• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Circuit Rusia - Moscova & Sankt Petersburg

 • Circuit Rusia - Moscova & Sankt Petersburg
 • Circuit Rusia - Moscova & Sankt Petersburg
 • Circuit Rusia - Moscova & Sankt Petersburg
 • Circuit Rusia - Moscova & Sankt Petersburg
 • Circuit Rusia - Moscova & Sankt Petersburg
 • Circuit Rusia - Moscova & Sankt Petersburg
 • Circuit Rusia - Moscova & Sankt Petersburg
 • Circuit Rusia - Moscova & Sankt Petersburg
 • Circuit Rusia - Moscova & Sankt Petersburg
 • Circuit Rusia - Moscova & Sankt Petersburg
 • Circuit Rusia - Moscova & Sankt Petersburg
 • Descriere
 • Tarife
 • Servicii
 • Destinatie
 • Atractii turistice

ITINERAR

Ziua 1: BUCURESTI – MOSCOVA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 12:10, pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire in capitala Rusiei la ora locala 17:10. Transfer si cazare la hotel Korston 4* sau similar. Cina la restaurantul hotelului.

 

Ziua 2: MOSCOVA

Mic dejun. In aceasta zi vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in sec. al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Catedrala Sfantul Vasile, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa amiaza, vizitam Complexul Kremlin (o catedrala si Armureria). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

 

Ziua 3: MOSCOVA

Mic dejun. Timp liber sau, optional, vizita la Galeriile Tretyakov – tezaurul national de arta al Rusiei. Dupa-amiaza, se poate opta pentru o croaziera pe raul Moscova.

 

Ziua 4: MOSCOVA – ST. PETERSBURG

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire la St. Petersburg la ora 15:25. Transfer si cazare la hotel Oktyabrskaya 4* (plecari: 15.06, 22.06) / hotel Dostoevsky (plecari 26.05, 23.06, 01.07, 21.07, 10.08, 18.08, 08.09) / hotel Lancaster 4* (plecari: 16.06, 30.06) sau similar.

Ziua 5: ST. PETERSBURG

Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam orasului St. Petersburg unde vom avea un tur panoramic cu Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedarala Sf. Isaac, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare, fortareata lui Petru si Pavel (intrare inclusa). Fortareata Petru si Pavel este cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus, acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.

 

Ziua 6: ST. PETERSBURG – PUSKIN (optional)  

Mic dejun. In cursul diminetii, vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeu de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa-pranz, va propunem o excursie optionala in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Caterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

 

Ziua 7: ST. PETERSBURG – PETERHOF (optional)

Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34 km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac (a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume), Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.

 

Ziua 8: ST. PETERSBURG - BUCURESTI

Eliberarea camerelor si transfer la aeroport. Imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT catre Bucuresti, cu schimbarea cursei la Moscova. Sosire la Bucuresti la ora 13:10.

Glisati pe tabel pentru a vedea tot continutul, sau rotiti dispozitivul in modul landscape

Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / 6 nopti cu Mic Dejun

 

 

Tip Camera

08.09.2017

Loc in Dubla 760 €

 

 

Pret pentru a treia persoana, adult sau copil (pat suplimentar in camera dubla):

745 EURO

 

*ATENTIE: patul suplimentar este pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat.

 

Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere.

 

 

Supliment camera single:

195 EURO

Servicii incluse:

 

transport cu avionul Bucuresti – Moscova si retur Sankt Petersburg – Moscova – Bucuresti cu compania Aeroflot

 

✔ transport cu avionul cursa interna: Moscova – St. Petersburg

 

transferuri aeroport – hotel – aeroport

 

3 nopti cazare cu mic dejun in Moscova la hotel Korston 4* sau similar

 

4 nopti cazare cu mic dejun in St. Petersburg la hotel Oktyabrskaya 4* / hotel Dostoevsky 4*  www.dostoevsky-hotel.ru / hotel Lancaster 4* sau similar

 

1 cina la restaurantul hotelului in Moscova

 

tururi panoramice cu ghid local Moscova si Sankt Petersburg

 

✔ vizitarea Catedralei Sf. Vasile

 

vizita Metrou Moscova - cu intrare la statiile reprezentative

 

✔ vizitarea Complexului Kremlin (o catedrala si Armureria)

 

vizitarea fortaretei Petru si Pavel

 

vizitarea Muzeul Ermitaj

 

insotitor roman de grup

 

 

 

Servicii neincluse:

 

 

taxe de aeroport: 180 Euro/persoana (pot suferi modificari)

 

taxa viza si procesare acte: 55 Euro/persoana

 

bacsisuri (se practica): 25 Euro/persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Rusia

 

asigurare medicala obligatorie LEXGARANT obtinuta de agentia Tour-Operatoare. Detalii necesare: nume, prenume, data nasterii.

Pret: 9 EURO/pachet 8 zile/persoana pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 2 ani si 64 ani.

Pentru alte categorii de varsta:

  0 -   1 an: 18 EURO/persoana

65 - 70 ani: 14 EURO/persoana

71 - 75 ani: 18 EURO/persoana

76 - 80 ani: 23 EURO/persoana

81 - 84 ani: 27 EURO/persoana

85 - 90 ani: 36 EURO/persoana

 

asigurarea storno (optionala, recomandata)

 

Catedrala Sfântul Vasile, faimoasă pentru arhitectura deosebită. Construită între anii 1554-1561 şi situată în inima Moscovei, Catedrala Sfântul Vasile reprezintă una dintre principalele atracţii turistice ale Rusiei. Deşi interiorul bisericii este foarte frumos, nu acesta atrage vizitatorii, ci, mai degrabă, arhitectura deosebită a catedralei reprezintă punctul principal de interes pentru turişti. Catedrala Sfântul Vasile este un amestec de culori şi turnuri din cărămidă roşie. Designul său îmbină nouă capele individuale, deasupra fiecăreia aflându-se un dom. Fiecare dintre aceste domuri comemorează câte un asalt încununat de succes asupra oraşului Kazan. În anul 1588, a noua capelă a fost ridicată pentru a găzdui mormântul celui căruia îi poartă numele, Vasile cel Binecuvântat. Proiectul bisericii se bazează pe un simbolism religios puternic şi s-a dorit a fi reprezentarea arhitecturală a Noului Ierusalim, Regatul Sfânt descris în revelaţiile Sfântului Ioan. În prezent, Catedrala Sfântul Vasile a devenit un simbol al oraşului Moscova şi un obiectiv turistic important. Deşi sunt în desfăşurare lucrări de renovare atât în interior, cât şi la exterior, vizitarea catedralei nu poate fi ratată de către turiştii ce se află în Moscova.

 

Muzeul Hermitage găzduieşte peste trei milioane de tablouri. Fondat în anul 1764 de către Ecaterina cea Mare, Muzeul Hermitage din Sankt Petersburg reprezintă o galerie de artă imensă, ce găzduieşte peste trei milioane de articole de artă din întreaga lume. Colecţiile de artă ocupă un complex imens, alcătuit din şase clădiri istorice, ce include şi Palatul de Iarnă, care este o fostă reşedinţă a împărăţiei ruse. Pe lângă acesta, Palatul Menşikov, care este muzeul de porţelan, aripa de est a Building Major General şi Staraya Derevnya sunt şi ele părţi ale acestui impresionant muzeu. Din cele şase clădiri, doar patru sunt deschise pentru vizitatori: Palatul de Iarnă, Hermitage Mic, Vechiul Hermitage şi Noul Hermitage. Celelalte două clădiri care nu pot fi vizitate sunt Teatrul Hermitage şi Casa de rezervă.

 

Kremlinul – o atracţie turistică ce nu trebuie ratată. Kremlinul este o atracţie turistică ce nu trebuie ratată de către nimeni care vizitează Moscova. Kremlinul din Moscova este cel mai cunoscut kremlin – ”citadelă rusească”. Acesta reprezintă un complex fortificat, care include palatele Kremlinului şi catedralele Kremlinului, care tronează în Piaţa Roşie din Moscova. Complexul serveşte drept reşedinţă oficială şi ca principal loc de muncă al preşedintelui Rusiei. Triunghiul neregulat al zidurilor Kremlinului cuprinde o suprafaţă de 27,5 hectare, iar piaţa catedralelor ocupă poziţia centrală a Kremlinului. Este înconjurată de şase clădiri, dintre care trei sunt catedrale. Catedrala Adormirii, care a fost terminată în 1479, este cea mai veche, fiind cea mai mare catedrală din acea vreme şi, totodată, biserica de încoronare a ţarilor Rusiei. Construcţia cu faţadă masivă din calcar, cu cinci turle şi cupole aurite, a fost proiectată de către arhitectul Fioravanti. Catedrala Bunei Vestiri, cu nouă cupole aurite, a fost terminată în anul 1489, în timp ce Catedrala Arhanghelului Mihail (1508) se află în partea de sud-est a pieţei din Moscova şi este necropola a peste cincizeci de membri ai familiilor imperiale ruseşti. O altă construcţie importantă este Turnul cu clopot al lui Ivan cel Mare, aflat în partea de nord-est a Pieţei Roşii. Are 81 de metri înălţime şi se spune că marchează centrul Moscovei.

 

Trans-Siberianul. Coloana vertebrală a celui mai lung sistem de căi ferate din lume, ruta clasica a Trans -Siberianului pleacă din Moscova şi ajunge la Vladivostok,  un oraş aşezat la graniţa rusă cu China şi Koreea de Nord. Construcţia a început în 1891 de Ţarul Alexandru al III-lea şi a fost finalizată în timpul fiului său, Nicolae al II-lea, în 1916. Acest drum mai este cunoscut şi ca calea ţarilor. Cei mai mulţi călători folosesc trenul şi ca hotel de la o destinaţie la alta. Există trei clase diferenţiate de luxul oferit. Astfel sunt cabine care au băi private, iar altele care folosesc duşuri la comun. O experienţă cu Trans-Siberianul este una cu siguranţă de neuitat.

 

Baikal – cel mai adânc, cel mai mare şi cel mai vechi lac. Cu o adâncime de 1.637 de metri, Baikal este cel mai adânc, cel mai mare şi cel mai vechi lac din lume. Lacul Baikal se află în sudul Siberiei şi conţine mai multă apă decât toate marile lacuri din America de Nord la un loc, potrivit travelwiz.ro. Lacul Baikal este cel mai adânc lac din lume şi cel mai mare lac de apă dulce din lume ca volum, deţinând 20% din toată apa dulce de pe glob. Cu toate acestea, conţine mai puţin de o treime din apa din Marea Caspică, cel mai mare lac din lume ca suprafaţă. Lacul Baikal s-a format într-o veche vale de rift, de aceea este lung şi în formă de C, cu o suprafaţă de 31.500 kilometri pătraţi, mai puţin decât Lacul Superior sau Lacul Victoria. Baikal găzduieşte peste 1.700 de specii de plante şi animale, dintre care două treimi nu se mai găsesc nicăieri în lume, şi a fost declarat Monument de Patrimoniu Cultural UNESCO în 1996. Cu o vechime de peste 25 de milioane de ani, este cel mai vechi lac din lume.

 

Insula Kizhi. Situată în regiunea Karelia, din nord-vestul Rusiei, la frontiera cu Finlanda şi Marea Albă, insula Kizhi este celebră  pentru incredibilul său muzeu în aer liber. Locuitorii de aici au strămoşi ce au trăit aici, în această regiune sfâşiată între culturile din Est şi Vest, încă din secolul al 13-lea. În colecţia muzeului se găseşte şi un exponat emblematic: Biserica Schimbării la Faţă a Mântuitorului. Nu înăţimea de peste 35 de metri o face atât de cunoscută, cât cele 22 de cupole care se găsesc pe structura de lemn a clădirii. Alte atracţii turistice includ zeci de case din lemn, mori de vânt, capele şi hambare. Cultura ţărănească este reprezentată cu demonstraţii de artizanat şi ansambluri folclorice.

 

Suzdal, oraşul mănăstirilor. Prin acest oraş, vă puteţi plimba ca printr-un muzeu. Pe o suprafaţă de numai nouă kilometri pătraţi, se află cinci mănăstiri din Evul Mediu şi alte aproape 30 de biserici. Cea mai veche construcţie a oraşului este Kremlinul din Suzdal. El a fost construit între secolele XI-XII, însă construcţia iniţială nu s-a păstrat. S-au păstrat doar movilele din pământ, pe care acum sunt bănci, de unde se poate admira apusul soarelui. Kremlinul care s-a păstrat a fost construit între sec. XIII-XV, scrie Vocea Rusiei. Principala clădire este Catedrala Naşterii Domnului. A fost prima catedrală în care s-au putut ruga nu numai familia cneazului, dar şi simpli orăşeni. S-au păstrat frescele din sec. XIII, însă o adevărată capodoperă o constituie ”Porţile de Aur”, un monument al artei ruseşti vechi, mai precis al tehnicii în care au fost executate: cuprul negru a fost acoperit cu un strat extrem de subţire de aur. Pe Poarta din Sud sunt reprezentate scene din Vechiul Testament, iar pe Poarta din Vest – scene din Noul Testament.

Rusia | MOSCOVA SI SANKT PETERSBURG

7 zile / 6 nopți

TARIF / PERSOANA
760 €
Plecare pe 08.09.2017, ultimele locuri!

Solicita Oferta

Trimite cerere
Andreea P.
Pentru mai multe informatii despre
Circuit Rusia - Moscova & Sankt Petersburg" ma puteti suna la 0753 097 001
Andreea P.

Repere sejur

 • Tip vacanta: Cupluri/Honeymoon
 • Companie Aeriana:
 • Tip transport: Avion
 • Orarul de zbor:

  ✔ Bucuresti 14:10 – Moscova 17:10

   

  ✔ Moscova 14:00 – Sankt Petersburg 15:25

   

  ✔ Sankt Petersburg 06:15 - Moscova 07:30 / Moscova 09:55 – Bucuresti 13:10

   

  *Orarul de zbor este informativ!

CUM SA REZERVATI

Pentru a rezerva aceasta calatorie,
va rugam sa ne contactati telefonic la:
0243.232.464 / 0753 097 001
sau faceti o cerere de rezervare on-line