorat dupa dorintele sale. Castelul desi e mic este foarte incarcat iar gradinile lui sunt superbe. Dintre cele 3 castele acesta are cele mai frumoase gradini (in stil baroc si renascentist dupa gradinile italiene).

 

 

Catedrala Santa Maria Nascente, pe scurt Domul din Milano, se gaseste in Piazza del Duomo si este a treia biserica ca marime a Crestinatatii (depasita numai de San Pietro din Roma si de Catedrala din Sevilia). Domul din Milano este fara indoiala o bucurie pentru ochii oricarui turist.

 

Castello Sforzesco este principalul obiectiv turistic din Milano datorita celor 12 mini-muzee si a diverselor obiecte ce dateaza din paleolitic pana in anii 1950.

 

 

Chamonix – Mont Blanc, locul unde alpinismul este la el acasă. Situată în partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont Blanc, staţiunea Chamonix se află foarte aproape de punctul de frontieră dintre Franţa, Elveţia şi Italia. Foarte aproape însemnând 15 km de Elveţia, separat prin tunelul Col des Montets şi 15 km de Italia, separat prin tunelul Mont Blanc. Pe lângă cunoscutul vârf Mont Blanc, staţiunea Chamonix este dominată şi de vârful Mont Dolent – 3820 m, graniţa naturală şi locul unde converg cele trei ţări europene care împart Alpii.

 

Palatul princiar din Monaco este reședința oficială a prințului de Monaco. Construit în 1191 ca o fortăreață genoveză, palatul a fost bombardat și asediat de numeroase puteri străine, în timpul lungii și adesea dramaticei sale istorii.

 

Evetia - Bavaria - Coasta de Azur | Viena – Neuschwenstein – Zurich – Liechtenstein – Berna – Geneva - Chamonix-Mont

11 zile / 10 nopți

TARIF / PERSOANA
465 €

Solicita Oferta

Trimite cerere
Andreea P.
Pentru mai multe informatii despre
Evetia - Bavaria - Coasta de Azur" ma puteti suna la 0753 097 001
Andreea P.

Repere sejur

 • Tip vacanta: Family / Kids friendly
 • Companie aeriana:
 • Tip transport: Autocar

CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0753 097 001
sau faceti o cerere de rezervare on-line