• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Coasta de Azur si Elvetia

 • Coasta de Azur si Elvetia
 • Coasta de Azur si Elvetia
 • Coasta de Azur si Elvetia
 • Coasta de Azur si Elvetia
 • Coasta de Azur si Elvetia
 • Coasta de Azur si Elvetia
 • Coasta de Azur si Elvetia
 • Coasta de Azur si Elvetia
 • Coasta de Azur si Elvetia
 • Coasta de Azur si Elvetia
 • Descriere
 • Tarife
 • Servicii
 • Destinatie
 • Atractii turistice

ITINERAR

Graz – Padova – Verona – Milano – Cinque Terre – Genova – Cannes – Monaco – Nice – San Remo – St. Tropez – Marsilia – Avignon – Lyon – Annecy – Chamonix - Mont Blanc – Geneva – Berna – Zurich – Liechtenstein - Melk

 

Ziua 1. Bucuresti- BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Autogara,  pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

 

Ziua 2. BUDAPESTA - GRAZ - PADOVA (765 km)

După micul dejun, plecare spre Graz, al doilea oras ca marime din Austria, pentru a parcurge un tur pietonal în centru.. Apoi deplasare spre Padova. Opţional (8 euro), vizită la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Seara cazare în zona Padova.

 

Ziua 3. VERONA - MILANO - RIVIERA LIGURICA (390 km)

Mic dejun. Plecare spre Verona, unde admiram Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa del'Erbe, Palatul şi Mormintele Scaligerilor. Traseul continua spre Milano pentru a vizita: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Seara sosire şi cazare în zona Genova- Savona.

 

Ziua 4. Parcul Național CINQUE TERRE - GENOVA- Coasta de AZUR (215+220 km)      

Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie (camerele se elibereaza dimineata), sau opţional (35 euro) excursie in Parcul National Cinque Terre + Genova. Deplasare spre Spezia, de unde utilizam trenuletul pentru a admira cele cinci orasele (oprire ȋn 2 dintre ele) amplasate spectaculos pe terase abrupte care “plonjeaza” in mare. Atat micile asezari cu stradutele lor pitoresti, cat si natura generoasa in peisaje care “iti taie rasuflarea” sunt incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO. Continuam excursia optionala cu capitala Liguriei- Genova, unde vizitam Vechiul Port, Centrul istoric cu labirintul sau de stradute inguste, Catedrala, Pal. Ducal si casa lui Cristofor Columb. Seara, deplasare pt. cazare in zona Nice- Cannes.

 

Zilele 5- 6- 7. CANNES- MONACO - NICE- SAN REMO- St. TROPEZ

Ne vom bucura de un sejur activ, cu o  multitudine de opţiuni de petrecere a timpului liber. În tot acest timp "obligatorie” este vizita faimoaselor statiuni de pe Coasta de Azur: Saint Tropez, cu o istorie deosebit de bogata, mergand inapoi in timp pana in perioada romana, Cannes, cu aleea vedetelor lângă Palais des Festival et des Congres si Nice, unde ne va incanta o plimbare pe Promenade des Anglais. Un alt sinonim pentru “lux” este Monaco unde, după vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port şi faimosul Cazino, iar replica staţiunilor exclusiviste în "varianta” italiană este San Remo. Cazare în zona Nice- Cannes

 

Ziua 8. Coasta de AZUR- MARSILIA - AVIGNON- LYON (540 km)

Mic dejun. Plecare spre Marsilia, cel mai mare oras al Frantei dupa Paris, unde vom admira din pitorescul Vieux-Port (Portul Vechi) silueta masiva a Chateau d`If, de pe insula omonima, faimos datorita romanului „Contele de Monte Cristo”. Traseul continua spre Avignon pentru a admira grandiosul Palat Papal şi podul St. Benezet. Seara cazare în zona Lyon, apoi opţional (8 euro) scurtă vizită în Lyon by night.

 

Ziua 9. ANNECY- Chamonix-Mont Blanc - Vf. Aiguille du Midi- Bellegarde (355 km)

Mic dejun. Plecare spre pitorescul orasel Annecy, superb amplasat pe malul lacului omonim. Ne vor incanta Castelul, Palatul d`Isle si Catedrala Saint Pierre. Traseul continua spre micuta statiune pentru sporturi de iarna St. Gervais les Bains de la poalele Mont Blanc-ului. Timp liber sau excursie optionala (15 euro) spre taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume, Aiguille du Midi 3777 m, in apropiere de Mont Blanc. Deplasare pentru cazare in zona Bellegarde-sur-Valserine.

 

Ziua 10. GENEVA- BERNA- ZURICH - LIECHTENSTEIN (480 km)    

Mic dejun. Stabatem  intreaga Elvetie incepand cu Geneva pe care o vizitam intr-un tur de oras: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primaria, Maison Tavel, sediul ONU. Continuam cu Berna, capitala Elveţiei, unde vom admira: Rathaus, Marktgasse şi Kramgasse, Catedrala St. Vicenţiu. În Zurich începem turul pietonal cu: Grossmunster (catedrală protestantă, fondată de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) şi Bahnhofstrasse, principala arteră comercială a oraşului. Se tranzitează apoi Liechtenstein, cu o scurtă oprire în capitala Vaduz, apoi cazare în zona Dornbirn- Austria. 

 

Ziua 11. Abatia MELK- Budapesta (855 km)

Mic dejun. Tranzitam Germania (la aeroportul din Munchen se imbarca turistii sositi cu avionul pentru zborul de retur spre tara) si Austria spre Budapesta. Pe traseu admiram splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire şi cazare la Budapesta.

 

Ziua 12. Budapesta- BUCUREȘTI (895 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, în jurul orei 23:30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Tariful este exprimat in euro / persoana / cazare 11 nopti cu mic dejun

 

 

 

Plecari 2017 24.07

07.08

21.08

04.09

Supliment Single Copil 6-12 ani
Loc in Dubla 549 € 555 € 545 € 245 € 519 €

Servicii incluse:

 

✔ transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*;

 

✔ 11 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;

 

✔ Excursii optionale: Saint Tropez, Cannes, Nice, Monaco, San Remo;

 

✔ ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

 

 

Servicii neincluse:

 

✔ excursii optionale: Padova, Cinque Terre, Genova, Lyon, Chamonix-Mont Blanc, toate min. 30 persoane.

 

✔ intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe si cheltuieli personale.

Friedrich von Schmidt, care a proiectat Catedrala din Köln, a proiectat si construit si primaria din Viena (Rathaus), cel mai important edificiu laic in stil neo-gotic din oras.

 

Opera de Stat din Viena - Este una dintre cele mai importante adrese ale muzicii de opera din lume - aici va puteti bucura de o mare varietate la cel mai inalt nivel al calitatii.

 

 

Catedrala Santa Maria Nascente, pe scurt Domul din Milano, se gaseste in Piazza del Duomo si este a treia biserica ca marime a Crestinatatii (depasita numai de San Pietro din Roma si de Catedrala din Sevilia). Domul din Milano este fara indoiala o bucurie pentru ochii oricarui turist.

 

Castello Sforzesco este principalul obiectiv turistic din Milano datorita celor 12 mini-muzee si a diverselor obiecte ce dateaza din paleolitic pana in anii 1950.

 

 

Chamonix – Mont Blanc, locul unde alpinismul este la el acasă. Situată în partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont Blanc, staţiunea Chamonix se află foarte aproape de punctul de frontieră dintre Franţa, Elveţia şi Italia. Foarte aproape însemnând 15 km de Elveţia, separat prin tunelul Col des Montets şi 15 km de Italia, separat prin tunelul Mont Blanc. Pe lângă cunoscutul vârf Mont Blanc, staţiunea Chamonix este dominată şi de vârful Mont Dolent – 3820 m, graniţa naturală şi locul unde converg cele trei ţări europene care împart Alpii.

 

Palatul princiar din Monaco este reședința oficială a prințului de Monaco. Construit în 1191 ca o fortăreață genoveză, palatul a fost bombardat și asediat de numeroase puteri străine, în timpul lungii și adesea dramaticei sale istorii.

Franta si Elvetia | Padova – Cinque Terre – Monaco – San Remo – St. Tropez – Chamonix - Mont Blanc –

12 zile / 11 nopți

TARIF / PERSOANA
545 €

Solicita Oferta

Trimite cerere
Andreea P.
Pentru mai multe informatii despre
Coasta de Azur si Elvetia" ma puteti suna la 0753 097 001
Andreea P.

Repere sejur

 • Tip vacanta: Family / Kids friendly
 • Companie aeriana:
 • Tip transport: Autocar

CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0753 097 001
sau faceti o cerere de rezervare on-line