Piscine cu tobogane

Indiferent de varsta copilului tau, un hotel cu Aquapark propriu este reteta unei vacante in familie de succes! Astfel, daca planuiesti o vacanta in Turcia, Grecia, Spania sau Croatia vara aceasta, arunca o privire peste aceste hoteluri recomandate de specialistii Terra Tourism! Citeste si articolul despre Hotelurile cu Aquapark din Bulgaria!

Distractie fara limite la Aquapark!

Copiii se vor bucura de un paradis al locurilor de joaca pline de culoare, atractii acvatice precum Kids Tornado, Kids Race, Kids Twister, Kids Mini River si multe altele. Fie ca esti un aventurier care adora adrenalina si alege tobogane de 24 de metri inaltime sau preferi sa te dai cu prichindelul tau in toboganele mai mici, distractia de dimineata pana seara este garantata!

Hoteluri cu Aquapark din TURCIA

Clar unele dintre cele mai frumoase hoteluri cu Aquapark sunt in Turcia, asa ca ai de unde alege! Noi iti propunem un top 3 hoteluri pentru o vara plina de distractie, atat pentru adulti cat si pentru cei mici!

1. Royal Taj Mahal Hotel 5 Stele, din statiunea Side te intampina cu un Aquapark cu 6 tobogane pentru adulti (copii cu vârsta mai mică de 10 ani il pot utiliza, doar cu acordul scris al părinților) si 3 tobogane pentru copiii sub 15 ani! Seara, intre orele 19:00 si 21.30, intreaga familie se va bucura de balciul din cadrul hotelului cu multe atractii inedite! Adultii se vor indragosti de Ferris Wheel, de gondola sau de masinute, in timp ce copilasii se pot distra la leagan, in trambulina sau in omida. FAMILY FUN!

Oferta Royal Taj Mahal Aquapark side

2. Crystal Sunset Luxury Resort & Spa 5 Stele, Side.

Cobra Kingdom Aquapark dispune de 11 topogane diferite, la care se adauga si cele pentru prichindei! Cu un design special si multe piscine pentru o super balaceala, hotelul nu dezamageste in materie de distractie in familie.

Hotel Aquapark Turcia Hotel cu Aquapark

3. SplashWorld Eftalia Splash Resort 4 Stele din Alanya, Antalya este un club de vacanta pe care il recomandam tuturor turistilor cu copii, indiferent de varsta acestora! Start balacelii de dimineata pana seara!

Hotel cu Aquapark Antalya Splashworld Alanya

 

Hoteluri cu Aquapark din GRECIA

Cine nu adora frumoasele insule grecesti, unde parca si soarele ne zambeste? Pentru o vacanta speciala, ia in considerare recomandarile noastre de hoteluri cu Aquapark din Grecia.

1. SplashWorld Sun Palace 4 Stele din Insula Rhodos este un Club de Vacanta deosebit, cu tobogane de apa pentru adulti si mini-aquapark pentru copii: Carthage Towers.

Aquapark Rhodos Rodos Sun Palace Aquapark Rhodos

2. SplashWorld Aqualand Resort 4 Stele din Corfu, este un Club de Vacanta care te asteapta cu un Aquapark cu 38 de tobogane diferite cu apa, la o inaltime de 24 m! Pregateste-te pentru o vara epica!

Hotel cu aquapark Grecia 2017 SplashWorld Aqualand Resort Corfu

3. Tui best FAMILY Grecotel Club Marine Palace Suites 5 Stele, din Chania, Insula Creta este o alegere ideala pentru o vacanta de vis!

Viziteaza cel mai mare waterpark din hotelurile grecesti! Din 10 iunie 2016, noul mega-waterpark din Club Marine Palace and Suites oferă distracție pentru întreaga familie. Situat pe un teren de 6000 mp cu vederi magnifice la Marea Cretei și pitorescul sat de pescuit Panormo, noul parc acvatic este de neegalat! Jocuri incitante și tobogane de apă, turnuri de aventura, un tunel in întuneric, piscine, plimbari pe apă etc. – plăcere nesfârșită in lumea pe apă.

Aquapark Creta Aquapark creta 2017

 

Hoteluri cu Aquapark din SPANIA

1. Katmandu Park & Resort 4 Stele, este localizat in Mallorca si nu dezamageste in materie de distractie! KATLANTIS Splash Park are o cetate de apă cu mai multe slide-uri răsucite si mai mult de 150 de elemente de apă interactive. Tematica parcului este reprezentata de MerPrince Merrick și MerPrincess Cordelia si multe creaturi marine. Wow!

Aquapark Spania Hotel cu Aquapark copii mallorca

2. Albir Garden Resort & Park 3 Stele din Costa Blanca dispune de AQUAGARDEN PARK, situat în același complex cu ALBIR GARDEN si care dispune de 16 slide-uri diferite, care variaza de la patru până la zece metri înălțime.

Aquapark Costa Blanca Aquapark Costa del Sol 2017

Hoteluri cu Aquapark din Croatia

Solaris Kids Hotel Andrija 4 SteleSolaris Beach Hotel Niko 4 Stele si Solaris Beach hotel Jakov 3 Stele, impart Solaris Aquapark Dalmatia, care este un waterpark tematic cu un decor spectaculos, perfect pentru adulti si copii!

Hotel cu Aquapark Sibenik Hotel Aquapark Croatia 2017

 

Ce spui? Alegi un hotel cu Aquapark vara aceasta? Intra AICI pentru a vedea toate ofertele hotelurilor recomandate cu Waterpark!

 

Daca ti-a placut acest post da un Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *