O spun cu toată inima, DA! Desigur că destinațiile exotice îți pot tăia răsuflarea sau marile capitale europene te pot vrăji cu farmecul lor…. dar cum zicem noi românii, Nicăieri nu e ca acasă! Pentru cei care au un buget mai restrâns anul acesta sau pur și simplu care adoră să petreacă în stil românesc, vă propunem cele mai bune locații din 2016, iar cei cărora au impresia că sunt plictisiți și că au văzut tot ce era de văzut, le vom prezenta motive pentru care România este o destinație unică!  ❄️

De ce România? 🇷🇴 👍

Ohooo din atât de multe motive!
În primul rând, trebuie să recunoaștem, nicăieri altundeva nu te poți distra așa de bine! Și pe bună dreptate! Unde altundeva mai poți dansa tu hora pe melodiile tale preferate sau să dansezi împreună cu cei mici pe melodiile copilăriei tale? Unde poți să te bucuri de mâncare atât de gustoasă, bogată și preparată exact așa cum îți place ție? Sigur, mâncărurile exotice pot fi impresionante și sofisticate, dar ce petrecere e aia fără o mămăliguță, o sărmăluță, o tochitură, o ciorbiță cu ardei și smântână sau o friptură ca la mama acasă? Din acest punct de vedere, hotelurile din țară se pregătesc intens, pentru că ei știu cerințele exigente ale românilor mai bine decât oricine.
peles-castle-romania-neo-renaissance-castle-carpathian-mountains-snow-trees-winter-1920x1080
În al doilea rând, ospitalitatea românească, atât a localnicilor cât și a angajaților de la hotel va fi întotdeauna una excepțională! Sigur, francezii pot fi chic si nemții punctuali, dar românii noștri simpli și naturali întrec așteptările standardelor europene!

În al treailea rând, peisajele nu încetează niciodată să ne surprindă! Munții înalți și superbi, zăpada pură de un alb imaculat, brazii înalți și acoperiți de nămet… toate completează un peisaj de vis! Iar stațiunile de la munte sunt atât de aproape unele de altele, încât deși serviciile de la hotel sunt de primă clasă, vei vrea să te aventurezi prin Sinaia, Azuga, Bușteni, Predeal sau Poiana Brașov! Atât hotelurile cât și restaurantele variază de la pensiuni la resorturi de lux de 5*, astfel încât toată lumea să găsească ceva pe bugetul și gustul lor. Multe dintre ele au pachete avantajoase de Revelion de 3, 4 sau 5 nopți ce oferă și acces la SPA, programe artistice incendiare, mese festive de Revelion și chiar brunch-uri în data de 1.01.2017.

 

maramures

Dar să nu uităm și de Maramureș! Cine ar putea spune nu la acele peisaje parcă scoase din poveștile lui Creangă? Un loc atât de bogat din toate punctele de vedere, unde Anul Nou vine cu un belșug de credințe și obiceiuri. Copiii umblă cu „Steaua” și cu „Capra”, fetele nemăritate pun în practică tot felul de obiceiuri de aflare a ursitului și feciorii se țin de „furat porti”! Si aici ofertele curg din belsug. Poti fi tratat regeste pentru preturi foarte mici, iar hotelurile iti promit mese festive de Revelion cum numa’ in Maramures poti sa mananci, iar folclorul te va face sa dansezi pana dimineata!
35165
Transilvania nu este cu nimic mai prejos! Împreună cu membrii familiei tale te poți bucura de cântece, focuri de artificii și jocuri tradiționale. Faimosul plugușor este încă practicat de tinerii ce se adună și pleacă cu toții din casă în casă din ajunul Anului Nou și pană dimineața alături de clopoței, buhăi și bice și colindă cântece specifice! Hoteluri din Băile Tușnad, Bran, Sibiu, Sighișoara, toate promițând un Revelion de neuitat cu peisaje mioritice și mâncăruri tradiționale!
apa-termala
Băile Felix sunt și ele preferate de o mulțime de turiști care revin de la an la an. Această stațiune balneoclimaterică s-a dezvolltat mult în ultimul timp, multe resorturi luxoase au apărut și a devenit locul preferat pentru relaxare, odiha și o adevărată vacanță de recuperare!

Așa că, sper că v-am convins de ce această destinație pe care o îndrăgim este locul perfect pentru un Revelion împreună cu familia! Și ținând cont de peisaje, servicii, confort și activități, prețurile mici sunt parcă cireașa de pe tort. Iar cu prețurile oferite de Terra Tourism începând de la 132 euro/persoană/3 nopți cu tot cu mese festive, SPA și multe altele, nu ai cum să spui NU!

3…2…1… La Multi Ani 2017, România!

Alege-ți regiunea preferată din România, hotelul potrivit familiei tale aici și numărul de nopți de aici: http://www.terratourism.ro/revelion-romania?o=&r=&p=0

Daca ti-a placut acest post da un Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *