Acum că vacanța de vară aproape s-a terminat pentru majoritatea familiilor, nu ne rămâne de făcut decât să planificam din timp următoarea vacanță din…iarna, pentru a profita din plin de Reducerile Early Booking de până la 30%!!!
Fie că alegeți o vacanță de poveste într-o piață de crăciun invăluită în miros de turtă dulce și vin fiert, fie o vacanță activă la ski cu cei mici sau poate un city break romantic în capitalele europene, Terra Tourism vă stă la dispoziție cu idei grozave de vacanță pentru întreaga familie.

           În articolul nostru de astăzi, vă propunem să vorbim despre vacanțele de iarnă la ski, perfecte pentru sport, adrenalină, distracție pe partieeee dar și pentru relaxare totală!

Ce destinație de ski oferă condiții excelente de cazare, pârtii recent modernizate pentru toate gradele de dificultate, regim de masă all inclusive și este în același timp atât de accesibilă încât vă mai rămân și bani de cadouri speciale pentru cei dragi?

Ați ghicit, este vorba despre Bulgaria, cea mai apreciată destinație de ski pentru turiștii români, datorită raportului excelent calitate-preţ și a facilităților pe care le oferă principalele staţiuni de ski Bansko, Borovets, Razlog și Pamporovo.
Și cum tarifele sunt atât de bune, de ce să nu profitaţi de ofertele noastre Early Booking și să faceti economie pentru cadourile de sărbatori?

Iată top 5 motive pentru care să alegi Bulgaria pentru vacanța ta la ski:

  • Cele mai mici tarife oferite de Terra Tourism, tarife ce încep de la 10€/pers/pe noapte, la un raport calitate-preț excelent.
  • O mare diversitate de hoteluri și apartamente pentru familii, hoteluri economice sau de lux, cu centre spa sau cu regim de masă all inclusive.
  • Este aproape de România și foarte ușor și rapid de ajuns, așa că nu trebuie să vă puneți problema unui drum lung.
  • Pârtiile sunt recent modernizate iar condițiile sunt mai bune decât în România. Aici găsim kilometri întregi de pârtii special amenajate pentru schiori de orice nivel, de la începători până la profesioniști.
  • Activități distractive pentru toți membrii familiei.

large_img_1414

 

    Astfel, cu bani puțini și condiții regești, recomandăm cu drag una dintre cele patru stațiuni montane de pe teritoriul Bulgariei, pentru o vacanță reușită la ski cu întreaga familie:

    1. Bansko – stațiunea de vis

     Este fără îndoială cea mai populară destinație pentru ski din Bulgaria, aici, sezonul de ski durează cel mai mult, din decembrie până în mai, grație celor 220 de tunuri de zăpadă. Este un colț de rai pentru skiori, atât pentru adulți cât și pentru copii.
O zi de ski costă 28 de euro pentru adulți și 15 euro pentru copii iar cei mici cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani, pot fi lăsați pe mână unor instructori profesioniști care să îi învețe să schieze.
În ceea ce privește instalațiile, avem doar cuvinte de laudă, fiind foarte confortabile și sigure. Îmbinarea perfectă dintre o stațiune dezvoltată și un oraș cu o istorie uimitoare, face din Bansko locul perfect pentru a petrece un sejur plăcut și comfortabil.

 

url

 

    2. Borovets – ski și distracție

     Este o stațiune modernă de ski ce atrage foarte mulți tineri dar și foarte multe familii în același timp. Întâlnim pârtii cu diverse grade de dificultate, grupate pe trei zone. Este un loc perfect pentru orice sport de iarnă (ski, ski nocturn, snowboard-ing, cross-country, sărituri, biatlon, ski-doo, etc.) iar tot aici se desfășoară multe competiții sportive. Copilul dumneavoastră va fi foarte privilegiat și fericit, deoarece aici se găsesc atât creșe și grădinițe speciale pentru cei mici, cât și pârtii special amenajate pentru ca juniorii dumneavoastră să aibă parte de o experiență de neuitat. În plus, copiii până în 12 ani beneficiază de gratuitate pe instalațiile de cablu de pe pârtii.

url

 

      3. Pomporovo – perfectă pentru începători

      Ajunge până la 1650 m altitudine și este cea mai sudică regiune de ski din Europa, ceea ce o face cea mai însorită și călduroasă stațiune. Deși dispun și de pârtii dificile pentru schiori avansați, există o multitudine de zone pentru începători. Așa că, dacă sunteți nou în ale schiatului, aceasta este stațiunea perfectă pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Pe timpul serii vă puteți relaxa împreună cu familia la unul din frumoasele restaurante  și localuri în timp ce lăsați frumusețea orașului să vă farmece.

url

    4. Razlog – liniște și pace

     Ce poate fi mai frumos decât schiatul într-o stațiune modernă, linistită și situată între munți? Ei bine, Răzlog dispune de pârtii excelente și o multitudine de resorturi spa și all-inclusive, totul pentru comfortul familiei dumneavoastră. Datorită apropierii față de Bansko, puteți avea acces atât la pârtiile din Răzlog, cât și la cele din Bansko.
Lăsați frumusețea acestei statiuni să vă cuprindă și să vă convingă să reveniți în fiecare an, cum a făcut cu noi.

V-am convins? Gasiti oferta completă de Ski 2016 în Bulgaria, aici.

Dacă vă petreceți vacanța de iarnă în Bulgaria anul acesta, vă invităm să ne spuneți cum v-ați distrat și să ne lăsați părerile dumneavoastră în secțiunea de comentarii de mai jos.

           Cu drag,

    Echipa Terra Tourism

Daca ti-a placut acest post da un Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *