Încă ai timp să alegi o lună de miere așa cum ai visat mereu și să petreci un sejur romantic intr-o destinație exotică de care vă veți aminti mereu!

De ce Punta Cana?

Dacă e prima oară când auzi de Republica Dominicană, ar trebui să știi că este o țară ce împarte o insulă cu Haiti în Caraibe chiar lângă Puerto Rico și Jamaica. Capitala este Santo Domingo, însă Punta Cana este pe departe orașul cel mai turistic și mai frumos, care s-a remarcat prin plaje și peisaje incredibile, resorturi all inclusive luxoase și servicii de primă clasă!

Punta Cana din Republica Dominicană le are pe toate! Este un paradis privat ce îmbină romantismul cu aventura! Și deși știu că tot ce vreți este să stați doar voi doi, sau să luați cină romantică pe plajă cu lumânărele,nu aveți cum sa refuzati aventurile acvatice pe care le puteți încerca aici, având în vedere că sunteți într-un loc așa exotic și intim! Ce fel de aventuri? Ei bine ai răbdare pentru că ajungem și acolo…

Cea mai populară destinație pentru luna de miere
Punta Cana a primit acest titlu pe bună dreptate! Toate elementele care compun acest oraș i-au împins atât pe cei care au dorit relaxare și condiții de 5*, cât și pe cei cu spirit de aventură să aleagă această destinație, mai ales dacă își planifică luna de miere atunci când vremea se răceste în Europa, aceasta devenind astfel opțiunea perfectă prin clima ei tropicala.
Cum ajungi în Punta Cana
Pentru a călătorii în Republica Dominicană pentru o periodă care nu depăseste 90 de zile, românii nu au nevoie de viză de intrare în această țară, insă trebuie să dețină un card turistic de pe aeroport care costă 10 dolari. În Republica Dominicană ajungi cu avionul pe Aeroportul Punta Cana, conexiunea dintre zboruri realizându-se la Madrid.
punta_cana_web2

Gastronomie

Bucătăria Republicii Dominicane se numără printre cele la care ar visa gurmanzii. Aceasta, prin simplitatea sa, arată adevăratul stil de viaţă al dominicanilor. Unul dintre cele mai des întâlnite feluri de mâncare este banano platano, care se prepară ca garnitură. Cu siguranţă nu este vorba despre un tip de banană din cele cu care suntem obişnuiţi. Împrieteniți-vă cu localnicii și mâncați comida criolla – bucătărie creolă, care combină influenţele bucătăriei indiene cu cea africană, spaniolă şi sud americană şi care sunt specifice celor din republica dominicană. Resorturile de 4* sau 5* vă oferă atunci când alegeți pachetul All inclusive o varietate de mâncăruri. Astfel puteți încerca bucătăria exotică din America Latină sau puteți reveni la gusturile cunoscute din bucătăria internațională.

Activități în cuplu

Majoritatea resorturilor pun la dispoziția oaspeților, în mod gratuit, o gamă largă de echipamente de sport și ambarcațiuni fără motor. În afară de snorkeling, paddle, surf și caiac, multe resorturi oferă tot în mod gratuit și lecții de scuba-diving. Deasemeni, cursuri de aerobică, lecții de limba spaniolă, clase de dans (merengue și bachata), precum și alte sporturi de plajă sau piscină sunt zilnic organizate de către resortul în care vă cazați. Câteva terenuri de sport precum și numeroasele piscine cu șezlong-urile sau hamacele adiacente, completează ofertă hotelierilor. Tot la hotel vă puteți bucură și de centrul SPA de care dispune acesta, alegând astfel o relaxare în jacuzzi, masaj sau chiar o baie cu aburi împreună cu partenerul. Și acestea pot fi gratuite, depinzând de hotelul pe care îl alegeți.
Nu uitați însă că Marea Caraibelor sau Oceanul Atlantic se află chiar în fața voastra, iar temperatura apei permite în orice anotimp să faceți o baie, bucurându-vă în același timp de nuanțe de culori de la albastru până la verde și parcă invitându-vă să leneviți într-un hamac bând un cocktail și lăsând soarele să vă sărute

Seara puteți fie să luați o cină romantică în intimitate așa cum am văzut poate doar în filme, pe nisip, cu lumânări, șampanie și petale de trandafiri în timp ce vă declarați iubirea, fie să profitați de viața de noapte din Punta Cană. Fiecare resort se întrece prin a oferi clienților spectacole de divertisment, muzică live și în general, activități care vă vor face să reveniți în Caraibe. Mai puteți merge la cazinourile din cadrul unora dintre resorturi sau să mergeți într-un club să dansați pe ritmuri latino, viața de noapte din Punta Cana este o experiență unică!

romantic-ideas-for-family-valentines-day-getaways-9365aac28ef741bfbaffda7627f8e819

Recomandări Terra Tourism

Dacă vă grăbiți până pe 17.10.2016 puteți prinde Reducerile Early Booking de până la 200 euro/persoană!

Am selectat astfel 3 dintre cele mai bune hoteluri ale noastre, Adults-Only potrivite pentru o lună de miere…ca în povești!

  1.  Barcelo Bavaro Beach 5* (Adults Only)-este situat pe malul mării, dispune de piscină în aer liber, inconjurată de cocotieri și de șezlonguri, 3 restaurante și 2 baruri și divertisment. Tariful pentru 7 nopți luxoase cu regim All inclusive, bilet de avion Madrid-Punta Cana- Madrid și transferuri pornește de la doar 1138 euro/persoană cu Reducerea Early Booking! Vezi mai multe detalii AICI.
  2. Riu Republica 4* (Adults Only)-este localizat pe malul plajei Arena Gorda din Punta Cana, dispune de un incredibil centru spa și wellness, activități sportive și divertisment. Tariful pentru 7 nopți luxoase cu regim All inclusive,  bilet de avion Madrid-Punta Cana- Madrid și transferuri pornește de la doar 1018 euro/persoană cu Reducerea Early Booking! Vezi mai multe detalii AICI.
  3. Punta Cana Princess 5* (Adults Only)-este situat la câțiva metri de plajă, dispune de 5 restaurante și 3 baruri, un centru spa cu servicii complete, program de divertisment în timpul serii și activități pe plajă. Tariful pentru 7 nopți luxoase cu regim All inclusive, bilet de avion Madrid-Punta Cana- Madrid și transferuri pornește de la doar 998 euro/persoană cu Reducerea Early Booking! Vezi mai multe detalii AICI.
Daca ti-a placut acest post da un Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *