• trust 11 ani
  de experienta
  in turism
 • trust Peste 5000
  de clienti
  multumiti
 • trust Peste 80% din clienti
  considera serviciile
  noastre excelente
 • trust Peste 500 de
  destinatii
  in portofoliu
 • trust Peste 10 000
  de pachete
  turistice vandute

Avantaje Clienți

NOU! CONCURS TERRA TOURISM - Castiga 2 Bilete de Avion la Barcelona!

 

Regulament Concurs Terra Tourism, “Iubesti sa calatoresti!”

 

Fiecare persoana poate participa o singura data si doar daca are peste 18 ani si este rezident in Romania. Pentru a fi eligibili sa participati in vederea castigarii premiului, tot ce trebuie sa faceti este sa comentati la postare cu activitatea preferata din vacanta si sa etichetati persoana cu care doriti sa impartasiti aceasta experienta.

 

Concursul se va termina pe data de 28.02 la ora 18:00. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, pe website-ul www.random.org. si va fi anuntat pe data de 01.03.2017, la ora 12:00.

 

Premiul consta in 2 bilete dus-intors la Barcelona, bagaj de mana inclus!

 

Agentia va comunica castigatorilor perioada de calatorie si compania aeriana, pana cel tarziu 03.03.2017, ora 12:00.

Biletele de avion se vor ridica de la unul din sediile Terra Tourism din Bucuresti si Slobozia sau pot fi trimise in format electronic pe e-mail.

 

 

 

 


 

10 avantaje de care clientul beneficiaza atunci cand colaboreaza cu agentia noastra

 

 

 

 

 

1. Suntem oficial singura Agentie din judetul Ialomita membru ANAT!

 

 

Patronatul “Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania” este o organizatie ce activeaza ca si reprezentant al apararii intereselor patronale si profesionale ale membrilor sai, pe plan intern si international, a garantarii exercitarii profesiei in turism si a ridicarii nivelului calitativ al activitatii turistice din Romania. Apartenenta la ANAT aduce in ochii clientilor si a partenerilor nostri un plus de siguranta, protectie si un prestigiu larg recunoscut in industria de turism.

 

 

2. Incepand din anul 2015 am introdus un nou concept – Vacante in familie

Punem la dispozitia clientilor, o lista larga de servicii si activitati, toate incluse intr-un singur pachet: cazare, masa, activitati sportive, jocuri, show-uri.

 

3. Suntem parteneri Club Med

O corporatie de origine franceza, ce ne ofera locatii de vacanta, raspandite in multe locuri de pe glob, in special in regiuni exotice. Am ales Club Med ca si partener datorita serviciilor sale pentru ca dispune de urmatoarele tipuri de cluburi:

- Cluburi family, ce dispun de numeroase facilitati pentru copii

- Cluburi pentru oricine, gandite pentru familii compuse din adulti sau grupuri de prieteni

- Cuburi adult-only, ce ofera relaxare, sport si activitati recreative

 

4. Disponibilitate fata de client 24/7

Politica agentiei noastre impune disponibilitate fata de client 24/7, vacante personalizate pentru fiecare client si in acelasi timp respectam dorintele clientilor nostri si le oferim cele mai inalte standarde pentru rezervari hoteluri, zboruri, transferuri sau asigurari de calatorie.

 

5. Principalul nostru obiectiv este de a ne adapta programului, stilului si bugetului clientului pentru ca stim faptul ca un client fericit devine un client fidel!

 

6. Avantajele achizitionarii pachetelor turistice din agentia noastra, sunt numeroase si de luat in considerare!

Pe langa faptul ca oferim consiliere clientilor nehotarati,  in incercarea de a oferi cea mai buna varianta, scutind munca clientului de a se informa, oferim sfaturi si informatii cu privire la bagaje, cursul de schimb valutar sau anumite avertismente de calatorie iar vacanta va fi organizata in cele mai mici detalii.

 

7. In toate interactiunile cu clientii scopul nostru este de a crea relatii de succes si de durata, care aduc beneficii tuturor celor implicati si astfel, clientii pot obtine: eficienta, rapiditate, asistenta si consiliera, adaptabilitate la nevoile fiecaruia.

 

8. Obtinem intotdeauna discount-uri considerabile de la toti furnizorii nostri: hoteluri, companii aeriene si parteneri externi.

 

9. Profesionalism si experienta

Agentia noatra in cifre arata: in 11 ani de practica in turism au ales sa calatoreasca cu noi de cel putin 2 ori peste 5.000 de turisti

3 din 4 turisti care au completat chestionarul de feedback evalueaza serviciile noastre ca fiind ''mai bune decat ale altor agentii'' iar personalul ca fiind ''mai amabil si mai prompt''!

 

10. Specializare continua a personalului agentiei pentru a cunoaste in detaliu oferta de hoteluri si servicii, diferentele de pret sau de locatie sau recomandarile care sunt de fiecare data verificate. Toti specialistii nostri sustin anual examene de competenta profesionala pentru a-si imbogati cunostintele si pentru a oferi consultanta de inalta calitate!