Dragă călătorule,

Pentru că știm că uneori călătoritul cu cei mici se poate transforma într-o vacanță agitată, ne-am hotărât să începem o nouă serie pe blog numită “Călătorind cu copiii” menită să te ajute cu multe informații utile! Pentru noi, o agenție de turism specializată în vacanțe de familie, răsplata cea mai mare este ca tu împreună cu familia ta să aveți parte de un sejur perfect. Și, cu toți știm că un turist informat este un turist fericit.

În primele părți ale seriei vom discuta despre arta de a călătorii cu cei mici și mai exact cum ne pregătim pentru o vacanță, ce să luăm în bagaj cu noi, ce să luăm în avion, formalități și alte informații super utile pentru călătorie. În ultimele părți  vom explica ce destinații recomandăm pentru diferite tipuri de copii și activități family-friendly!

romrodphoto

De ce este important să călătorim cu cei mici?

Dacă dorești să petreci mai mult timp împreună cu cei mici, să îi ajuți să se dezvolte și să înțeleagă mai bine oamenii și lumea în care trăim, atunci călătoritul în alte țări este o modalitate perfectă de a face asta. Fă-ți timp pentru a începe o nouă aventură cu familia ta, indiferent dacă ești nou în ale călătoritului sau dacă ești unul experimentat, nu ar trebui să îți pui pașaportul de o parte doar pentru că acum ai copii.

Atunci când călătorești cu familia, aveți timp să vorbiți și să împărtășiți experiențe, lucruri ce sunt destul de greu de realizat în ziua de astăzi, cu viețile noastre agitate. Infanții, prichindeii sau adolescenții tăi s-ar putea să te surprindă cu adaptabilitatea de care dau dovada in situații ce ies din rutina lor. Este greu să nu le împărtășești entuziasmul când îi vezi că ridică ochiii din telefon sau tabletă si reacționează la experiențe și locuri noi. Orizonturile lor se vor extinde atunci când vor realiza faptul că lumea reală este mai mare decât orașul în care locuiesc, vor învăța să aprecieze diversitatea culturală și vor învăța despre toleranță și empatie, lucruri ce vor rămâne cu ei pentru tot restul vieții.

 

1436196396822

Credeți-ne pe cuvânt! Excursiile cu familia sunt educative, distractive și mai ales relaxante. Însă, înainte de fiecare excursie apar îngrijorările: ce destinație să alegi și cum să ajungi acolo, ce haine să iei cu tine sau chiar o frică de boli “exotice”. Oare cel mic va plânge pe toată durata zborului? Oare cel mare se va plictisi? Nu te mai îngrijora! Prima parte a acestei serii îți va oferi sfaturi de bază pentru o vacanță cu familia fără dezastre. O parte foarte importantă a planificării unei vacanțe vine din alegerea destinației, așa că, în a doua parte a seriei te vom ajuta să iei o decizie legată de destinația perfectă pentru familia ta! Îți vom spune ce activități poți face în funcție de vârstă copilului, în ce perioadă este bine să mergi, jocuri educative și hoteluri family-friendly. Odată ce te hotărăști, următorul pas este să suni un specialist în vacanțe de familie de la Terra Tourism sau să faci o rezervare online pe www.terratourism.ro și gata! Noi te putem sfătui ce ar fi mai potrivit pentru tine, însă tu decizi ce destinație este mai potrivită pentru băiatul tău care nu are stare, fetița ta care visează să fie o prințesă sau adolescentul tău pasionat de sport. Odată ajunși acolo îți vei da seama că ai făcut alegerea bună atunci când le vei vedea sclipirea din ochii!

Nu uitați să ne urmăriți în continuare. Săptămâna viitoare vom posta despre cum să ne pregătim înainte de o excursie cu familia.

Daca ti-a placut acest post da un Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *