Perioada Crăciunului este unul dintre momentele din an în care oamenii credincioși se simt mai aproape de Dumnezeu. Pentru aceia dintre dumneavoastră care își doresc să petreacă sărbătoarea Nașterii Mântuitorului chiar unde s-a petrecut,  vă propunem să descoperiți o destinație fascinantă unde istoria a lăsat urme adânci și să petreceți un Crăciun fericit la ieslea din Bethlehem!

Trăiți o experiență aparte timp de 6 zile și sărbătoriți nașterea Domnului în țara Sfântă, într-o excursie spirituală în Nazaret, Bethlehem, Muntele Măslinilor, Ierihon, Muntele Sion și multe altele!

Echipa noastră vă pune la dispoziție, pentru a sărbători Nașterea Domnului în adevăratul spirit al Crăciunului, o ofertă de pelerinaj în Israel de Crăciun.

Ziua întâi de călătorie, 23 decembrie 2016, începe la ora 04:00, unde vă veți întâlni cu grupul de călătorie și cu însoțitorul pe Aeroportul din Otopeni, de unde va decola, la ora 06.00, avionul spre Tel Aviv. După aterizarea, la 08.35, pe aeroportul din Tel Aviv, veți porni spre hotel, iar apoi direct spre Galileea. Veți putea urca pe Muntele Tabor și să vă petreceți sejurul în Israel închinându-vă în biserica în care a avut loc schimbarea la față a Mântuitorului. Veți vizita apoi Biserica Ortodoxă Sfântul Gavril din Nazaret, orașul în care Fecioara Maria a primit vestea nașterii Pruncului Sfânt. În aceeași zi, vă veți depasa spre Capernaum, pentru a vizita Sinagoga, ruinele satului vechi de mai bine de 2000 de ani, și casa Sfântului Petru. După amiază, veți putea admira soarele oglindindu-se în Marea Galileei și vă veți relaxa plimbându-vă prin grădina Bisericii de pe Muntele Fericirilor. Veți merge apoi spre locul de odihnă și casa dumneavastră pentru următoarele cinci nopți, Hotelul Bethlehem, de patru stele.

etrip_22923_3-e056420c64c533f77e7c231f8aae45884882

Vacanțe de Crăciun în Țara Sfântă: vizită la locul ieslei în Ajunul Crăciunului și cină festivă în stil arab în prima zi de Crăciun

În cea de-a doua zi, 24 decembrie, Ajunul Crăciunului, după micul dejun, veți vizita Bethlehemul, locul sfânt al Nașterii Domnului, începând cu Biserica Ordotoxă, situată chiar pe locul ieslei în care s-a născut Mântuitorul, și Biserica Catolică Sfânta Ecaterina. După vizionarea paradei speciale a cercetașilor creștini, organizată chiar cu ocazia Crăciunului, veți vizita Biserica de la Campul Pastorilor. Spre seară, dacă doriți, puteți viziona concertul special de Crăciun organizat în Piața Ieslei.

Ziua de 25 decembrie va debuta cu o vizită la Așezământul Românesc din Ierusalim, după care vă veți întoarce la hotel pentru o cină festivă în stil arab. Aventura dumneavastră va continua pe 26 decembrie, când veți vizita, împreună cu grupul, Muntele Măslinilor și Mănăstirea Ortodoxă Rusă Eleona a Înălțării, precum și Biserica Aflării Capului Sfântului Ioan Botezătorul. Urmează apoi o vizită la Biserica Tatăl Nostru și apoi la Biserica Dominius Flevit. În aceeași zi, veți avea onoarea să vedeți Grădina Getsimani, Niserica Națiunilor și Biserica Ortodoxă în care se află Mormântul Maicii Domnului. Spre seară, veți intra în cetatea Ierusalimului și veți urma traseul Via Dolorosa – Drumul Crucii. Veți ajunge, astfel, la Biserica Învierii, la Mormântul Sfânt, Golgota și Piatra Miruirii. Pe 27 decembrie veți vizita Așezământul Românesc din Ierihon și Râul Iordan, iar pe 28 decembrie, după vizita la Ein Karem, patria Sfântului Ioan Botezătorul, șa Biserica Nașterii Sfântului, Muntele Sionului, la Foișorul Cinei cele de Taină, după vizita la Mormântul Regelui David, la Biserica Maicii Domnului și la Zidul Plângerii, veți pleca spre Tel Aviv, unde veți face un scurt tur al orașului, veți fi transferat spre aeroport. Zborul spre București are lor la ora 22.50, iar aterizarea la ora 01.35.

Pachetul de Crăciun Israel include 5 nopți cu demipensiune (5 micuri dejun și 3 cine) la hotelul de 4* Bethlehem, o cină festivă de Crăciun, transferuri și transport cu autocarul, anumite vizite și intrări (acestea se pot modifica în funcție de situațiile apărute), bilete de avion, bagajul de cală, taxe de aeroport, asistență turistică în limba română precum și asigurare medicală pentru orice vârstă.

Detalii despre prețul acestui pachet găsiți AICI.

Daca ti-a placut acest post da un Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *