• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Elvetia - Bavaria - Lombardia

 • Elvetia - Bavaria - Lombardia
 • Elvetia - Bavaria - Lombardia
 • Elvetia - Bavaria - Lombardia
 • Elvetia - Bavaria - Lombardia
 • Elvetia - Bavaria - Lombardia
 • Elvetia - Bavaria - Lombardia
 • Elvetia - Bavaria - Lombardia
 • Elvetia - Bavaria - Lombardia
 • Descriere
 • Tarife
 • Servicii
 • Destinatie
 • Atractii turistice

ITINERAR

Viena – Defileul Dunării – Abaţia Melk – Innsbruck – Neuschwanstein – Linderhof – St.Moritz – Lago di Como – Milano – Zermatt – Matterhorn –Montreux – Lausanne – Geneva –Chamonix - Mont Blanc - Berna – Interlaken – Liechtenstein – St.Gallen – Schaffhausen – Zurich – Lucerna – Kitzbuhell – Zell am See – Salzburg - Linz

 

 

 

Ziua1. Bucureşti- BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucureşti de la Autogara, Calea Griviţei, nr. 158, pe ruta prezentată în tabelul de mai jos. Cazare la Budapesta.

 

 

Ziua 2.  BUDAPESTA- VIENA- Defileul DUNĂRII- MELK- TIROL (695 km)

Mic dejun. Plecare spre Viena pentru un tur cu autocarul: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg, Opera. Ne îndreptăm spre Innsbruck, capitala Tirolului. Pe traseu admirăm Defileul Dunării, cu o scurtă oprire la Durnstein, apoi splendoarea barocului austriac, Abaţia Melk.  Cazare în zona Innsbruck.

 

 

Ziua 3. INNSBRUCK- LINDERHOF şi NEUSCHWANSTEIN (240 km)

Mic dejun. Plecare spre Innsbruck, unul din cele mai frumoase oraşe austriece, pentru un tur pietonal. Zi liberă în Innsbruck sau excursie opțională (20 euro) în Bavaria. Începem circuitul Castelelor Bavariei descoperind lumea fanteziei în care trăia Ludovic de Bavaria şi vizităm renumitul Palat Linderhof. Urmează Castelul Neuschwanstein, superb amplasat într-un cadru natural unic. Cazare în regiunea Tirol.

 

 

Ziua 4. ST. MORITZ- LAGO di COMO- MILANO  (430 km)

Mic dejun. Deplasare spre renumita staţiune de lux St Moritz, apoi parcurgând sudul Elveţiei trecem în regiunea Lombardia din Italia şi urmăm drumul pe malul Lacului Como, către capitala Lombardiei – Milano - unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, superb decorat în exterior, culminând cu faţada sa impunătoare din marmură albă. Întoarcere în zona Varese pentru cazare.

 

 

Ziua 5. ZERMATT- MATTERHORN- MONTREUX- LAUSANNE (465 km)

După micul dejun, revenim în Ţara Cantoanelor, unde parcurgem zone montane de o frumuseţe rară, spre Tasch pentru urcare cu trenuleţul la Zermatt, staţiune turistică protejată ecologic (vehiculele motorizate sunt interzise). Opţional ascensiune la cota 3.883 m. Priveliştea magnifică a celor 38 de piscuri de peste 4000 m, va fi "recompensa” pentru temerarii care s-au aventurat să "plutească” cu telecabina deasupra crevaselor gheţarului Matterhorn. Deplasare spre Montreux, o plăcută staţiune pe malul lacului Leman unde se vizitează renumitul Castel Chillon. Încheiem ziua cu un tur pietonal în Lausanne, către Catedrala din centrul istoric. Cazare în zona Bellegarde.

  

Ziua 6. GENEVA-Chamonix-Mont Blanc-Vf. Aiguille du Midi (3842 m) (275 km)

Mic dejun. Plecare spre Geneva pentru un tur de  oraş: Catedrala St. Pierre, Place Neuve, Maison Tavel, Primăria, iar seara, sediul ONU. Timp liber în Geneva sau excursie opţională (25 euro) spre tărâmul stâncilor veşnic înzăpezite. Dacă vremea permite, se urcă din Chamonix la cea mai înaltă staţie de telecabină din lume, Aiguille du Midi - 3.777 m, în apropiere de Mont Blanc. Întoarcere în Bellegarde pentru cazare.

 

 

Ziua 7.  BERNA- INTERLAKEN- LIECHTENSTEIN (495 km)

Mic dejun. Deplasare spre Berna, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse şi Kramgasse, Catedrala St. Vicenţiu. Continuăm cu Interlaken, celebra staţiune montană superb amplasată între 2 lacuri, la poalele Alpilor. Se tranzitează Liechtenstein, cu o scurtă oprire în capitala Vaduz, apoi cazare în zona Dornbirn- Austria.

