Salutări dragi călători,

Astăzi vom discuta despre destinația de vis a oricărei familii, DUBAI! Această perlă a Orientului Mijlociu nu încetează să ne surprindă prin tot ce are de oferit. Știm cu toții cât sunt de pretențioși cei mici atunci când vine vorba de mâncare, distracție sau chiar hoteluri. De multe ori se pot plictisi, nu pot găsi ceva pe gustul lor și încep încet încet să nu se bucure de vacanță așa cum ar trebui! Din fericire în Dubai nu există astfel de situații deoarece această destinatie este un paradis pentru fiecare membru al familiei.

Și vorba aia, dacă nu știm noi, experții în vacanțe de familie, atunci cine să știe?

1. Resorturi kids friendly

Foarte multe resorturi sunt parcă dedicate celor mici, indiferent de vârstă. Pe lângă super ofertele pe care hotelurile le oferă turiștilor (de exemplu la majoritatea hotelurilor, copiii de până in 3 ani beneficiaza de gratuitate, iar cei de până în 12 ani beneficiază de reduceri de 50%), există unele hoteluri care dispun de piscină și spa dedicate special celor mici, locuri de joacă, camere cu playstation și dădace contra-cost. Merită să încerci!

Vezi aici oferte pentru hoteluri dedicate familiilor în Dubai: http://www.terratourism.ro/destinatii/emiratele-arabe-unite

madinat-jumeirah-sinbads-kids-club-hero
2. Water park-uri

Aici, prichindeii tai se vor distra atât de tare încât nu vor mai vrea să plece niciodată! Insa ei nu vor fi singurii, deoarece și pentru adulți totul este nou și incredibil! Cei mici au parte de topoganele lor speciale, infanții au parte de îngrijire specială, iar părinții au timp să se relaxeze la barurile de la piscină și să se bronzeze, sau chiar, cei aventuroși să se alăture copiiilor mai măricei și să încerce, de exemplu, topoganul care este un tunel ce trece printr-un acvariu cu rechini adevărați! Cel mai mare tobogan cu apă din lume dar și multe alte experiențe noi și incitante vă așteaptă, potrivite pentru fiecare membru al familiei.

Cuvintele sunt de prisos ca să explicăm măreția acestor locații așa că urmăriți acest video: https://www.youtube.com/watch?v=vDR6ObwuUFM

maxresdefault

3. KidZania. Paradisul copiilor!

Kidzania, un simpatic mini-oraș localizat în cel mai mare Mall din lume, Dubai Mall, le oferă copiilor șansa să fie adulți pentru o zi – și ce poate fi mai incredibil de atât? Cu propriile lor aeropoarte, clădiri și străzi, micii vizitatori au șansa de a încerca peste 100 de cariere, de la pompier până la bucătar sau polițist. Părinții, între timp se pot relaxă la cafeneaua KidZania sau se pot bucura de un shopping bine meritat, în timp ce știu că micuții lor se distrează cu ceilalți copii și chiar descoperă ce talente vocaționale au. Dar ține-ți minte: adulții trebuie însoțiți de un copil pentru a intra în KidZania!

Uite un video cu activitățile distractive din KidZania: https://www.youtube.com/watch?v=mmN0YOFCtjE#t=101

a9315f32a043427b98f4a0a66d6112b26e4cd100

4. Restaurante kids-friendly

Foarte multe restaurante sunt pregătite pentru cerințele exigențe pe care le pot avea câteodată prichindeii și în același timp au grijă ca meniurile pentru ei să fie cât mai gustoase, sănătoase și atractive. Ce copil ar refuza un castravete în formă de crocodil sau fructe în formă de animăluțe sau palmieri? Iar atunci când se plictisesc sau termină de mâncat, aceștia se pot distra împreună cu alți copii în zonele decorate special pentru ei.

a15d023a463597596e08701c2f1a801d

5. Deșertul

Deși sună destul de amuzant, câteodată vizitatorii uită că există un întreg deșert de explorat în Dubai. Așa că tu trebuie să ai grijă că nu ratezi această experiență! Poți achiziționa un tur care vă poate transporta de la hotel într-un 4×4, pentru a trăi o adevărată aventură arabă împreună cu membrii familiei în inima deșertului. Șoferul are grijă să vă ducă în siguranță până la un cort în stil Bedouin, fără să conducă prea agresiv astfel încât cuiva să îi fie rău.  Odată ajunși acolo sunteți cu toții întâmpinați cu un bufet cu salate și carne la grătar, în timp ce admirati dansatoarele exotice din buric. Înainte de plecare puteți face o mulțime de activități precum SandBoarding (datul cu o placa asemănătoare celei de Snowboard, pe nisip), privitul la stele și multe altele.

sunset-in-the-desert-dubai-family-holidays-conde-nast-traveller-15sept14-pr_810x540

 

 

Daca ti-a placut acest post da un Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *