• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Cadourile Clientului

Stimati Clienti,

 

Numele meu este Oana Aniela Dunel si sunt Director General la Agentia Terra Tourism de 7 ani.

In experienta de manager al unei agentii de turism dar si in experienta mea anterioara de Manager de Calitate la o companie aeriana renumita am invatat ca increderea, timpul si banii pe care clientul le ofera reprezinta cele mai pretioase resurse ale unei companii.

Aici la Terra Tourism punem intotdeauna clientul pe primul loc si ne dorim cel mai mult ca dumneavoastra sa fiti multumiti de serviciile agentiei noastre. Asa cum Phil Crosby spunea in cartea "Quality is Free", suntem in primul rand, in al doilea rand si intotdeauna preocupati de satisfactia clientului!

Atunci cand ceva nu a mers cum trebuie in relatia cu agentia noastra, incepand din momentul in care intrati pentru prima data in contact cu noi si pana cand  va intoarceti din vacanta, vrem sa fim primii care afla.

Consideram orice reclamatie un CADOU din partea clientilor pentru ca ne ajuta sa ne imbunatatim permanent nivelul si calitatea serviciilor, sa ne selectam cu grija furnizorii, angajatii si colaboratorii.

Vacanta dumneavoastra pentru care munciti 1 an de zile, este activitatea noastra!

Va rog sa ma informati direct daca ati avut orice fel de motive de nemultumire, prin completarea si transmiterea formularului de mai jos.

Voi raspunde personal la fiecare e-mail primit!

 

Va multumesc!

 

Oana Aniela Dunel

Director General

Terra Tourism

 

Scrie-ne un Mesaj

Trimite cadou