 

Ziua 8. SANKT GALLEN – Cascada RINULUI- ZURICH- LUCERNA(345 km)                                                                                                                 

Mic dejun. Ne deplasăm pe malul lacului Konstanz spre Sankt Gallen, unde oprim pentru a vizita renumita Abaţie Benedictina. Fondată în anul 613, aceasta a fost timp de multe secole principala Abaţie Benedictină din Europa, fiind inclusă şi în patrimoniul UNESCO.  Excursia continuă spre Zurich. Pe traseu oprire la Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascadă a Rinului. În Zurich începem turul pietonal: Grossmunster (catedrală protestantă, fondată de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) şi principala arteră comercială a oraşului- Bahnhofstrasse. Încheiem excursia la Lucerna pentru un tur de oraş: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapeele, Kapellbrucke, Wasserturm. Seara întoarcere pentru cazare în zona Dornbirn.

 

Ziua 9.  KITZBUHEL- ZELL AM SEE- SALZBURG (390 km)

După micul dejun, vom avea ocazia să admirăm produsele unice ale gigantului cristalelor - Swarovski.  Continuăm cu renumitele staţiuni pentru sporturi de iarnă Kitzbuhel și Zell am See. Deplasarea continuă spre Salzburg, oraşul muzicii, dominat de fortăreaţa Hohensalzburg, pentru un tur pietonal: Grădinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Oraşul vechi. Cazare la o pitorească pensiune din zona Salzburg.

 

Ziua 10.  SALZBURG- Lacurile Glaciare - LINZ- BUDAPESTA (550 km)

Mic dejun. Se traversează superba zonă montană Salzkammergut, cu creste semeţe reflectate în oglinda lacurilor glaciare Attersee şi Mondsee. Scurt popas în renumita staţiune St. Gilgen. Plecare spre Budapesta cu o scurtă oprire în Linz pentru un tur de oraş în centrul istoric. Opţional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croazieră pe Dunăre (29 € cu cină sau 14 € fără cină), având inclus şi un scurt tur al capitalei  ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas. Cazare în Budapesta.

 

Ziua 11. Budapesta- BUCUREŞTI (895 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire după 23.30, funcţie de trafic şi formalităţi vamale

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Tariful este exprimat in euro / persoana / cazare 10 nopti cu mic dejun

 

 

 

Plecari 2017 03.06

06.07

25.07 07.08 Supliment Single Copil 6-12 ani Al 3-lea adult în cameră
Loc in Dubla 455 € 459 € 465 € 469 € 159 € 439 € 449 €

 

Servicii incluse:

 

✔ transport cu autocar climatizat, clasificat 2* - 4*;

 

✔ 10 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2* - 4*;

 

✔ excursia la CASTELELE BAVARIEI;

 

✔ ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

 

 

Servicii neincluse:

 

✔ excursii opţionale: Chamonix-Mont Blanc, Croaziera la Budapesta, toate pt. min. 30 pers

 

✔ telecabina la Chamonix şi Matterhorn, trenuleţul din Tasch, urcarea la Neuschwanstein;

 

✔ intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.

Friedrich von Schmidt, care a proiectat Catedrala din Köln, a proiectat si construit si primaria din Viena (Rathaus), cel mai important edificiu laic in stil neo-gotic din oras.

 

Opera de Stat din Viena - Este una dintre cele mai importante adrese ale muzicii de opera din lume - aici va puteti bucura de o mare varietate la cel mai inalt nivel al calitatii.

 

 

Castelul Neuschwanstein. Acesta este cel mai frumos si cel mai vizitat castel al Germaniei. Se afla in satul Hohenschwangau alaturi de Castelul Hohenschwangau. Partea interesanta este ca desi cele 3 castele ale Lui Ludovic (Tatal si Fiu) au terminat resursele financiare ale Bavariei, astazi toate 3 au transformat Bavaria intr-o masina de facut bani. Doar Castelul Neuschwanstein este vizitat anual de peste 1.3 milioane turisti. Castelul a fost muza lui Disney si a fost inclus in cele 7 noi minuni ale lumii!

 

 

Castelul Linderhof a fost castelul preferat al Regelui Nebun (Ludovic al-II-lea). A fost construit si decorat dupa dorintele sale. Castelul desi e mic este foarte incarcat iar gradinile lui sunt superbe. Dintre cele 3 castele acesta are cele mai frumoase gradini (in stil baroc si renascentist dupa gradinile italiene).

 

 

Catedrala Santa Maria Nascente, pe scurt Domul din Milano, se gaseste in Piazza del Duomo si este a treia biserica ca marime a Crestinatatii (depasita numai de San Pietro din Roma si de Catedrala din Sevilia). Domul din Milano este fara indoiala o bucurie pentru ochii oricarui turist.

 

Castello Sforzesco este principalul obiectiv turistic din Milano datorita celor 12 mini-muzee si a diverselor obiecte ce dateaza din paleolitic pana in anii 1950.

Elvetia - Bavaria - Lombardia | Viena – Innsbruck – Linderhof – Milano – Geneva - Mont Blanc - Berna – Zurich –

11 zile / 10 nopți

TARIF / PERSOANA
455 €

Solicita Oferta

Trimite cerere
Georgiana
Pentru mai multe informatii despre
Elvetia - Bavaria - Lombardia" ma puteti suna la 0761.604.571
Georgiana

Repere sejur

 • Tip vacanta: Family / Kids friendly
 • Companie aeriana:
 • Tip transport: Autocar

CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0761.604.571
sau faceti o cerere de rezervare on-line