Activitati de facut Budapesta, Praga, Venetia

In primul articol in care am vorbit despre noul concept FOODIE BREAKS, explicam motivele pentru care este mai bine sa alegi un astfel de pachet, atunci cand vrei sa vizitezi o destinatie. Afla ca noi nu ne-am limitat doar la cateva capitale faimoase precum Amsterdam sau Barcelona, despre care am scris in articolul trecut, ci am continuat sa concepem aceste pachete in cat mai multe destinatii interesante si incitante, cu activitati unice care promit o vacanta cu adevarat speciala!

Ce e nou la Pachetele Foodie Breaks?

Afla ca am introdus multe capitale europene precum Paris, Roma, Londra, Berlin, Viena, Budapesta, Bruxelles, Praga, Lisabona, dar si orase importante din punct de vedere cultural si gastronomic precum Lyon, Venetia si Bordeaux! Si pentru ca ne urmariti mereu blog-ul, meritati sa aflati in exclusivitate ca mai urmeaza si alte destinatii precum Dublin, Bologna, Napoli, Bruges si… deja am spus prea multe! Unele dintre noile noastre pachete contin chiar si excursii de o zi in imprejurimi pentru a vizita locuri istorice, podgorii sau peisaje superbe, cu un pranz cu preparate locale inclus, bineinteles!

Verificati constant pagina de Foodie Breaks de pe site-ul nostru, pentru a descoperi pachetul perfect pentru voi.

Activitati in Budapesta Foodie Break Lisabona

Ce facem intr-un Foodie Break?

O gramada de lucruri interesante! Noi iti asiguram zborul si un hotel bine pozitionat, asigurare de calatorie si activitati locale pentru gurmanzi, iar tu nu trebuie decat sa te bucuri de vacanta! N-ai visat niciodata sa iei cina in turnul Eiffel? sa inveti sa gatesti paste autentice italienesti de la un chef premiat, in Roma? Sa admiri mancarea si arta in cartierul Funky Kreuzberg din Berlin? Sa faci turul pivnitelor din Schlumberger, Viena? Sa fii pescar pentru o zi in Venetia?

Ti-am captat atentia? Arunca o privire peste toate noile activitati pe care le poti face in pachetele Foodie Breaks! Astazi am ales top 5 destinatii!

Descopera Europa!

Praga, de la 271 €/pers. Bucura-te de un Foodie Break memorabil cu activitati precum un tur pietonal al berariei Staropramen, o croaziera cu pranz inclus pe raul Vltava sau o degustare de bere in Praga!

Tarifele includ: bilet de avion dus-intors, zbor direct CSA Czech Airline, bagaj de mana de 18 kg, bagaj de cala de 23 kg, cazare 3 nopti la Hotel Claris 3*, mic dejun, asigurare medicala de calatorie si activitati in functie de pachetul ales.

DEgustare de vin Praga Mancare ceha

Roma, de la 305 €/pers. Capitala italiana te asteapta sa inveti despre cultura sa gastronomica, prin activitati precum lectii de gatit paste italiane, lectii de facut gelato, Tur pietonal cu Pizza, mancare si inghetata sau o lectie exclusivista de gatit, cu turul unei bacanii inclus.

Tarifele includ: bilet de avion dus-intors, zbor direct Ryan Air, bagaj de mana de 10 kg, cazare 3 nopti la San Remo 3*, mic dejun, asigurare medicala de calatorie si activitati in functie de pachetul ales.

Mancare italieneascaLectii de gatit in Roma paste pizza gelato

 

Londra, de la 306 €/pers. Pachetele noastre au activitati precum un pranz cu 2 feluri de mancare la Park Plaza Sherlock Holmes, un pranz in Cotswolds (tur ce tine o zi) sau degustari de bere si mancare traditionala englezeasca.

Tarifele includ: bilet de avion dus-intors, zbor direct Ryan Air, bagaj de mana de 10 kg, cazare 3 nopti la Mowbray Court Hotel  3*, mic dejun, asigurare medicala de calatorie si activitati in functie de pachetul ales.

Foodie Break LondraCina in Londra

 

Venetia, de la 344 €/pers. Activitati cu adevarat speciale te asteapta pentru a-ti completa vacanta! Cu pachetele Foodie Breaks poti fi pescar pentru o zi in Venetia, poti sa te bucuri de o Serenada in Gondola cu muzica live si cina servita sau de o degustare de vinuri si un Tur pietonal al legendelor venetiene!

Tarifele includ: bilet de avion dus-intors, zbor direct Wizz Air, bagaj de mana de 10 kg, cazare 3 nopti la TRITONE 4*, asigurare medicala de calatorie si activitati in functie de pachetul ales.

Foodie BReak Italia venetia  Serenada cu gondola venetia

 

Paris, de la 364 €/pers.  In functie de pachetul ales, poti lua cina cu o familie din Paris, in propria lor casa, poti sa inveti sa gatesti macarons si sa observi din culise cum prepara un brutar local faimoasa sa bagheta frantuzeasca, poti sa iei cina in restaurantul din Turnul Eiffel sau poti lua o lectie de gatit si un tur pietonal in piata locala cu Chef Marthe! Delicios.

Tarifele includ bilet de avion dus-intors, zbor direct Blue Air,  bagaj de mana de 10 kg, cazare 4 nopti la Timhotel Berthier Paris 17 3*, asigurare medicala de calatorie si activitati in functie de pachetul ales.

Cina in Turnul Eiffel  Lectie de gatit Paris

 

Verifica toate pachetele noastre Foodie Breaks si alege-l pe cel potrivit tie si celor dragi!

Daca ti-a placut acest post da un Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *