Intrarea în noul an a semnificat întotdeauna un moment important în viața noastră, care trebuie sărbătorit așa cum se cuvine. Șampanie, artificii, muzică live și mâncăruri care mai de care, toate acestea reprezintă cheia unui Revelion reușit, dar oare este locația importantă? Ei bine, da! Unele destinații sunt atât de însorite, încât atunci când stai pe plajă și savurezi un cocktail, aproape că uiți de zăpada de acasă, în timp ce alte destinații te farmecă prin arhitectură și mâncarea lor tradițională, iar altele prin petrecerile lor uimitoare ce țin zile întregi.

Dacă anul acesta dorești să sărbătorești alături de cei dragi un Revelion de poveste dar nu știi exact care este cea mai potrivită destinație pentru familia ta, rolul meu astăzi este acela de a te ajuta!
Astfel, îți voi prezenta destinații exotice descoperite de noi, urmând să decizi tu unde vrei să îți răsfeți familia într-un sejur de neuitat!

nye-delhi

🎉 Revelion 2017 INDIA 🇮🇳 8 zile magice

Perioada: 28.12-05.01
Cât ne costă: 1195 euro/persoană/sejur (hotel cu demipensiune, avion, cină festivă de Revelion, etc)
De ce recomandăm India: Pentru unicitatea ei. Descoperă una dintre cele 7 minuni ale lumi și lasă-te purtat de parfumul orientului care te va duce să explorezi locuri uimiotare. Trebuie să știi că New Delhi nu se aseamănă cu nici un alt oraș din lume! Te poți bucura de istoria unică a acestui oraș, de clădirile uimitoare, poți merge în bazaare și negocia pentru produse tradiționale indiene sau te poți bucucra de mâncarea faimoasă a acestei țări! Merită să vii împreună cu cei dragi, să descoperiți o altă lume și să rămâi cu amintiri de neuitat.
Unde găsești mai multe detalii: http://www.terratourism.ro/revelion-2017/revelion-india-nestematele-triunghiului-de-aur.html

vegasnewyear1

🎉 Revelion 2017 Las Vegas și Los Angeles 🇺🇸 9 zile demne de un film de Hollywood

Perioada: 27.12-05.01
Cât ne costă: 1990 euro/persoană/sejur
De ce recomandăm: Este combinația ideală între relaxare și distracție! Duo-ul acesta va fii de neuitat! Los Angeles cunoscut drept și orașul cel mai “Glamour”, cuprinde Beverly Hills (cartierul unde stau celebritățile), Sunset Strip – strada cunoscută pentru  panourile  publicitare și restaurantele vedetelor, West Hollywood și Walk of Fame – vestitul bulevard în care strălucesc “stelele” tuturor vedetelor care s-au remarcat de-a lungul timpului la Hollywood. Tot în faimosul LA te poți răsfăța la plajă în timp ce trăiești “visul American” și te entuziasmezi când vezi actori faimoși de la televizor trecând agale pe stradă și bucurându-se ca și tine de soare. După 4 zile de rai în unul din cele mai relaxante și luxoase orașe din America, urmează nebunia Las Vegas-ului! Află pe pielea ta de ce orașul acesta nu doarme niciodată, participă la spectacolele lor unice în lume, și petrece noaptea dintre ani în cel mai luminos oraș. Cu siguranță te va fermeca!
Unde găsești mai multe detalii: http://www.terratourism.ro/revelion-2017/revelion-los-angeles-las-vegas.html

🎉 Revelion Republica Dominicană 🇩🇴 9 zile în Paradisul de pe Pământ

Perioada: 30.12-06.01
Cât ne costă: 1699/euro/sejur
De ce recomandăm: Relaxare, relaxare, relaxare! Ce poate fi mai frumos decât să te legeni în hamac între doi palmieri 🌴 cu un cocktail 🍹 în mână pe o plajă caldă și exotică ☀️, să joci golf pe unul din cele mai renumite terenuri din lume, să te bălăcești în apa de un turcoaz fermecător sau să cumperi de la artizanii și artiștii locali obiecte pe care numai în Punta Cana le poți găsi?
Iar în seara de Revelion te vei bucură de artificii, șampanie, voie bună și petreceri cum nu o să mai vezi nicăieri în lume! Dacă ești o persoană care preferă căldura în detrimentul zăpezii, de ce să înduri frigul din alte locuri…. când poți merge în paradis unde e cald și bine.

Unde găsești mai multe detalii: http://www.terratourism.ro/hoteluri/revelion-exotic-2017-dominicana-punta-cana.html

2506

🎉  Africa de Sud 🇿🇦 10 zile în comoara continentului Africa

Perioada: 27.12-07.01
Cât ne costă: 1995 euro/persoană/sejur
De ce recomandăm: Cape Town este orașul perfect pentru exploratorul din tine! Deși este departe de restul lumii, mii de turiști vin în anul nou în Cape Town pentru că știu că pe lângă distracția care nu lipsește, sunt atât de multe locuri de descoperit! Istoria și cultura Africii de Sud o să vă entuziasmeze și o să vă facă să veniți acasă cu povești de neuitat! O plimbare cu barca până în insulele Seal și Duiker, vizite la zeci de muzee, mâncăruri noi și exotice și oameni frumoși cu zâmbete prietenoase, cu inimi calde și mândrii de țara lor, toate acestea vor contribui la decizia ta de a te întoarce iar și iar.
Unde găsești mai multe detalii: http://www.terratourism.ro/revelion-2017/revelion-africa-de-sud.html

Ao_Nuevo_Viafeature1

Daca ti-a placut acest post da un Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *