• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Aventuri Safari in Familie

 

Intr-o excursie tip "Safari Family" te simti ca si cand ai juca in desenele animate "Cartea Junglei".

 

Dincolo de imaginatie, traieste pe viu experienta jocului cu leoparzii si elefantii sau intalnirile cu pasarile  salbatice.

 

Safari family in Tanzania

 

Aventura in Africa incepe acum! Mergi in cautarea celor mai mari creaturi de pe continent atat terestre cat si marine, excursii riverboat si pe jos impreuna cu ghidul prin Saadani National Park. Invata cum se aplica trucurile de urmarire a animalelor, vezi cum se seteaza capcane fotografice pentru a mortaliza momente unice sau afla despre broastele testoase locale sau despre eforturile de conservare a elefantilor si nu pierde ocazia sa ii intalnesti la cativa centimentri distanta, sub o atenta supraveghere a ghizilor.

 

Family luxury safari & beach holiday, South Africa & Mozambique

Excursia este ideala pentru familii, o combinatie intre fauna salbatica si relaxarea de pe plaja marii: include un safari de 3 zile , 5 jocuri unde trainerii invata copiii sa deprinda abilitati de bush craft, iar tinerii sunt plimbati prin zonele speciale din jungla, unde se pot intalni cu lei, leoparzi, elefanti, rinoceri si caini salbatici. In lumina reflectoarelor, ghizii au o misiune unica: sa le arate turistilor speciile de animale care se trezesc cand apune soarele. Ziua ai sansa sa practici schi nautic, kite surfing, sa te dai cu placa pe nisip, sa faci calarie, caiac, windsurfind si sa navighezi pe “Hobie Cat”. Printre punctele cheie ale excursiei amintim: relaxare pe plajele virgine, snorkeling in apele limpezi, “Games Drives” - program zilnic de vizitare a animalelor din savana.


 

Madagascar family adventure holiday

In aceasta aventura vom explora zona de Nord – pe jos, cu pluta sau 4WD. Vom sta in camping, vom poposi la cabanele de pe plaja sau la hotelurile eco si vom petrece cateva nopti in casutele din copaci. Nu exista un loc mai placut decat Madagascar: peisaje, plante si animale pur si simplu fascinante. Este una dintre cele mai importante tari de pe planeta remarcandu-se prin biodiveristate, apropierea fata de ecuator, serie uimitoare de habitate, deserturi, varfuri de munte sau mlastini adanci. Fiecare calator care trece pe aici este responsabil sa planteze un copac pe zi conform angajamentului pe care tara o oare cu organizatia Woodenstock.org.


 

Family holiday to India, sightseeing and safari

Din punct de vedere cultural poate ca nici o alta tara de pe glob nu are de oferit atat de mult precum ofera India. In timpul zilelor imperiale British Raj, vizitatorii sunt fascinati de frumusetea cladirilor Taj Mahal in Agra si Palace Winds in Jaipur. Pe langa impunatoarele monumente poti experimenta vizita la Parcul National Ranthambore unde Cartea Junglei este readusa la viata. Un amestec minunat de ruine istorice si de fauna salbatica, habitatul Bengal este inconjurat de tigri, anvelope, pisici de junga, leoparzi.


 

Family holiday in Sri Lanka, Forts & Monkeys

In aceasta excursie minunata vei experimenta putin din lumea salbatica: elefanti, crocodili, pasari exotice, leoparzi, maimute obraznice in Parcul National Yala. Ghizii vor fi un ajutor in a va povesti despre parcurile nationale, plantatiile de ceai sau despre forturile istorice. Vei avea vreme sa sarbatoresti zilele petrecute acolo la mesele traditionale si imbelsugate, iar ca element suplimentar ai sansa sa vizitezi vechea Sigiriya sau sa explorezi fortul Colombo. Cu siguranta iti vei aminti de Sri Lanka pentru multi ani de acum incolo.