Bună ziua dragi călători, părinți, bunici sau rude,

Săptămâna aceasta vom lasa experții noștri sa vă spuna ce destinații recomandă pentru diferite tipuri de copii, lucruri originale de făcut cu cei mici și alte activităti family-friendly! Indiferent de bugetul tău sau de vârsta copilului, recomandările noastre vor fi diversificate, astfel încât să ne asigurăm că există o idee potrivită pentru fiecare.

 

 Ski pe pârtii profesionale

Toată lumea știe că sporturile apropie oamenii! Dacă ai un mic pasionat acasă, de ce să nu propui iarna asta un sejur relaxant și distractiv la ski? Școlile de ski acceptă de obicei copiii de la vârsta de 4-5 ani. Hotelurile sunt foarte bine dotate, așa că dacă unul din membrii familiei nu vrea să practice acest sport, se poate relaxa oricând la SPA, bar sau piscina interioară sau chiar afară, în zăpada! Destinațiile alese de noi dispun atât de pârtii pentru începători, cât și de pârtii pentru avansați, iar cei mici, în funcție de vârsta  și destinație, beneficiază de gratuitate sau de reduceri de până la 50% la cazare.

Cele mai bune destinații pentru Ski cu familia: Autria, Italia si Bulgaria.

happy children in skiing outfit in snowy mountains

Scufundări

De ce să nu încerci această experiență de neuitat alături de cei mici? De la vârsta de 8 ani, copiii sunt capabili fizic să facă scufundări (nu mai devreme însă pentru că plămâni și urechile lor nu sunt dezvoltate suficient). Unii experți recomandă o vârsta minima de 12 ani, pentru a fi sigur că este destul de matur mental pentru o astfel de experiență. Copilul trebuie să vrea să facă scufundări, să știe să înoate și să fie confortabil în apă. Pentru început, odată aleasă destinația unde scufundările sunt posibile, trebuie verificat pe internet sau la agenția noastră, unde se pot face scufundări și dacă aceste locatii sunt dotate cu echipamente speciale pentru copii. Prima scufundare durează între 20 și 40 minute, iar înainte, instructorul se va asigura că sunteți bine echipați și vă va explica regulile de siguranță și semnele de comunicare.
Cele mai bune destinații pentru scufundări cu familia:

  • Maldive – alege oferta potrivită pentru familia ta AICI
  • Insulele Seychelles – alege oferta potrivită pentru familia ta AICI
  • Malta – alege oferta potrivită pentru familia ta AICI
  • Turcia – alege oferta potrivită pentru familia ta AICI

Aventuri Safari

Copiii sunt fascinați de animale, în special în mediul lor natural. Leii, rinocerii, girafele, leoparzii și elefanții sunt mult mai interesanți într-un safari exotic. Transformă această experiență în una educativă și distractivă încuranjându-ți copiii să facă poze, să confecționeze un ierbar sau să folosească cărți pentru a-i ajuta să identifice animalele mai ușor. Sanctuarele pot fi singura șansă de a vedea animalele pe cale de dispariție. În plus, nu vrei să pierzi ocazia să îi întâlnești la câțiva metri distanță, sub atenta supraveghere a ghizilor.

Cea mai bună destinație pentru aventuri Safari în Familie este Tanzania! Alege sejurul potrivit pentru familia ta de AICI .

aaaaaaaaa

Urmăriți-ne în continuare!

 

Daca ti-a placut acest post da un Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *