Una dintre destinațiile turistice preferate de familii iarna este Austria, asta și pentru că Austria este faimoasă în toată lumea pentru pârtiile sale…. și pe bună dreptate! Nu există sport de iarnă care să nu se practice pe spectaculoșii munți austrieci. Dacă tu și familia ta a-ți așteptat un an întreg să mergeți din nou la ski, sau dacă ești un aventurier ce dorește să încerce sporturi de iarnă noi, Austria este alegerea potrivită, cu o gamă variată de resorturi pentru ski ce sunt ca un magnet pentru turiștii din întreaga lume.

Zonele pentru ski sunt foarte bine organinzate, oferind diverse tipuri de transport, hoteluri luxoase și telecabine de ultimă generație, păstrând în același timp puritatea și frumusețea naturii, în “capitala de ski a Europei”. Dar deoarece vacanțele de ski, nu sunt doar despre acest sport, Austria se laudă cu o frumoasă viață de noapte, restaurante unice în lume și alte activități amuzante pentru întreaga familie pe care urmează să le descoperiți dumneavoastră!

Ce ne place nouă în Austria: Pe lângă peisajele de vis, adorăm faptul că resorturile lor sunt potrivite pentru fiecare membru al familiei, indiferent de vârstă. De exemplu, atunci când nu se distrează pe partie, puștii se bălăcesc în piscinele interioare din hotel, special dedicate lor, se duc în locul de joacă pentru a cunoaște alți copii sau se joacă pe Playstation în timp ce se bucură de mâncare pe placul lor. Există și babby-sitteri în majoritatea resorturilor cu care colaborăm noi, astfel încât mama să se poate bucura în sfârșit de o relaxare la spa mult așteptată. Un alt bonus al vacanței cu familia ar fi reducerile de care beneficiază cei mici, transformând stațiunile din această țară în unele foarte Kids Friendly, pe placul nostru și al vostru!

girl_redcap_panorama

 Unde vă recomandăm să mergeți:

1. Zell am See: este una dintre cele mai populare destinații din Austria. Datorită locației sale excelente chiar lângă lacul Zeller, înconjurat de munții și un centru vechi plin de istorie cu multe cafenele, acesta este orașul preferat pentru oricine. Tot aici vei găsi peste 100 de restaurante , cu tot felul de mâncăruri briliante pentru gurmandul din tine!
2.Kaprun: este foarte liniștit, minunat de liniștit. Asta pentru că în timpul zilei toți turiștii sunt pe munte iar seara când se întorc se adăpostesc în restaurante ori SPA-uri. Kaprun îți va oferi o vacanță parcă scoasă dintr-o poză dintr-o carte. Poți schia aici chiar dacă vii toamnă sau mai târziu, primvavara. Zona pentru schiat, la o altitudine de 2.900 de metrii, garantează cea mai bună experiență de schi. Un alt lucru deosebit în Kaprun îl reprezintă castelul din secolul 12 sau spectaculoasa strâmtoare Sigmund-Thun-Klamm ce este considerată una dintre cele mai impresionante minuni ale naturii din Austria.
3. Bad Hofgastein și Bad Gastein: Aceste zone oferă condiții excelente pentru petrecerea vacanței și oferă multiple posibilități de agrement pentru toate gusturile, și sunt în același timp paradisuri SPA!

kaprun-castle-at-nightwinter_zell_am_see_at_nightfilzmoos-austria-ski-resort

 De ce e bine să rezervi cât mai devreme: Mai bine mai devreme decât mai scump! Cu cât rezervi mai devreme cu atât beneficiezi de reduceri mai mari sau oferte speciale precum “plătești 6 nopți, stai 7”. În plus, aceasta este modalitatea ideală pentru a te asigura că prinzi resortul preferat, iar de Sărbători vei avea bani de mai multe cadouri pentru cei dragi.

 Știm că ți-am atras atenția, așa că intră AICI c a să poți vedea mai multe detalii! Până data viitoare, nu uita: Ai o lume de umblat! #alegeAustria

Daca ti-a placut acest post da un Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *